>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Show Must Go On!

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Wiem że, miałem wcześniej założony temat w Kuponach, ale tam podawałem typy, każdy stawkując tak samo i przede wszystkim nie grałem dokładnie tak jak podawałem w temacie. Dlatego zakładam ten temat. Zamierzam podawać dokładnie te same typy, które sam gram i dokładnie tak stawkując jak to realnie robię u bukmacherów. Stosuję pięciostopniową stawkę. Jedna jednostka wynosi 50 zł, czyli maksymalna stawka wynosi 250 zł. Do każdej analizy będę starał się napisać krótko dlaczego stawiam tak a nie inaczej. W każdy poniedziałek będę wrzucać szczegółowe podsumowanie.

Dla przejrzystości tematu proszę o nie komentowanie tutaj, tylko zapraszam do dyskusji na priv.​

Otrzymane punkty reputacji: +9
mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #1
#Champions League
#Sevilla - Leicester
#Typ: Wynik/Suma goli 1/over 2,5
#Kurs: 1,95
#Stawka: 3 j (150 zł)
#EW: 293 zł ✅✅✅

Sevilla wyciągnęła los na loterii, losując z pierwszego koszyka Leicester. Mistrzowie Anglii są w kompletnej rozsypce. Claudio Ranieri miał do dyspozycji duże pieniądze na transfery, ale zdecydował że postawi na piłkarzy, którzy dali mu Mistrzostwo. To był moim zdaniem ogromny błąd. Odszedł N&#39;Golo Kante (w mojej opinii najlepszy piłkarz w Premier League) i nikt nie jest w stanie go zastąpić w składzie. Dziś na przykład nie mogę wyobrazić sobie tak dobrze grającej Chelsea bez Kante w składzie. Sevilla natomiast dużo zyskała na zmianie trenera (mimo że za kadencji Emerego klub osiągnął największe sukcesy w historii klubu) . Jorge Sampaoli dał nowy impuls drużynie i oczywiście transfery które latem poczynili Andaluzyjczycy były w pełni trafione. Przyszli Samir Nasri, Benjamin Ben Yadder, Luciano Vietto, Mattia Kranevitter czy Stefan Jovetic. Klub na odejściu Grzegorza Krychowiaka dużo nie stracił na jakości, bowiem Steven N&#39;Zonzi gra fenomenalnie na pozycji defensywnego pomocnika. Sevillista radzą sobie na tyle znakomicie że są w stanie rzucić rękawicę Barcelonie i Realowi Madryt. Celowo nie wymieniłem tutaj Atletico, bo Sevilla już dawno zostawiła stołecznych z tyłu. Zespół genialnie pasuję do grania takim systemem jak życzy sobie Sampaoli. Dziś spodziewam się całkowitej dominacji Andaluzyjczyków od pierwszej do ostatniej minuty i myślę że już dziś Sevilla zapewni sobie udział w ćwierćfinale.

Otrzymane punkty reputacji: +9
mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #2
#Liga Europy
#Schalke - PAOK
#Typ: under 2,5
#Kurs: 2,00
#Stawka: 1,5 j (75 zł)
#EW: 150 zł ✅✅✅

Schalke w pierwszym spotkaniu zapewniło sobie już awans do 1/8 finału po tym jak pokonali w Grecji miejscowy PAOK aż 3:0. Po tragicznym początku sezonu Schalke musi odrabiać straty w Bundeslidze, aby w przyszłym sezonie zagrać ponownie w Europejskich pucharach a dla klubu z Zagłębia Ruhry brak gry w Europie to byłaby tragedia. Klub dużo inwestuje w transfery, infrastrukturę itd i brak zastrzyku finansowego z Europy byłby nieciekawy dla nich. Oprócz Bundesligi i Ligi Europy Schalke ciągnie za ogon jeszcze jedną &quot;srokę&quot; - DFB Pokal i tam też właśnie awansowali do kolejnej rundy po pokonaniu Sandhausen 3:0. A jak powszechnie wiadomo nie da się grać tym samym składem na wszystkich frontach z takim samym powodzeniem. Oczywiście o tym że Niemiecki klub jest dwie-trzy klasy lepszym zespołem i dziś wicemistrz Grecji nie sprawi sensacji w Gelsenkirchen jestem przekonany, ale spodziewam się tego iż Schalke będzie chcieć kontrolowac cały mecz od początku do końca, bez specjalnego wysilania się. Stawiam na nudny dla neutralnego kibica mecz, bez większej ilości bramek.

