Tak wystawione kursy chyba jasno wskazują na to, że Korea zagra podobną kadrą jak w Holandii, gdzie w każdym z trzech meczy mieli problem przekroczyć 40pkt.W przypadku Korei wszystko zależy od tego czy zagra ich gwiazda Kim. Jeśli tak pobieram kurs na zwycięstwo bez zastanowienia. W dodatku warto pograć handicap setowy
No sorry, ale wystawianie kursow na Koree nawet bez Kim w granicach 1.5 to nie jest dla mnie normalne, przy fakcie, ze Argentyna na 12 meczow wygrala tylko 2 sety i nie zmienia nic fakt, ze graja u siebie, Argentyna tez uwala sety do 14, 16 itp i to z takimi tuzami, jak Belgia, Korea nawet bez Kim potrafila urwac seta Brazylii, wg mnie warto probowac wygrana Korei po takich kursach bo ja tak naprawde nie wiem, co przemawia za wygrana Argentyny w tym meczu, a jak Kim normalnie zagra to 1.5 to bedzie promocja, sama zdobedzie z 20+ pkt, bedzie sie bawic z argentynskim blokiem i sama wygra mecz ????Jak dla mnie te kursy są wystawione dobrze.Nie wiem jakich tu oczekiwaliście.Korea na 7 ostatnich meczów wygrała z Tajkami mecz i seta z Brazylią.Oprócz tego 5 x 3-0 w plecak w tym np ugrane 40 pkt w całym meczu z Holandią i 42 pkt z Polską.Dodać do tego należy,że Argentynki grają u siebie i ja nie rozumiem w tym wypadku zdziwienia kursami
Chinki rezerwa.Chinki w mocno okrojonym składzie ? Bo równe kursy z Niemkami co najmniej dziwne, bo poza Brazylią w 1 kolejce pokonały tylko 4 ostatnie drużyny w tabeli
Oj tam oj tam. Młody zespół z bardzo dużym potencjałem. Nie będą odrazu miażdżyć wszystkich laseczek ale z tym trenerem mogą zajść wysoko. Kibicuj im, a z pieniążkami to ostrożnie. Na jutro proponuję over 3,5 seta z Rosjankami. Ale szerzej o tym już jutro.nasze ... są niesamowicie upośledzone, nawet jak wygrają ten mecz to i tak szkoda gadać, żenada
Co do Turcji z gospodyniami przy dopingu może być różnie. Jestem przekonany, że Niemki ugrają przynajmniej jednego seta, i po dwóch setach będzie 1:1.
Rosja juz na nic nie ma szans, o wyzszej pozycji w tabeli decyduje liczba zwyciestw, potem punkty wiec Holandii juz nie dogonia, bo ma 10 zwyciestw, a z Turcja przy ich dwoch porazkach za 3 pkt i obu wygranych meczach Rosji za 3 pkt moga zrownac sie zwyciestwami ale wiecej punktow bedzie miec Turcja, tu walka jest tylko miedzy Turcja i Wlochami ale bardzo male szanse Wloszek na Final 6Co do Turcji z gospodyniami przy dopingu może być różnie. Jestem przekonany, że Niemki ugrają przynajmniej jednego seta, i po dwóch setach będzie 1:1.
Mój typ na spotkanie Niemek z Turczynkami to over 3,5 seta po kursie 1,45 w STS
Polki wczoraj pokazały wszystko co w żeńskiej siatkówce jest "piękne", przegrany wygrany set, walka, piękne akcje i głupie błędy. Malwina Smarzek wczoraj ewidentnie miała kryzys w czwartej partii, efekt był przegrany set.
Dziś Rosjanki muszą wygrać z nami by marzyć o finałowym turnieju, Polki za punkt honoru powinny postawić sobie urwanie seta. Szansa na to największa będzie w 2 secie i myślę, że z taki trenerem i takim duchem walki jest to możliwe.
Mój typ na to spotkanie to over 3,5 seta po kursie 1,27 w STS (widzicie, że bukmacher tu też węszy ugranie seta przez polki na własnym terenie). Ewentualnie można próbować over punktowy, ale STS nie dał tego w ofercie.
Do tego do AKO za drobne bo grubsza kasa idzie w MŚ:
Włochy - Belgia --> 1/1 Włoszki wygrają pierwszy set i mecz, 1,15 STS
Dominikana - Japonia --> 2 1,22 STS
Brazylia - Tajlandia --> 3:0 1,25 STS
AKO 3,23.