>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Show Must Go On!

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #38
#Champions League
#Napoli - Real Madryt
#Typ: awans Napoli
#Kurs: 7,00
#Stawka: 2 j (100 zł)
#EW: 700 zł⛔⛔⛔

Pierwsza połowa obiecująca, szkoda bo Napoli grało na prawdę bardzo dobrze

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Nie mogąc spać po tak wspaniałym meczu na Cam Nou, uświadomiłem sobie ile znaczy dla mnie football, kim bym był bez niego, dlaczego w tygodniu jeżdżę na treningi a w weekend wychodzę na murawę i daje z siebie 100%, dlaczego przez całe weekendy oglądam mecze. Wlasniee sobie uświadomiłem, że piłka nożna jest dla mnie czymś więcej nize tylko hobby czy rozrywką. To dla mnie wielka wartość, którą będę pielęgnować przez calee życie. To bezgraniczna miłość, ktora daje tak wiele. To piłka kształtuje osobowość, uczy wiary, nadziei, pokory, dążenia do celu za wszelką cenę, poświęcenia, wyrzeczeń. Zachwyca nas co dnia swoją nieprzewidywalnością, zwrotami akcji, scenariuszami rodem z kosmosu. A dziś pokazała pełnię swojego piękna, że jeżeli się wierzy, to ta wiara czyni cuda i dziś na Camp Nou byliśmy świadkami tej kwintesencji footballu. Katalończycy pokazali dziś calemu Światu co najlepsze w tej cudownej grze, grze którą kocham. Dziś świętujemy do rana.
Visca el Barca, Visca el Catalonia!

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #39
#NBA
#Indiana Pacers - Detroit Pistons
#Typ: 1 ha -,45
#Kurs: 2,00
#Stawka: 4 j (200 zł)
#EW: 400 zł✅✅✅✅
Indiana w ostatnim czasie szalenie mocna na własnym parkiecie, natomiast Pistons w delegacjach już nie koniecznie. W dobrej formie ostatnio jest Paul George, który znakomicie ciągnie Pacers do kolejnych zwycięstw. Dziś spodziewam się wysokiego zwycięstwa Indiany po bardzo niskiej i przyjemnej do gry linii.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #40
#NBA - występ zawodnika
# Derrick Rose
#Typ: under 17,5 pkt
#Stawka: 2 j (100 zł)
#EW: 200 zł⛔⛔⛔

Nie bardzo chce mi się teraz wypisywać analizy obszerne i merytoryczne. Rzadko gram koszykówkę. Gram ją wtedy gdy jakiś typ przekonuje mnie w 100%·, kiedy jestem przekonany w pełni o jego słuszności. W przypadku tych dwóch dzisiejszych właśnie tak jest. Dodam tylko że linia na Rosa wystawiona bardzo wysoko, bo w ostatnich meczach troszkę poszalał, ale grał przeciwko zespołom ze słabsza defensywą, dlatwgo ta linia tak skończyła. Bucks nie mają w swoim składzie jakiś bardzo dobrych graczy ofensywnych, tym bardziej All stars, którzy by wyciągnęli grę ofensywną, dlatego muszą oni skupić sie bardziej na defensywie. W tym sezonie Buck w 80% meczu nie traci więcej punków niż 100% a to bardzo dobry wynik patrząc przez pryzmat gry defensywnej.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #41
#2 Bundesliga
#Stuttgart - Bochum
#Typ: 1 ha -1,0
#Kurs: 1,93
#Stawka: 4 j (200 zł)
#EW: 386 zł⛔⛔⛔

Dla mnie drużyna ze Stuttgartu już jedną nogą jest w Bundeslidze. Niby przewaga nad resztą stawki nie jest aż tak duża, ale ich gra na wiosnę wygląda tak znakomicie, że nikt nie będzie w stanie im dorównać. W końcu ustabilizowała się linia defensywna (na szczeście z Marcinem Kamińskim w roli głównej), popełniają bardzo mało błędów, natomiast ofensywni zawodnicy sa co raz bardziej skuteczni. Mniejsza skuteczność jesienią pewnie była spowodowana nowym trenerem i słabszym wkomponowaniu się w zespół. Widać że Stuttgart przepracował odpowiednio okres przygotowawczy i teraz ta maszyna wystartowała prosto pod Bundeslige. Terrode odpalił i teraz pewnie zmierza po koronę króla strzelców. różnica pomiędzy grą obu zespołów na wiosnę jest kolosalna i wydaje mi się że dziś będziemy mieć obraz tej różnicy w tym meczu.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #42
#Eerste Divisie
#Cambuur - Den Bosch
#Typ: 1 ha -1,5
#Stawka: 3 j (150 zł)
#EW: 300 zł⛔⛔⛔[/centro]​

