>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Luźna dyskusja Siatkarski chat

S 5,3K

sudo

Użytkownik
klelevnot nie gra no i stern to wiadomo. a wygrywanie seta z 14-18 to jak sie ma do "nie maja nic do powiedzenia" jakas nowomowa albo to naglowek z tej sowieckiej gazety "Prawda"
Czep sie tramwaju chłopie bo nie pamiętam aby Twoje wywody wiele wnosily a ja chociaz daje zarobic czesciej,wlacz mecz a nie flashscore,niszcza ich zagrywka

Otrzymane punkty reputacji: +225
T 22,8K

tadzin

Użytkownik
Czep sie tramwaju chłopie bo nie pamiętam aby Twoje wywody wiele wnosily a ja chociaz daje zarobic czesciej,wlacz mecz a nie flashscore,niszcza ich zagrywka
widze kolejnego oszołoma na zacnej liscie ignorowwanych, rozgosc sie posrod takich tuz jak chlop od lokomotyw albo ten z urojeniami od ulotek

C 263,9K

czary-mary

Użytkownik
St Nazaire vs HALKBANK ANKARA
2:1 w setach trwa 4 set 4:4
HALKBANK ANKARA kurs 2.05

HALKBANK ANKARA murowany faworyt mierzy się z 3 od końca zespołem ligi francuskiej. W zespole Halkbanku na boisku Sotola, Leal, Kooy, Ma'a, Matic

No nie ma opcji na tak ogromną (już drugą dzisiaj) niespodziankę w LM.
HALKBANK to zespół mocarny w porównaniu z Francuzami. W dodatku atakujący Sotola gra dziś wyśmienicie i nawet tylko to samo wystarczy do zgarnięcia czwartego i piątego seta, czyli win

✅✅✅4 set 23:25, 5 set 11:15
2:3

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +664
Do góry Bottom