>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Show Must Go On!

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #54
#Liga Europy
#Borussia Munchengladbach - Schalke 04
#Typ: HT/FT 1/1
#Kurs: 3,40
#Stawka: 2 j (100 zł)
#EW: 340 zł⛔⛔⛔
A już było 2:0, jak oni to oddali to ja nie ma pojęcia, ehh....

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #55
#ATP Indian Wells
#PAblo Correno Busta - Pablo Cueavas
#Typ: 1
#Kurs: 2,00
#Stawka: 4 j (200 zł)
#EW: 400 zł✅✅✅

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #56
#ATP Indian Wells
#PAblo Correno Busta - Pablo Cueavas
#Typ: DW 2:0
#Kurs: 3,20
#EW: 320 zł✅✅✅

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #57
#Skoki narciarskie
#Kamil Stoch
#Typ: WIN
#Kurs: 10,00
#EW: 1000 zł⛔⛔⛔
Znaczna obniżka formy Kamila wynikała głównie z problemami ze sprzętem o których głośno mówił Stefan Horngacher. Coś przeszkadzało przy wiązaniach przez co zaraz po wyjściu z progu lewa narta przechylała się w dół co w następstwie obniżało tor lotu Kamila i dlatego notował on słabsze odległości. Teraz już jest wszystko w porządku i było to doskonale widać na treningach i prologu, który Kamil pewnie wygrał. Dziś na pewno stać go na zwycięstwo, tym bardziej że Kraft odebrał mu żółta koszulkę lidera i teraz trzeba gonić Astriaka. Kurs ponad 3 na podium dla Polaka to dla mnie duże value natomiast zwycięstwo to tez dobra opcja, po ta wysokim kursie na pewno warta gry.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #58
#Skoki narciarskie
#Kamil Stoch - miejsce na podium
#Typ: TAK
#Kurs: 3,25
#EW: 650 zł⛔⛔⛔
Znaczna obniżka formy Kamila wynikała głównie z problemami ze sprzętem o których głośno mówił Stefan Horngacher. Coś przeszkadzało przy wiązaniach przez co zaraz po wyjściu z progu lewa narta przechylała się w dół co w następstwie obniżało tor lotu Kamila i dlatego notował on słabsze odległości. Teraz już jest wszystko w porządku i było to doskonale widać na treningach i prologu, który Kamil pewnie wygrał. Dziś na pewno stać go na zwycięstwo, tym bardziej że Kraft odebrał mu żółta koszulkę lidera i teraz trzeba gonić Astriaka. Kurs ponad 3 na podium dla Polaka to dla mnie duże value natomiast zwycięstwo to tez dobra opcja, po ta wysokim kursie na pewno warta gry.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #59
#Skoki narciarskie
#H2H - Stefan Kraft - Andreas Wellinger
#Typ: 2
#Kurs: 2,37
#EW: 474 zł⛔⛔⛔

To że bukmacherzy stawiają Austriaka w roli faworyta to jest jasne, ale dla mnie on dziś nie ejst faworytem. Forma Krafta miała być optymalna na Mistrzostwa Świata i rzeczywiście się to sprawdziło. Teraz po turnieju Kraft stopniowo obniża loty. widać to było po ostatnich treningach czy próbie przeprowadzenia wtorkowego konkursu. Kraft popełniał drobne błędy przy wyjściu z progu oraz ta siła odbicia nie była już tak mocna jak jeszcze kilka tygodni temu, choćby w Lahti. Andi Wellinger jest w znakomitej formie. Plan Niemców na ten sezon to była wielka forma na drugą część sezonu włącznie z Mistrzostwami Swiata. Myslę że Andi będzie dziś chciał dziś stanąć na podium, bo później zostaną konkursy na skoczniach mamucich w Vikersund i Planicy a Niemiec czuje się na skoczniach do latania troszeczkę gorzej.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #60
#Challenger w Irving
#Jeremy Chardy - Nikoloz Basalishvili
#Typ: 2
#Kurs: 2,05
#Stawka: 3 j (150 zł)
#EW: 308 zł⛔⛔⛔

