Ah, powoli odechciewa mi się pomagać ludziom, którzy mają problem z podstawami ludzkiej egzystencji, czyli czytaniem ze zrozumieniem.
1) napisałem, że nie wiem czy zostanie zezłomowana, czy nie. Francja na fatalne przyjęcie i nie jest dla nich problemem dostać seta do 12.
2) Niemki nadal są faworytem
3) kurs wystawione na Francję to było value (wpisz w google bo nie chce mi się tłumaczyć). To jest bukmacherka, długi dystans. Polega ona na szukaniu value, a nie graniu tego co Ci na czacie napiszą.
4) jestem prawie pewien, że nigdzie nie pisałem że kurs szybko spadnie. Napisałem, że będzie spadać.
5) gdybym wiedział jaki będzie wynik tego meczu, to uwierz mi, że w życiu bym Ci tego tutaj nie napisał
Post automatycznie złączony:
No oczywiście. Francja może dostać seta do 12 co komplikuje każdy mój bet zagrany w stronę Francji. Nie jestem jasnowidzem. Nadal uważam, że Francja powalczy (nie wyklucza to bycia zezłomowanym w którymś secie), ale granie meczu Francji po 8+ to zwykły gambling.
Spoko, ja tylko zapytałem, więc nie musicie się spinać, bo tu nie było żadnej ofensywy w czyjąś stronę. Po prostu ten dodatni handicap coś tam mi zamyka i po tym wpisie zacząłem się zastanawiać, czy nie zamykać, skoro jest szansa, że mogą zostać zezłomowan.
kurs 8 na Francje to trochę przesada, a więc nic zaskakującego, że spadł. miłe zaskoczenie, że kurs wchodzi na urwanie jednego seta, chociaż i do tego miałam wątpliwości.
kurs 8 na Francje to trochę przesada, a więc nic zaskakującego, że spadł. miłe zaskoczenie, że kurs wchodzi na urwanie jednego seta, chociaż i do tego miałam wątpliwości.
Na Francję wczoraj w STS skoczyło na 9,00 i delikatnie to pograłem. Niemniej już jestem bardzo happy bo wszelkie overy będą pokryte a i handi też pewnie siądzie spokojnie
Od początku było ogromne value w kursach w kierunku Francji.
Na Francję wczoraj w STS skoczyło na 9,00 i delikatnie to pograłem. Niemniej już jestem bardzo happy bo wszelkie overy będą pokryte a i handi też pewnie siądzie spokojnie
Od początku było ogromne value w kursach w kierunku Francji.
Właśnie takich ekspertów jak Banksy i Pinio potrzeba tutaj Nie ma co nawet polemizować , fajnie że dają takie analizy i ogólnie dużo piszą , Dzięki Panowie .
Właśnie takich ekspertów jak Banksy i Pinio potrzeba tutaj Nie ma co nawet polemizować , fajnie że dają takie analizy i ogólnie dużo piszą , Dzięki Panowie .
Od wielu wielu sezonów powtarzam to samo. Nasza reprezentacja nie istnieje bez Czyrnej. Kąkolewską da się zastąpić bez problemu. Stysiak da się zastąpić. Czyrnianskiej nie da się zastąpić. Świetna zagrywka, solidne przyjęcie, bardzo dobry atak. Ani Łukasik, ani Piasecka, ani Różański tego nie mają. Nasza reprezentacja jest uzależniona od Czyrnianskiej.
dobrana parka by z nich byla, trzeba ich spiknąć ze soba, potomstwo bedzie moglo grac jedynie na ataku bo jesli chodzi o przyjecie czy elementy techniczne to byloby zero nad zerami
Jak jest dobra zagrywka to większość przyjmujących ma problemy...w kobiecej siatkówce piłka zawsze lata po całym boisku. Zaraz się może wszystko odmienić.
Oby dzisiaj Turczynki 3:0. Miałem Tajlanki +7,5 w 1 secie, -1,5 seta handi Dominikanek i poniżej 3,5 seta Turczynki. Na drugim Handi -1.5 seta Polki, powyżej 44,5 pkt w 1 secie w meczu Niemek i -1,5 seta jutro Holandia, chociaż Francuzki chyba mogą zaskoczyć