Podsumowanie 11 dnia gry w kwietniu:
Dzisiejsza progresja została zakończona na drugim kroku pierwszego poziomu dając dzienny zysk + 4,6 j. Kolejny dzień na plus. Dzisiejszy dzień był bardzo podobny do wczorajszego. Podobnie jak wczoraj grałem koszykówkę turecką i podobnie jak wczoraj niewiele brakowało a już pierwszy typ mógł być wygrany. Ostatecznie znów trafiłem lepiej tzn. na drugi krok mojej progresji, który jest bardziej zyskowny. Tak więc wszystko idzie zgodnie z planem i mam już ponad 18j zysku w tym miesiącu a yield ponad 20 %. Dzisiaj również ogólny bilans mojej strategii po raz pierwszy przekroczył 100j zysku. Odnoszę wrażenie, że większość obserwatorów mojego tematu jakby już przyzwyczaiła się do tego, że moja strategia przynosi stopniowy stały zysk. To jednak nie jest tak, że ta strategia sama generuje zyski. Powtórzę jeszcze raz, że aby osiągać zyski grając tą strategią trzeba mieć ok. 25-30% skuteczność. Ja taką skuteczność utrzymuję w tym temacie już trzeci miesiąc pod rząd. Oby tak dalej. Jeżeli ktoś docenia to co robię w tym temacie to proszę o przyznanie punktów reputacji. To nic nie kosztuje a naprawdę motywuje do jeszcze lepszej pracy. Zachęcam do obserwacji mojego tematu. Po wynikach widać, że warto.