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik

IV Tydzień:
Ilość kuponów: 18
Ilość wygranych: 8
Ilość przegranych: 10
Skuteczność: 44,44 %
Suma stawek: 2525 zł
Zysk/strata: ✅✅✅48 zł

Ogółem:
Ilość kuponów: 62
Ilość wygranych: 36
Ilość przegranych: 26
Skuteczność: 58,06%
Suma stawek: 9425 zł
Zysk/strata: 2283 zł

I TYDZIEŃ: 10/15 ✅766 zł
II TYDZIEŃ: 11/15 ✅1148 zł
III TYDZIEŃ: 7/14 ✅321 zł
IV TYDZIEŃ: 8/18 ✅48 zł
W poprzednim tygodniu zapewne był by spory minus, ale uratował typ na awans Monaco do dalszej fazy Champions League. Ten jeden typ dał 500zł czystego zysku co znacznie polepszyło bilans ostatniego tygodnia. Zmieniona taktyka gry, więc mam nadzieję że od dziś skuteczność będzie wynosiła od 70-90%. Tradycyjnie proszę o reputki tych co ze mną grają. Nic Was nie kosztuje,a mi nic nie daje, ale motywuje do dalszego dzielenia się z innymi swoimi przemyśleniami i typami.​

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Słabsza forma w marcu. I tak notuje zysk na poziomie około 2000-2500 PLN (dziś dokładnie podliczę w poście wyżej). Od dziś będę grać mnie typów, tylko te które uważam za najlepsze. W związku z tym podniosę skale stawek z 50 zł = 1 j na 75 zł = 1 j . Skala 5 stopniowa zostaje. Do każdego typu będzie obszerna analiza.​

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #61
#2 Bundesliga
#Union Berlin - Nurnberg
#Typ: 1 ha -1,00
#Kurs: 2,08
#Stawka: 3 j (225 zł)
#EW: 468 złzwrot

