Tu masz rozkład jazdy i nim się dalej kieruj:Niech któs poda rozpiske gdzie i kiedy pokazuja siatkowke plazowa kobiet
Hm.. po takim kursie nie ruszałbym tego zakładu. Doppler/Horst zagrali bardzo dobry turniej na IO, co prawda nie wyszli z grupy, ale to tylko i wyłącznie przez fakt, że rozegrali jeden słabszy mecz. Nie mówię, że Polacy tego meczu nie wygrają jednak 1.12 kurs nie jest w mojej opinii warty ryzyka. Poza tym Polacy jak pokazują poprzednie WT lubią mieć słabszy mecz w grupie, co jeśli będzie to akurat ten mecz? Lepiej chyba za drobne zagrać na Dopplera i Horsta, a już w ogóle o wiele bardziej polecam Kolocovą/Slukovą wrzucić do AKO @1.25 (Bet365). W mojej opinii nie powinny one mieć żadnych problemów z parą Kołosińską/Brzostek.W tym roku odprawiły już je do 13 i 10. Poza tym Doppler/Horst to para z Austrii ale to nie ma żadnego wpływu na bet ????c) Różnica klas jest widoczna gołym okiem, Polacy na własnym terenie nie powinni mieć żadnego problemu z wygraniem, nawet odważyłbym się, że 2:0 z parą niemiecką.
z rozpędu napisałem niemiecka, bo myślałem ciągle o Dollingerze/WindscheifieHm.. po takim kursie nie ruszałbym tego zakładu. Doppler/Horst zagrali bardzo dobry turniej na IO, co prawda nie wyszli z grupy, ale to tylko i wyłącznie przez fakt, że rozegrali jeden słabszy mecz. Nie mówię, że Polacy tego meczu nie wygrają jednak 1.12 kurs nie jest w mojej opinii warty ryzyka. Poza tym Polacy jak pokazują poprzednie WT lubią mieć słabszy mecz w grupie, co jeśli będzie to akurat ten mecz? Lepiej chyba za drobne zagrać na Dopplera i Horsta, a już w ogóle o wiele bardziej polecam Kolocovą/Slukovą wrzucić do AKO @1.25 (Bet365). W mojej opinii nie powinny one mieć żadnych problemów z parą Kołosińską/Brzostek.W tym roku odprawiły już je do 13 i 10. Poza tym Doppler/Horst to para z Austrii ale to nie ma żadnego wpływu na bet ????
Na jakiej podstawie sądzisz, że dzisiaj tylko jeden mecz Amerykanie rozegrają? Owszem jeden mecz rozegrają, jeśli wygrają. Porażka 2:0 powoduje, że jeszcze dzisiaj będę grać w pierwszej rundzie Play-Off, a porażka 2:1 powoduje, że albo będziemy liczyć małe punkty (przy zwycięstwie 2:0 Samoday/Popov) albo będą mieć gorszy bezpośredni mecz z Fuchsem i Korengiem i zajmą drugie miejsce. W mojej opinii linia bardzo dobrze wystawiona. Fuchs i Koreng grają pierwszy turniej ze sobą i myślę, że bliżej tu undera, niż overa ale życzę wszystkiego dobrego. Dla mnie no bet ????Gibb/Rosenthal - Fuchs/Koreng over 76,5 @1,85 Bet365 Faworyzowana para amerykańska 2 razy w tym turnieju traciła już po secie i to z niżej notowanymi, niż Niemcy, parami. Fuchs i Koreng są w stanie te 18 punktów w każdym z setów przynajmniej zrobić. Amerykanie też spinać zbytnio się nie muszą, tylko jeden mecz dzisiaj, następny dopiero jutro. Ciężko porównywać ich dotychczasowe pojedynki, bo zarówno Fuchs jak i Koreng często rotują partnerami, jednak ze statystyk wynika, że pojedynki Gibba i Rosenthala z parami niemieckimi bardzo często kończyły się w trzech setach.
to teraz sam sobie zaprzeczyłeś, bo jeżeli under to chyba tylko pokryty przez Gibba/Rosenthala ;> małe punkty na korzyść Amerykanów (+14), Niemcy (+1). Nie wierzę w to, żeby Niemcy tutaj mieli wygrać.Na jakiej podstawie sądzisz, że dzisiaj tylko jeden mecz Amerykanie rozegrają? Owszem jeden mecz rozegrają, jeśli wygrają. Porażka 2:0 powoduje, że jeszcze dzisiaj będę grać w pierwszej rundzie Play-Off, a porażka 2:1 powoduje, że albo będziemy liczyć małe punkty (przy zwycięstwie 2:0 Samoday/Popov) albo będą mieć gorszy bezpośredni mecz z Fuchsem i Korengiem i zajmą drugie miejsce. W mojej opinii linia bardzo dobrze wystawiona. Fuchs i Koreng grają pierwszy turniej ze sobą i myślę, że bliżej tu undera, niż overa ale życzę wszystkiego dobrego. Dla mnie no bet ????
