>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Luźna dyskusja Siatkarski chat

BanksyGA 239K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
To połączenie przyjęcia Piaseckiej i Łukasik paraliżuje odbiór występu Grabki, liczba błędów własnych razi i bez zmian będzie ich jeszcze więcej.

e: tylko, że Lavarini chce, by polki cierpiały i same znalazły rozwiązanie w tej grupie.
Jedyne miejsce gdzie można testować ustawienia to VNL. Piasecka potrzebuje złapać doświadczenie międzynarodowe. Wiadomo, że Czyrna i tak będzie podstawową przyjmującą (mam nadzieję, że już Lavariniemu przemowilem do rozsądku)

vertigo 12,8K

vertigo

Użytkownik
Czechom przegrał seta największy gwiazdor, Patrik Indra. Nie zrobił żadnej przewagi w końcówce seta serwisem, a trzy przejścia poszły w prime time (35-37). Ataki wyrzucał w aut, miał piłkę setową w górze, rozgrywający chował go jak mógł. Jak w końcu chciał do lidera przy setowej rywala to także wywalił w aut. Od drugiego seta za niego Marek Perry, atakujący grający całą karierę w lidze czeskiej. Efekt? Ruszyła maszyna, 25-17 w drugim secie dla gospodarzy. W VNL oczywiście Turcja z 20-15 w trzecim nie dojechała ani z underami meczowymi, ani z drużynowymi. Mecz w Belgradzie idzie na na 5 setów.

Ostatnia edycja:
pinio1111 333,7K

pinio1111

Użytkownik
Czechom przegrał seta największy gwiazdor, Patrik Indra. Nie zrobił żadnej przewagi w końcówce seta serwisem, a trzy przejścia poszły w prime time (35-37). Ataki wyrzucał w aut, miał piłkę setową w górze, rozgrywający chował go jak mógł. Jak w końcu chciał do lidera przy setowej rywala to także wywalił w aut. Od drugiego seta za niego Marek Perry, atakujący grający całą karierę w lidze czeskiej. Efekt? Ruszyła maszyna, 25-17 w drugim secie dla gospodarzy. W VNL oczywiście Turcja z 20-15 w trzecim nie dojechała ani z underami meczowymi, ani z drużynowymi. Mecz w Belgradzie idzie na na 5 setów.
No nie wiem co robił Patrik po sezonie, ale raczej nie trenował, bo wyglądał wręcz tragicznie w tym pierwszym secie.
Na szczęście zmiana przyniosła oczekiwany efekt i już 2:1 dla Czech.
No i Vasina gra dobry mecz.

T 26,3K

tadzin

Użytkownik
pinio sie widze najarales na tych czechow tylko i wylacznie bo indra, a oni to graja w tej zlotej lidze tak ze im żydzi nakopali jak amatorom, nie mowiac o tym ze nie bylo wiadome czy rata u rumunow bedzie grac bo w poprzednim meczu zszedl z boiska po pierwszej akcji bo źle wyladowal i dlatego sie rumuni tak z chorwatami meczyli w innym wypadku to tam by sie gladko rumunia po nich przejechala.
no i ogolnie rumuni dzisiaj jednak zaczeli z ratą.

pinio1111 333,7K

pinio1111

Użytkownik
pinio sie widze najarales na tych czechow tylko i wylacznie bo indra, a oni to graja w tej zlotej lidze tak ze im żydzi nakopali jak amatorom, nie mowiac o tym ze nie bylo wiadome czy rata u rumunow bedzie grac bo w poprzednim meczu zszedl z boiska po pierwszej akcji bo źle wyladowal i dlatego sie rumuni tak z chorwatami meczyli w innym wypadku to tam by sie gladko rumunia po nich przejechala.
no i ogolnie rumuni dzisiaj jednak zaczeli z ratą.
Skoro gość w PLS robi takie liczby to nic dziwnego, że powinien być wzmocnieniem drużyny, a tymczasem dzisiaj był ewidentnie dywersantem.
Myślę że gdyby nie fakt, że Czesi mają zapewniony udział w finale tej ligi, to graliby tu dużo lepiej. Dla mnie w turnieju finałowym będą u siebie faworytem.
A co do dzisiejszego typu to mimo słabej gry Indry, Czesi i tak wygrali, więc te 1,90 to był dobry kierunek i zaksięgowane😉

ananmm922 6,4K

ananmm922

Użytkownik
Skoro gość w PLS robi takie liczby to nic dziwnego, że powinien być wzmocnieniem drużyny, a tymczasem dzisiaj był ewidentnie dywersantem.
Myślę że gdyby nie fakt, że Czesi mają zapewniony udział w finale tej ligi, to graliby tu dużo lepiej. Dla mnie w turnieju finałowym będą u siebie faworytem.
A co do dzisiejszego typu to mimo słabej gry Indry, Czesi i tak wygrali, więc te 1,90 to był dobry kierunek i zaksięgowane😉
poszłam za Twoim ciosem, dzięki 🥰

Ostatnia edycja:
T 26,3K

tadzin

Użytkownik
żydy beda czarnym koniem, w tym sezonie duzo konkurencji samo sie eliminowalo grajac okrojonymi skaldami jak chorwaty portugalce rumuni czy finowie, no i czechy tez okrojone

S 5,6K

sudo

Użytkownik
Ta liga narodów to jest tragedia,zerkam na Tajki i oddały walkowerem mecz,bez sensu jest ten turniej i robi wiele złego dla promocji dyscypliny,nie wiem czy ktoś to badziewie ogląda czy tylko ja ale nie polecam

adik1992 724,6K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Ta liga narodów to jest tragedia,zerkam na Tajki i oddały walkowerem mecz,bez sensu jest ten turniej i robi wiele złego dla promocji dyscypliny,nie wiem czy ktoś to badziewie ogląda czy tylko ja ale nie polecam
LN podobnie jak w piłce jest po to by zapełnić kalendarz, a nie grać w tym czasie meczów towarzyskich. W tym sezonie liczą się wyłącznie MŚ, w zeszłym IO, w kolejnym ME a to jest taki zapychacz.

BanksyGA 239K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Nie ma ich w rezerwach nawet?
Nie ma. To jest to co wczoraj pisałem w dziale. Koga skończyła karierę, Inoue karierę reprezentacyjną, a Hayashi i Watanabe nie ma w składzie VNL.

Japonki aktualnie grają rezerwową Ishikawa i dziewczyna która wchodziła co najwyżej na zagrywki - Wadą.

W dodatku grały wczoraj bardzo długi mecz, co też się odczuwa grając dzień w dzień.

Do góry Bottom