Przyglądałem się ostatnio bliżej zapleczu Bundesligi i patrząc na grę to dla mnie Union jest głównym faworytem do awansu do najwyższej klasy rozgrywkowej. Pod wodzą Jensa Kellera stołeczni grają do przodu, z polotem, widać że mają pomysł na grę i to bardzo skuteczny, bo Berlinczycy strzelą dość dużo goli a to jest efekt stwarzania sobie wielu okazji podbramkowych. Wygrali 5 ostatnich meczów w lidze i w każdym z nich strzelili minimum 2 gole. Fenomenalnie grają skrzydłowi Skrzybski i Hedlund. Zwłaszcza ten pierwszy gra znakomicie i do ego jest bardzo bramkostrzelny (8 bramek). Na pozycji numer 9 gra Sebastian Polter, czyli dla kibiców nawet mniej zorientowanych w niemieckiej piłce postać dość znana. Niegdyś wielki talent, dużo grywał w młodzieżowych reprezentacjach Niemiec. W sezonie 14/15 w barwach Unionu z 14 bramkami 3 strzelec ligi. Później miał średnio udaną przygodę z QPR a teraz powrócił do macierzystego klubu. Sezon zaczął średnio, ale rundę wiosenną zaczął znakomicie. W ostatnich 5 meczach strzelił 4 bramki i stał się bardzo mocnym punktem zespołu. Na pozycji numer 10 w bardzo dobrej formie jest Chorwat Krejlach, bardzo kreatywna postać zespołu ze stolicy. W środku brat Toniego Krossa - Felix, zawsze w cieniu brata i pewnie tak zostanie na zawsze, ale w ostatnim czasie Felix zrobił ogromny postęp. Wielką robotę na wiosnę robią dwaj stoperzy. Znakomicie się uzupełniają i przez to zespół traci bardzo mała liczbę bramek. Union sprowadził duże nazwisko jak na realia drugiej ligi Pogatetz, wielokrotny reprezentant Austrii i chyba zespół właśnie tego potrzebował, taki zawodnik wprowadził w szeregi stołecznych dużo spokoju i przede wszystkim pewności siebie. Nurnberg przed sezonem był wymieniany w ścisłym gronie faworytów do awansu do Bundesligi i rzeczywiście początek sezonu był bardzo dobry, ale na wiosnę zespół z Norymbergi nie wygląda juz tak różowo. Przegrał 3 mecze z rzędu, dopiero w ostatniej kolejce dzisiejsi goście odnieśli skromne zwycięstwo 1:0 z tragicznie grającym Bielfield. Sama gra Nurnbergu nie wyglądała dobrze. Na wiosnę popełniają masę błędów, zwłaszcza ofensywni zawodnicy grają poniżej oczekiwań. Widać że brakuje pomysłu na grę i ta ich gra opiera się głównie na doś płynnym prowadzeniu akcji do 40 metra przed bramką przeciwnika. Ze słabiutkim Bielfield celnie strzelali na bramkę tylko 6 razy a to był najlepszy wynik Nurnbergi na wiosnę. Z Grouther Furth oddali an bramkę tylko 1 celny strzał, a na bramkę TSV Monachium tylko i wyłącznie dwie celne próby. Pokazuje to jak ubodzy w ofensywie są zawodnicy dzisiejszych gości. Moim zdaniem brakuje kreatywnych zaowdników w środku pola, takich play makerów, którzy wezmą piłkę i będą potrafili zagrać taką przeszywającą linię defensywną przeciwnika piłkę czy po prostu wykonać jakiś dobry przerzut. A tam Petrak, Lowen czy Mohwald to tacy typowi defensywni pomocnicy, którzy lepiej się czują w destrukcji niż w kreowaniu gry. H2h oczywiście przemawia na korzyść Nurnbergi, ale to dość oczywiste. W ostatnich latach to bardziej uznana marka niż zespół ze stolicy. Po spadku z Bundesligi FC Nurnberg nie jest juz tak mocny, nie ma w swoim zespole uznanych zawodników, takich którzy by wzięli cieżar gry na siebie w przeciwieństwie do Unionu. Jeżeli Berlińczycy dziś wygrają nad podopiecznymi Aloisa Schwarza, na Forsteier to obejmą prowadzenie w tabeli. Myślę że dziś wykorzystają słabszą formę Stuttgartu i przeskoczą ich w tabeli. Myślę że czysta jedynka to na dziś najmocniejszy typ z całej oferty, natomiast ja próbuję również handicap -1,00, ponieważ uważam że Union dziś kompletnie zdominuje przyjezdnych i wygra wyżej niż tylko 1 bramką.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #62
#Cypr
#APOEL - AEL Limassol
#Typ: 1 ha -1,5
#Kurs: 2,25
#Stawka: 2 j (150 zł)
#EW: 338 zł✅✅✅

Spotkanie pomiędzy liderującym APOELem a 5 w tabeli AELem Limassol. Gospodarze w ostatnich latach całkowicie zdominowali rywalizację na Cyprze. Mają zdecydowanie najmocniejszy zespół w kraju. To jedyny zespół na wyspie, który potrafi podjąć rywalizację w Europejskich pucharach i w tym sezonie niebiesko-żółci znów doskonale radzili sobie na arenie międzynarodowej dochodząc do 1/8 finału Ligi Europy stawiając opór liderowi Belgijskiej Ekstraklasy - Ancherlechtowi. W tym jak i w poprzednich sezonach stołeczni grają znakomicie. Są liderem ligi i zmierzają po kolejny z rzędu tytuł mistrzowski, ale są dwa zespołu, które mają ochotę wyrwac ten tytuł: Apollon i Larnaca. Myślę że APOEL na spokojnie wygra mistrzostwo, ale trzeba po prostu wygrać dzisiaj i odejść rywalom. Na pewno są w stanie na swój sposób rozgrywać mecze. Są lepsi piłkarsko od wszystkich zespół w lidze i mają komfort rozgrywania meczów na swoich zasadach. Większość meczy mają pod kontrolą od początku do końca i gdy tylko przycisną to każdy rywal w lidze się gubi i traci z nimi sporą liczbę goli. W tym sezonie strzelili aż 63 gole tracąc jedynie 16. Goście zaczęli ten sezon rewelacyjnie. Byli cały czas w czubie tabeli i to oni byli typowani na wicemistrzów Cypru, ale w ostatnim czasie coś się stało i nagle zaczęli grać tragicznie. Popełniają mnóstwo błędów w defensywie i mają problem ze stwarzaniem sobie sytuacji bramkowych. Nie wygrali w lidze od 5 spotkań i prawdopodobnie ta gra do końca rozgrywek się nie poprawi co sprawi że nie będa mieć okazji do gry w Europie w kolejnym sezonie. Dziś spodziewam się zdecydowanego zwycięstwa APOELu więcej niż jedną bramką, bo po prostu gospodarze mają więcej jakości i są w dużo lepszej formie. Powodzenia!

