Raczej pewne 3 sety, w Chemiku zgliszcza zostały po ubiegłorocznej ekipie.Chemik Police dzis 0:3 w superpucharze? Tam ostatnio sie duzo dzialo
Bieniu nie sądzę żeby zagrał, Russell ma grać.Russell z Bieńkiem dziś wracają? 3:0 myślę że do zrobienia przy najmocniejszym skladzie
Pojechał do Zawiercia i trenowałRaczej pewne 3 sety, w Chemiku zgliszcza zostały po ubiegłorocznej ekipie.
Można spróbować under 136,5pkt
Post automatycznie złączony:
Wie ktoś co z Kovalovem w Barkomie?
Zagra dzisiaj?
W betfanie jest linia 140,5 a kurs podobny, Chemik w jednym z setów może powalczyć, ale wszystko w rękach BielszczanekRaczej pewne 3 sety, w Chemiku zgliszcza zostały po ubiegłorocznej ekipie.
Można spróbować under 136,5pkt
Post automatycznie złączony:
Wie ktoś co z Kovalovem w Barkomie?
Zagra dzisiaj?
rzeszow jak zwykle dostarcza najlepeszej rozrywki na swiecie, nie ma absolutnie nic bardziej zabawnego niz ogladanie ich w akcji i tak od jakichs 7-8 sezonów bez wzgledu kto na trenerce i kto w skladzie, w kolo macieju to sa
Mam de javu xdd z tym że widziałem że ten mecz wygra Resovia 🫣rzeszow jak zwykle dostarcza najlepeszej rozrywki na swiecie, nie ma absolutnie nic bardziej zabawnego niz ogladanie ich w akcji i tak od jakichs 7-8 sezonów bez wzgledu kto na trenerce i kto w skladzie, w kolo macieju to samo
nie mieliby na czyms takim nic do zyskania wiec niePost automatycznie złączony:
Nie masz wrażenia,że oni reżyserują mecze,przecież tutaj biorą ewidentne auty jakby grali umyślnie na przegraną
CzemuMonza mozna uderzac grubaśnie
to jest psychopata gosc siedzi zamkniety w choroszczyCzemu