>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Siatkarski chat

S 7,3K

sudo

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+2
Jak ktos grał Polska Chiny over 3,5 seta to radzę wypłacić jak duża stawka,nie wiem czy Polki są w stanie ugrać seta w tej formie,wydaje mi się,że nie

A 1,4K

albatross

Użytkownik
Kobiecy sport do 4 seta i 7-4 dla Chin, Polki tylko tłem a tu 3 takie serie punktowe że udało się wygrać mecz, Damaske i Grabka uratowały półfinał

AndrzejKoziol 31,5K

AndrzejKoziol

Użytkownik
Wraca Cansu na rozegranie i to chyba największy plus względem 3tygodnia gdzie Turcja przegrała prawie wszystkie spotkania. Turcja faworytem moim zdaniem.

pinio1111 360,9K

pinio1111

Użytkownik
Czy +2.5 na Niemki to bardzo głupi pomysł czy tylko trochę?
Wg mnie tylko trochę😉
Niemki przegrały tylko raz do 0 z Polkami. Z Brazylią przegrały 3:2, choć fakt że to była Brazylia w słabszym składzie niż obecny, choć wtedy jeszcze z Aną Cristiną, która doznała kontuzji i nie gra w Łodzi, ale za to bez Gabi.
Niemki urwały też dwa sety Wloszką.
Już pierwszy mecz na tym turnieju pokazał że niekoniecznie faworyt musi gromić underdoga, bo Włoszki jakoś bardzo przekonywujące nie były z USA i naprawdę bardzo mało brakowało by amerykanki wygrały trzeciego seta.
To żeńska siatkówka i nic nie jest wykluczone😉

S 7,3K

sudo

Użytkownik
Słuchajcie może mi ktoś wykaśnić fenomen Jacka Nawrockiego,to jest Dyzma siatkówki,nie ma pojęcia o dyscyplinie,zniszczył kadrę kobiet,teraz oglądam U19 gramy fatalnie,nie reaguje w kliczowych momentach,bez przerwy puszcza serię 5:0 i ciągle dostaje posady,o co chodzi?

Do góry Bottom