Brouwer/Meeuwsen (NED) - Koreng/Walkenhorst (GER)
typ: 1
buk:
BAH
kurs: 1,50
Doppler/Horst (AUT) -
Brink/Fuchs
typ: 2
buk:
BAH
kurs: 1,60
Sidorenko/Diatschenko (KAZ) - Chevallier/Kovatsch
typ: 1
buk:
BAH
kurs: 1.3
zacznijmy od pary numer jeden
według mnie zdecudowany faworyt w formie graja ze spoba od dłuzszego czasu w zeszłym tygodniu odpadli dopiero w 3 rundzie
ich rywale graja dopiero zarem od niedawna w zeszłym roku o ile mnie pamiec nie myli Koreng grał w parze z Klempererem
ostatnio w chinach nie brali udziału wiec nie wiadomo co z forma ale gdy sie zmienia partnera nie jest tak od razu rózowo
Druga para stawiam na pare niemiecka Brink/Fuchs
graja od niedawna ale zaprezentowali sie dobrze w ostatni wekend mimo ze odpadli w 1 rundzie pokonali w grupie groznych chinczyków i austryjaków Huber/Siedl rewelacje urnieju okraszona 3 miejscem
odpadli w 1 rundzie po przegranym TB bodajże 19-21 z ruskami Prokopievem i Bogatovem
Ich rywale napewna sa dobrze zgrani graja od kilku lat razem ale bez rewelacji w ostatni wekend nie awansowali do turnieju głównego przegrywajac rywalizacje z duetem skleconym od niedawna Cès A.-Rowlandson
trzeci mecz wydaje sie formalnoscia grozna i zgrana para z kazachstanu podejmie grajacych od niedawna duet szwjcarów Chevallier/Kovatsch
Forma tych pierwszych dobra w zeszły wekend w grupie dwie wygrane porazka z włochami Nicolai/Lupo 1:2 to nie wstyd odpadli z turnieji z mozna powiedziec druga rewelacja z Fuzhou a mianowicie para z oranje Brouwer/Meeuwsen
ich rywale w tym turnieju odpadli juz w 1 rundzie kwali z nieznana mi blizej para z ukrainy Hudyakov-Pastukhov
popieram tez typ na chinczyków
Xu-P. Gao w meczu z rewelacja z austri para Huber/Seidl choc łatwo nie bedzie bo para z austri w mega gazie licze ze jednak gospodarze ich sprowadza na ziemie kurs zacheca w bet365 widziałem na skosnych 2,30