BanksyGA
Znawca - Siatkówka
Znacznie więcej spotkań jest w Azji bo jutro zaczyna się AVC Nations Cup u facetówJeszcze jutro w Azji jest spotkanie Korea-N.Zelandia i tam też mogą dać jakąś fajną linię punktową do gry
Znacznie więcej spotkań jest w Azji bo jutro zaczyna się AVC Nations Cup u facetówJeszcze jutro w Azji jest spotkanie Korea-N.Zelandia i tam też mogą dać jakąś fajną linię punktową do gry
Sugerujesz 3-2 Japan?Tajlandia gra najlepszy mecz w swojej historii.
Po dwóch setach:
1 błąd na zagrywce
0 (!) błędów w ataku
Co prawda Japonia pomaga ile może. Beznadziejne przyjęcie jak na nie, gra pierwszy skład Tajlandii z pół na pół składem Japonii, ale zdecydowanie Tajki grają ponad stan i jeszcze chyba sobie z tego nie zdały sprawy![]()
Ja nic nie sugeruje. Tajki grają zdecydowanie ponad swoje możliwości i nic nie stoi na przeszkodzie, żeby tak zagrały i następnego seta. Ilość ich błędów jest nie do wyobrażenia. Japonia za to gra słabo. W przyjęciu źle. W ataku lepiej już w drugim secie, ale w najważniejszym momencie nie zadziałało. Wątpię, żeby Japonki wyciągnęły tutaj 3-2. Dla mnie muszą jednego seta wygrać i bliżej mi tu do 0-3 na chwilę obecnąSugerujesz 3-2 Japan?
Absolutnie nieCzy warto wejść grubiej na Francuzki w superbecie po kursie 8,40? 18 min do meczu odpowie ktoś "kompetentny"?
A widzisz różnicę między +18,5 pkt czy +2,5 seta, a wygraniem meczu po 8,70?Pisałeś chyba, że warto grać w stronę w Francji ? Dodatnie handi czy tam set
Zasugerowałeś, że może zostać zezłomowana lub nie, a to już wskazuje na to, że mogą nie pokryć +20,5 o którym pisałeś, dlatego zapytałemA widzisz różnicę między +18,5 pkt czy +2,5 seta, a wygraniem meczu po 8,70?![]()
Ah, powoli odechciewa mi się pomagać ludziom, którzy mają problem z podstawami ludzkiej egzystencji, czyli czytaniem ze zrozumieniem.Francja zezłomowana? dopiero co pisałeś, że kurs na Francje bedzie szybko spadał![]()
No oczywiście. Francja może dostać seta do 12 co komplikuje każdy mój bet zagrany w stronę Francji. Nie jestem jasnowidzem. Nadal uważam, że Francja powalczy (nie wyklucza to bycia zezłomowanym w którymś secie), ale granie meczu Francji po 8+ to zwykły gambling.Zasugerowałeś, że może zostać zezłomowana lub nie, a to już wskazuje na to, że mogą nie pokryć +20,5 o którym pisałeś, dlatego zapytałem![]()
i faktycznie spadał przed meczem więc o co koledzy wyżej burzą ?Ah, powoli odechciewa mi się pomagać ludziom, którzy mają problem z podstawami ludzkiej egzystencji, czyli czytaniem ze zrozumieniem.
1) napisałem, że nie wiem czy zostanie zezłomowana, czy nie. Francja na fatalne przyjęcie i nie jest dla nich problemem dostać seta do 12.
2) Niemki nadal są faworytem
3) kurs wystawione na Francję to było value (wpisz w google bo nie chce mi się tłumaczyć). To jest bukmacherka, długi dystans. Polega ona na szukaniu value, a nie graniu tego co Ci na czacie napiszą.
4) jestem prawie pewien, że nigdzie nie pisałem że kurs szybko spadnie. Napisałem, że będzie spadać.
5) gdybym wiedział jaki będzie wynik tego meczu, to uwierz mi, że w życiu bym Ci tego tutaj nie napisał![]()
Jeśli już być całkowicie szczery to wyszło na 0. Jak pisałem to wzrósł, dołożyłem handicapy (18,5 i 19,5) i przed meczem spadł. No ale pytanie było o granie Francji na całym dystansie co jest zwykłym gamblingiem, a tym już się nie zajmuje. Równie dobrze można już grać kto wygra Ligę Narodów.i faktycznie spadał przed meczem więc o co koledzy wyżej burzą ?![]()