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
PODSUMOWANIE

III Tydzień:
Ilość kuponów: 14
Ilość wygranych: 7
Ilość przegranych: 7
Skuteczność: 50,00 %
Suma stawek: 2125 zł
Zysk/strata: ✅✅✅321 zł

Ogółem:
Ilość kuponów: 44
Ilość wygranych: 28
Ilość przegranych: 16
Skuteczność: 63,63%
Suma stawek: 6900 zł
Zysk/strata: ✅✅✅2235 zł

I TYDZIEŃ: 10/15 ✅766ZŁ
II TYDZIEŃ: 11/15 ✅1148 zł
III TYDZIEŃ: 7/14 ✅321 zł​

Trzeci tydzień nieco słabszy, mimo że nadal notuję zysk. Po trzech tygodniach mamy czystego zysku 2235 zł. Liczę że do 3000 w tym miesiącu wyjdę na plus, ale szczerze mówiąc liczyłem na więcej czystego zysku. Myślę, że kolejne tygodnie i miesiące będą dużo, dużo lepsze. Nie żebrzę reputacji, ale tych co ze mną graja zachęcam do dodania. Nic to Was nie kosztuje a mnie motywuje do pisania tutaj swojej gry

Otrzymane punkty reputacji: +6
mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #46
#Indiana Wells
#Dusan Lajovic - Pablo Correno Busta
#Typ: Lajovic +4,5
#Kurs: 1,92
#EW: 288 zł✅✅✅

lolian 96

lolian

Użytkownik
Kupon numer #43
#Bundesliga
#Leverkusen - Brema
#Typ: BTS
#Kurs: 1,80
#EW: 285 zł✅✅✅
To grałeś obie strzela i powyzej 2.5. po kursie 2. Pamiętam bo sam od ciebie ten typ pożyczyłem. Wiec twoje statystyki nie są do końca prawdziwe.

Ps. Lojovic - Carreno Busta zaczal sie 10 min przed twoim postem.
Ps2. Pytałem się tydzien temu z jakiego buka korzystasz, odpisałes ze bet365. Skoro tam grasz to na awans Monaco daja 4.5 wiec dodatkowo zawyzasz kursy
Prowadzac w ten sposob temat to ty zawsze bedzies na plusie

Otrzymane punkty reputacji: +7
mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
To grałeś obie strzela i powyzej 2.5. po kursie 2. Pamiętam bo sam od ciebie ten typ pożyczyłem. Wiec twoje statystyki nie są do końca prawdziwe.

Ps. Lojovic - Carreno Busta zaczal sie 10 min przed twoim postem.
Ps2. Pytałem się tydzien temu z jakiego buka korzystasz, odpisałes ze bet365. Skoro tam grasz to na awans Monaco daja 4.5 wiec dodatkowo zawyzasz kursy

Prowadzac w ten sposob temat to ty zawsze bedzies na plusie
Typ z Lajoviciem miałem przygotowany dużo wczesniej tylko owszem zaraz po rozpoczęciu podałęm, a zwróć uwagę w jakim momencie podałem ten typ... jak Lajovic przegrywał 1:2 w pierwszym secie, także w tamtym momencie kurs na to zdarzenie był pewnie nawet trochę wyższy, po drugie nie przypominam sobie abym pisał gdzieś że tylko przedmeczowe typy a live wykluczam.

Co do buka, jeżeli potrafisz sprawdź sobie jaki kurs na awans Monaco Bet365 oferował wcześniej przed meczem. Około południa było nawet powyżej 5.00. Ja osobiście około 19:00 złapałem po 4,90.

A co do Bremy. Owszem na początku napisałem BTS + o2,5 ale jeszcze przed meczem edytowałem na samo BTS, można to w prosty sposób sprawdzić.

Ps: Jeżeli chcesz to zapraszam na priv, prześlę Ci screena z moim kuponem z awansem Monaco, tutaj nie spamujmy, dla przejrzystości tematu, a jeżeli wszystko jasne to radzę na przyszłość najpierw wszystko sprawdzić zanim za przeproszeniem napiszesz takie pierdoły...