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
ZE WZGLĘDU NA NOWELIZACJĘ USTAWY HAZARDOWEJ W PAŃSTWIE POLSKIM OD TEJ CHWILI MOJE TYPY NIE BĘDĄ JUŻ POCHODZIĆ Z ZAGRANICZNYCH BUKMACHERÓW A JEDYNIE: STS, FORTUNA, TOTOLOTEK ORAZ FORBET

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Wracamy do gry po krótkiej przerwie. Wolałem nie grać reprezentacji, zwłaszcza że te rozgrywały tylko po jednym meczu, więc ciężko było stwierdzić przygotowanie do meczu, formę itd po samych treningach. W rubryce EW podana kwota będzie już po odjęciu podatku
Kupon numer #63
#ATP Miami
#Borna Coric - Adrian Mannarino
#Typ: 1 ha -2,5 gema
#Kurs: 1,73 (Fortuna)
#Stawka: 3 j (225 zł)
#EW: 343 zł⛔
Dziś bez pisanych analiz. Jestem cały dzień po za domem a na telefonie nie chce mi się pisać długich analiz. Typy oczywiście już wczoraj dobrze przemyślane

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #64
#ATP Miami
#Nick Kyrgios - Ivo Karlovic
#Typ: DW 2:0
#Kurs: 1,60 (STS)
#Stawka: 4 j (300 zł)
#EW: 422 zł⛔

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
PODSUMOWANIE MARCA ! = ✅✅✅ 1646 PLN

V Tydzień:
Ilość kuponów: 5
Ilość wygranych: 1 (1 zwrot)
Ilość przegranych: 3
Skuteczność: 25,00 %
Suma stawek: 975 zł
Zysk/strata: -637 zł

Ogółem:
Ilość kuponów: 67
Ilość wygranych: 37
Ilość przegranych: 29
Skuteczność: 55,22%
Suma stawek: 10 400 zł
Zysk/strata: ✅1646 zł

I TYDZIEŃ: 10/15 ✅766 zł
II TYDZIEŃ: 11/15 ✅1148 zł
III TYDZIEŃ: 7/14 ✅321 zł
IV TYDZIEŃ: 8/18 ✅48 zł
V TYDZIEŃ: 1/4 ⛔637 zł

W ostatnim tygodniu kompletnie nie miałem czasu i niestety pokazały też to typy oraz wynik w tym tygodniu. Cały miesiąc generalnie na plus, 1646 zł na czysto, więc o około 200 zł więcej niż najniższa krajowa netto. Jednak to jest mój najgorszy miesiąc od sierpnia 2015. Mam nadzieję, że już w kwietniu ta skuteczność znacznie wzrośnie i wygenerowany zysk przekroczy choćby te 3000 zł na czysto. Od dziś będzie troszkę trudniej, bowiem od dziś musimy grać w opodatkowanych bukmacherach.
Tradycyjnie, proszę o klikanie &quot;+dzięki&quot;, tych co korzystają z mojego grania, nic Was to nie kosztuje, a dla mnie to potwierdzenie, że warto poświęcać wolny czas dla forum. Powodzenia!

Do góry Bottom