>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Siatkarski chat

W 1,9K

wojna20

Użytkownik
Ma ktos link do apki ktora udostepnia sklady 6 kilkanascie min przed meczem? Mialem gdzies zapisane z 2024, ale przepadlo.

T 26,4K

tadzin

Użytkownik
wpisz w google "fivb live" i pierwszy link. daje tak, bo jak keidys dawalem linki to mi jednostki o "wyzszym stopniu swiadomosci" kasowaly posty

Otrzymane punkty reputacji: +100
T 26,4K

tadzin

Użytkownik
tragedia? to co robila kuba przez 1,5 seta to byla totalna autodestrukcja ze niemcy nic robic nie musieli, kubance w durgim secie przy 9-9 jakos mialy 12/35 w ataku 5 autow 3 czapy, czyli efektywnosc w ataku bliska zero i miliardy niewymuszonych bledow, chwilowe rozluznienie niemcow + kubancy nie zepsuli od razu zagrywek tylko cos trafili mocniej trafil sie niemcom przestój i w 5 minut szybko set odplynal. dla mnie wieksze prawdopodobienstwo ze kuabncy wroca do "swojego poziomu" czyli mizerii kompletnej a niemcy spokojnie solidnoscia robia 3-1

paga 50,3K

paga

Użytkownik
tragedia? to co robila kuba przez 1,5 seta to byla totalna autodestrukcja ze niemcy nic robic nie musieli, kubance w durgim secie przy 9-9 jakos mialy 12/35 w ataku 5 autow 3 czapy, czyli efektywnosc w ataku bliska zero i miliardy niewymuszonych bledow, chwilowe rozluznienie niemcow + kubancy nie zepsuli od razu zagrywek tylko cos trafili mocniej trafil sie niemcom przestój i w 5 minut szybko set odplynal. dla mnie wieksze prawdopodobienstwo ze kuabncy wroca do "swojego poziomu" czyli mizerii kompletnej a niemcy spokojnie solidnoscia robia 3-1
Skończ już robić za klauna działu, okej? Dziękuję Panowie 🫡

IMG_2334.jpeg

Otrzymane punkty reputacji: +241
K 13,4K

kretmmz

Użytkownik
Wg mnie Turcja może zaskoczyć i wygrać ze Słowenią. Ale znowu liczę na wyrównane sety jak to Turcja ma w zwyczaju

pinio1111 343K

pinio1111

Użytkownik
Panowie, spokojnie.
Przecież jeśli ktoś pograł Niemców z kursem 2,10 to wystarczyło skontrować to po pierwszym secie, gdzie kurs na Kubę poszybował na 5,00 i 75% zarobku już było pewne.
A co do meczu to Niemcy dziś zagrali jakby lecieli tu dwa tygodnie. Winiar miał mnóstwo cierpliwości do Tille, który co drugą piłkę grał niedokładnie.
Kuba to wygrała praktycznie w 4 bo Yanta na boisku nie było.

B 106,9K

bartezgambler

Znawca - Polityka
Modelowa masówka na Niemcy bo jakiś typ wykminił że będą Kubanczycy zmęczeni lotem, bądź nie wszyscy dolecą 😜. Jeszcze pierwszy secik w drugą stronę. Starzy wyjadacze się na to nie dadzą złapać ale w takich wypadkach frycowe płacą przeciętni gracze. Modelowo 👍😆

deepred 1,5M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Tego typerkota od razu banuję. Chłop ledwo co konto założył i już szczeka. A wy się chłopaki ogarnijcie, po co po fakcie się wzajemnie szczypać? Nikomu to nie pomaga.

T 26,4K

tadzin

Użytkownik
Panowie, spokojnie.
Przecież jeśli ktoś pograł Niemców z kursem 2,10 to wystarczyło skontrować to po pierwszym secie, gdzie kurs na Kubę poszybował na 5,00 i 75% zarobku już było pewne.
A co do meczu to Niemcy dziś zagrali jakby lecieli tu dwa tygodnie. Winiar miał mnóstwo cierpliwości do Tille, który co drugą piłkę grał niedokładnie.
Kuba to wygrała praktycznie w 4 bo Yanta na boisku nie było.
ile jeszcze potrzebujesz zeby dosjsc do oczywistych wnioskow ze farmazonami sie gardzi i na nich pluje a nie im jeszcze pisze typy informacje czy swoje przemyslenia :DDD

tu tylko szydera ma sens

Wg mnie Turcja może zaskoczyć i wygrać ze Słowenią. Ale znowu liczę na wyrównane sety jak to Turcja ma w zwyczaju
golmezoglu+dilmener na bombie, to nie wiem gwarancja ze beda mieli ze 30%, jeden mandiraci na skrzydle, tam to trzeba czekac az bedzie lagumdzija na bombie i wtedy ten wózek ruszy bo bedzie 2 co na skrzydle graja. gurbuz juz w poprzedniej kolejce pokazal sie z jak najgorszej strony i teraz go nie ma nawet w skladzie. co prawda skald slowenii tez taki, w teorii wyglada o wiele solidniej lepiej zbalansowany

pinio1111 343K

pinio1111

Użytkownik
ile jeszcze potrzebujesz zeby dosjsc do oczywistych wnioskow ze farmazonami sie gardzi i na nich pluje a nie im jeszcze pisze typy informacje czy swoje przemyslenia :DDD

tu tylko szydera ma sens
Na szczęście jest tu jeszcze kilka osób ogarniętych, z którymi można wymienić się poglądami i nieraz skorzystać na tym.
Opiniami tych którzy nie mają pojęcia o siatkówce i bukmacherc się już totalnie nie przejmuję.

Otrzymane punkty reputacji: +51
Do góry Bottom