Otrzymane punkty reputacji: +7
lolian 96

lolian

Użytkownik
Co do buka, jeżeli potrafisz sprawdź sobie jaki kurs na awans Monaco Bet365 oferował wcześniej przed meczem. Około południa było nawet powyżej 5.00. Ja osobiście około 19:00 złapałem po 4,90.
Potrafię sprawdzić. Użyję do tego strony oddsportal.com . Zgadza się okolo poludnia kurs na Monaco wynosił 5 o 14:20 spadł na 4.5. Skoro sam zagrałeś po 4.9 to dlaczego zawyżasz kurs w tym temacie??? Możesz podesłać screena z kuponem na awans Monaco na priv.
Typ z Lajoviciem miałem przygotowany dużo wczesniej tylko owszem zaraz po rozpoczęciu podałęm, a zwróć uwagę w jakim momencie podałem ten typ... jak Lajovic przegrywał 1:2 w pierwszym secie, także w tamtym momencie kurs na to zdarzenie był pewnie nawet trochę wyższy, po drugie nie przypominam sobie abym pisał gdzieś że tylko przedmeczowe typy a live wykluczam.
Znowu użyję oddsportal.com. Bet365 nie mial w ofercie +4.5 gema, miał natomiast +3.5 gema po kursie 1.83(przedmeczowy typ). Pinneacle posiadał +4.5 gema lecz zaledwie po kursie 1.6 ( u ciebie +4.5 gema po 1.93????) ponownie zawyżasz kursy.

A co do Bremy. Owszem na początku napisałem BTS + o2,5 ale jeszcze przed meczem edytowałem na samo BTS, można to w prosty sposób sprawdzić.
????
Nie mam możliwości zobaczyć czy edytowałeś przed meczem.
Postanowiłem znów skorzystać z oddsportal.com. Bet365 za BTS w meczu Leverkusen - Bremen oferował 1.62 ( ty podałeś 1.8 ). Sam mam zagrane BTS &amp; Over 2.5 po 1.83. Ponownie zawyżasz kursy, tego kuponu też z checią zobaczyłbym screen.

a jeżeli wszystko jasne to radzę na przyszłość najpierw wszystko sprawdzić zanim za przeproszeniem napiszesz takie pierdoły...
Teraz jest wszystko jasne, zawyżasz kursy swoich typów i zmieniesz typy jak ci jest wygodnie. Skoro mam rację to nie do końca moje wypociny są pierdołami. To był mój ostatni post w twoim temacie, dziękuje za uwagę, do widzenia, dobranoc, PA:jupi:

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Potrafię sprawdzić. Użyję do tego strony oddsportal.com . Zgadza się okolo poludnia kurs na Monaco wynosił 5 o 14:20 spadł na 4.5. Skoro sam zagrałeś po 4.9 to dlaczego zawyżasz kurs w tym temacie??? Możesz podesłać screena z kuponem na awans Monaco na priv.

Znowu użyję oddsportal.com. Bet365 nie mial w ofercie +4.5 gema, miał natomiast +3.5 gema po kursie 1.83(przedmeczowy typ). Pinneacle posiadał +4.5 gema lecz zaledwie po kursie 1.6 ( u ciebie +4.5 gema po 1.93????) ponownie zawyżasz kursy.

????
Nie mam możliwości zobaczyć czy edytowałeś przed meczem.
Postanowiłem znów skorzystać z oddsportal.com. Bet365 za BTS w meczu Leverkusen - Bremen oferował 1.62 ( ty podałeś 1.8 ). Sam mam zagrane BTS &amp; Over 2.5 po 1.83. Ponownie zawyżasz kursy, tego kuponu też z checią zobaczyłbym screen.

Teraz jest wszystko jasne, zawyżasz kursy swoich typów i zmieniesz typy jak ci jest wygodnie. Skoro mam rację to nie do końca moje wypociny są pierdołami. To był mój ostatni post w twoim temacie, dziękuje za uwagę, do widzenia, dobranoc, PA:jupi:
Tak jak już wcześniej pisałem, nie zawsze kursy o tej godzinie co dodaje posty z typami zgadzają się z aktualnym kursem. Typy przygotowuję w pracy, natomiast po powrocie je tylko dodaje bez sprawdzania kursów jeżeli nie mam na to czasu. Temat nie prowadzę dla ciebie tylko dla siebie. Gram sam te typy a temat służy mi samokontroli i przejrzystości gry. Jeżeli bardzo Cię gryzie to że wychodze na spory plus to nie musze tutaj podać typów, albo jeszcze prościej opuść forum i nie rozstrajaj nerwów. Wylewasz frustrację, bo zagrałeś jeden typ i Ci nie weszło? żałosne te jęki...
A po drugie napisałem że większość typów jest z Bet365, ale nie wszystkie, jeżeli jest duża róznica liń lub kursów to używam innych.

Do góry Bottom