Chodzi o to, że to TY sam sobie zaprzeczyłeś właśnie. Najpierw pisałeś, że Amerykanie rozegrają dzisiaj jeden mecz czyli wychodziłoby, że nie masz wątpliwości, że wygrają, a potem grasz over punktowy z dosyć wysoką linią, bo jednak 36 pkt to już dosyć sporo. Ja starałem się to Tobie wytłumaczyć ale nie zrozumiałeś. Moje pytanie dotyczące skąd ta pewność, że Amerykanie już dzisiaj więcej nie zagrają wzięło się właśnie z tego, iż skoro to ich jedyny mecz i w dodatku o 1 miejsce w grupie dlaczego mieliby go odpuszczać i grać na pół gwizdka? To sobie zaprzecza. A poza tym tak jak pisałem gdyby Niemcy wygrali z nimi 2:1, a Ukraińcy Sam/Pop przegrali swój ostatni mecz, a to jak wiemy miało miejsce to:
hehe, w pelni zgadzam sie z wypowiedzia parodii, to tak m0nki jakbys pisal to preview nie znajac w ogole zasad jakimi rzadza sie te rozgrywki i potem chcesz udowodnic swoja racje ????Chodzi o to, że to TY sam sobie zaprzeczyłeś właśnie. Najpierw pisałeś, że Amerykanie rozegrają dzisiaj jeden mecz czyli wychodziłoby, że nie masz wątpliwości, że wygrają, a potem grasz over punktowy z dosyć wysoką linią, bo jednak 36 pkt to już dosyć sporo. Ja starałem się to Tobie wytłumaczyć ale nie zrozumiałeś. Moje pytanie dotyczące skąd ta pewność, że Amerykanie już dzisiaj więcej nie zagrają wzięło się właśnie z tego, iż skoro to ich jedyny mecz i w dodatku o 1 miejsce w grupie dlaczego mieliby go odpuszczać i grać na pół gwizdka? To sobie zaprzecza. A poza tym tak jak pisałem gdyby Niemcy wygrali z nimi 2:1, a Ukraińcy Sam/Pop przegrali swój ostatni mecz, a to jak wiemy miało miejsce to:
In case of a tie in the Pools (match points), during the Round Robin, the following rules will apply:
Between two teams:
- If teams have played against each other, the winner of the head to head match is ranked higher.
- If teams concerned have not played against each other, their ranking is determined by the points ratio between all teams in the pool.
If a tie still exists by points ratio then the teams have the same position in ranking.
Between three teams:
- If three teams have a tie in the main points, then the top ranked team is determined by the points ratios in the matches between the three tied teams.
- If a tie still exists then the teams have the same position in the ranking.
W skrócie jeśli dwie drużyny mają tyle samo punktów w grupie to najpierw nie liczymy punktów tylko liczy się bezpośredni mecz, natomiast jeśli są to trzy drużyny to liczymy ratio ze spotkań tylko trzech zainteresowanych drużyn, nie wliczając wyników z ostatnią drużyną w grupie, a to zmienia chyba trochę Twoje rozumowanie z małymi punktami.
akurat zasad rządzącymi turniejami siatkówki plażowej nie musisz mnie uczyć.hehe, w pelni zgadzam sie z wypowiedzia parodii, to tak m0nki jakbys pisal to preview nie znajac w ogole zasad jakimi rzadza sie te rozgrywki i potem chcesz udowodnic swoja racje ????
lol, nie napisalem ze nie znasz, ale tak jakbys nie znal piszac swoja analize, to ze mecz zakonczyl sie ich latwym zwyciestem nie znaczy ze 'nikt sobie nie wyobrazal innej ewentualnosci niz ich wygrana' bo zawsze zdarzaja sie niespodzianki ????akurat zasad rządzącymi turniejami siatkówki plażowej nie musisz mnie uczyć.
odnośnie tego Gibba/Rosenthala to zasady zasadami, a zdrowy rozsądek zdrowym rozsądkiem, przecież nikt tak czy tak nie widział sobie innej ewentualności niż ich wygrana -> Skrót myślowy: jeden mecz dzisiejszego dnia.