>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Siatkarski chat

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
jak ktos lubi cyrk to polecam 2nd set w wykonaniu olsztyna. ogolnie bedzin wygral seta ale sam zdobyl 12 pkt bo 13 dostal po bledach olsztyna.

J 1,1K

jakxx88

Użytkownik
jak ktos lubi cyrk to polecam 2nd set w wykonaniu olsztyna. ogolnie bedzin wygral seta ale sam zdobyl 12 pkt bo 13 dostal po bledach olsztyna.
Zgadzam się w 100%. To był mecz za tzw. 6 punktów patrząc że trzy drużyny spadają w tym roku. Olsztyn albo jest taki słaby albo grali żeby przyszedł nowy trener bo oni ten mecz oddali po prostu bez walki.

pinio1111 181,6K

pinio1111

Użytkownik
Kwapisiewicz wychodzi rezerwami, a w trzecim wprowadza podstawę i mecz zaczyna wyglądać już inaczej. Szkoda że jednak nie zagrał od początku tym składem bo nie dość że zawalił mi typ z Jouffroy to do tego 3:0 dla Lublina na live również😡

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
halaba ma problemy ze zdrowiem i oglnie widac ze gra slabiej niz normalnie, tak naprawde to w koncu tluczenie w leona przynioslo im rezultaty i lublin sam skaszanil pare rzeczy bo normlanie powinni spokojnie to zamknac

no i sypie krawiecki bo sanczez to mial mase bledow

K 1,3K

KubaGdz

Użytkownik
Zespół którzy został okrzyknięty przez media niespodzianka sezonu, ładnie zostaje sprowadzony na ziemię przed Zawiercie z Laba na przyjęciu i Markiewiczem na środku :D

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Zespół którzy został okrzyknięty przez media niespodzianka sezonu
az sie ciesze ze udalo mi sie wyeliminowac roznorakie pseudo serwisy zajmujace sie rzekomo "informowaniem" albo innymi takimi bzdurami. okrzyknac kogos nispoedzianka sezonu po 4 czy tam 5 kolejkach ligi to trzeba miec nielada tupet. albo byc skonczonym idiotą. albo jedno i drugie.

K 1,3K

KubaGdz

Użytkownik
az sie ciesze ze udalo mi sie wyeliminowac roznorakie pseudo serwisy zajmujace sie rzekomo "informowaniem" albo innymi takimi bzdurami. okrzyknac kogos nispoedzianka sezonu po 4 czy tam 5 kolejkach ligi to trzeba miec nielada tupet. albo byc skonczonym idiotą. albo jedno i drugie.
Oczywiście, masz rację. Tym bardziej, że przegrali w pierwszej kolejce ze średnim Slepskiem.

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Oczywiście, masz rację. Tym bardziej, że przegrali w pierwszej kolejce ze średnim Slepskiem.
w porownaniu do ich debiutu to roznica w poziomie gry jaki prezentuja jest ogromna, tam pograli przez poltora seta (jakos 1-0 i 12-8 w drugim) i staneli kompletnie, masa bledow czesto prostych i dosc kompromitujaca porazka (bo w slabym stylu). teraz graja o wiele lepiej i da sie patrzec na ich gre, ale tak jak im sie zdarzylo przegrac z tym slepskiem tak zdarzylo sie jastrzebiu z nimi przegrac (gdzie mecz tez praktycznie byl juz niemal na ukonczeniu i 3-1 jw bylo pewnikiem, gdyby nie to ze jw postanowilo pograc sobie na 25% w ataku w 4th secie i niemal zerowej efektywnosci, a i tak set byl rowny do stanu 20-20 jakos) i taka jedna wygrana z jw to mocna przesada zeby nazywac kogos 'niespodzianka sezonu'.

dla mnie na razie najwieksza niespodzianka sezonu jest standardowo resovia. niespodzianka negatywna rzecz jasna. juz po transferze ropreta spodziewalem sie "fajerwerkow" na sypie ale jest jeszcze gorzej niz przypuszczalem, do tego im od poczatku sezonu zwyczajnie sie grac nie chce. rzeszow to jest - "nieobliczalny"

pinio1111 181,6K

pinio1111

Użytkownik
Mecz komiczny momentami, a przede wszystkim dwa pierwsze sety.
Nysa na przyjęciu dramat.
W Gorzowie That dzień konia i najważniejsze dla mnie, że kolejna wygra Stilonu i 2 pkt dopisane.

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
nysa - czewa oryginalne kursy nie powiem. zobaczymy czy w 2 cy tam 3 dni nysa nagle sie "odmieni". po takich kursach to wiadomo ze dalem czewe.

pinio1111 181,6K

pinio1111

Użytkownik
Wie ktoś czy Bucki i Vasina dzisiaj będą w składzie?
Post automatycznie złączony:

Ale info teraz mi potrzebne, a nie 5 min przed meczem😉

Do góry Bottom