D
54
domeltomek
Użytkownik
Fajnie że przynajmniej nie kombinowałeś. Co do porównania Nummerdora do Brazylijczyków musisz brać pod uwagę fakt że jest on od nich wyższy.Szczerze parodia, w plażóweczce siedze od tego sezonu, dawniej ogladałem tylko finały z moja ulubiona para Amrykańska Rogers/Dalhausser, wiec pisze to na podstawie spotkanie w tegorocznym WT, narazie za duzo ich nie goladalem ale staram sie jak najwiecej zeby zdobywac coraz wiecej informacji o plejerach. Widać ze siedzisz juz dlugo w tej dyscyplinie i napewno masz wieksza wiedze ode mnie, ale Nummendor moim zdanie jest troche gorszy od zwinnego węża Emanuela, który po prostu wije sie po boisku, myśle że też troche odstaje przede wszystkim w szybkości od Pedro Cunha, który żadko, jak go sie nie złapie na wykorku, nie zdąża do kiwek.
Odleciałem tez troche pisząc że Schuil/Nummerdor jest to najlepsza para w Europie na ten moment, pisałem to na szybkości a że Niemcy Brink/Reckermann grali w tym WT starsznie mało przez kontuzje to nie zdążyłem ich jeszcze oglanąć , wczoraj nadrobiłem zaleglosci i wynaje mi sie że są lepsi od Holendrów na ten moment.
Juz od kilki misiecy mam zysk z plażowki, wiec postanowilem sie podzielic typami, moge jeszcze pisac troche głupot o parach, bo czasami oceniam je przez pryzmat jednego meczu, ale najwazniejsze ze jka narazie zielone.
Poczekam na wieksza ofertke jeszcze kilka godzin i cos skrobne na dzisiaj, pozdro.