Otrzymane punkty reputacji: +2
mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #3
#Mistrzostwa Świata - Lahti | Sprint Kobiet
#Wygra zawody
#Typ: Stina Nilsson
#Kurs: 1,90
#Stawka: 2,5 j (125 zł)
#EW: 238 zł⛔⛔⛔

W jutrzejszym sprincie techniką dowolną zdecydowaną faworytkom w opinii bukmacherów jak i moją jest Szwedka. W tym sezonie 4 razy startowała w sprintach ta techniką i wszystkie zdecydowanie i bez większych problemów wygrała. W próbie geralnej przed Mistrzostwami Świata również pokazała wielką moc i to że będzie faworytkom do złota w tej konkurencji. W Estońskiej Oteepie wygrała z dużą przewagą nad dwoma Norweżkami: Maiken Caspersen Falla i Heidi Weng. To właśnie te dwie Norweżki plus Marit Bjoergen będą głównymi konkurentkami Szwedki, ale w każdym biegu w którym Stina mierzyła się z tymi trzema Norweżkami wychodziła zwycięstko i mam nadzieję że i również w czwartek tak będzie.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #4
#Mistrzostwa Świata - Lahti | Sprint Kobiet
#H2h - Jessica Diggins - Ingvid Flugstad Ostberg
#Typ: Jessica Diggins
#Kurs: 1,70 (forBet)
#Stawka: 4 j (200 zł)
#EW: 340 zł✅✅✅
Norweżka na tych Mistrzostwach bardziej skupia się na walce o medale w startach dystansowych a na pewno nie na tym sprincie. W tym sezonie Ostberg jeszcze nie stała na podium żadnego sprintu, za to Diggins dość często się tam melduje. Dodatkowo Amerykanka bardzo lubi tą trasę. W zeszłym sezonie w próbie przed Mistrzostwami Świata Jessica przegrała tylko z Maiken Caspersen Fallą. Diggins znakomicie radzi sobie na technicznych odcinkach tras i tam zazwyczaj zyskuje najwięcej. Potrafi też znakomicie zjeżdżać a na tej trasie przed metą mamy dość duży podjazd a co za tym idzie długi zjazd. Dla Ostberg typuję że polegnie w ćwierćfinale, najpóźniej w półfinale, natomiast Amerykanka wydaje mi się że może włączyć się do walki o brązowy medal. Moim zdaniem złoty i srebrny medal rozdzielą między siebie Nilsson i Falla, a Diggins wraz z Heidi Weng i Marit Bjoergen powalczą o ten trzeci krążek.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #5
#Mistrzostwa Świata - Lahti | Kwalifikacje skocznia normalna
#H2h - Dawid Kubacki - Robert Johansson
#Typ: Dawid Kubacki
#Kurs: 2,25
#Stawka: 3 j (150 zł)
#EW: 338 zł ✅✅✅

Na przestrzeni całego sezonu w większości przypadków lepszy był Dawid. Wysoką pozycję w klasyfikacji generalnej Norweg zawdzięcza w głównej mierze drugiemu miejscu w loteryjnym konkursie w Insbrucku. We wczorajszych treningach we wszystkich trzech lepszy był Dawid Kubacki, dystansując Johansona o kilka pozycji. Na pierwszym Dawid wygra, natomiast Norweg był w 3 dziesiątce. Na drugim Kubacki był 9, a Robert 21. Na trzecim Polak 15 a Norweg tuż za nim. Polak wyraźnie w lepszej formie i dziś i jutro zapewne również będzie przed nim.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #6
#LaLiga Santander
#UD Las Palmas - Real Sociedad SS
#Typ: 2 DNB
#Kurs: 1,83 (Bet365)
#EW: 366 zł ✅✅✅

W mojej opinii niespodziewanie Sociedad w tym sezonie walczyć będzie do końca o Champions League. Grają bardzo mądrze w defensywie pod dowództwem Inigo Martineza oraz z polotem w przodach, gdzie znakomicie gra Carlos Vela oraz młody, utalentowany Oyarzabal. Łączy to wszystko znakomity defensywny pomocnik, kolejny ze zmarnowanych piłkarz Jose Mourinho. Ale Illara wrócił do macierzystego klubu i widać że drzemie w nim olbrzymi potencjał. Las Palmas po znakomitej pierwszej części sezon, gdzie plasowali się wysoko w tabeli, ale przede wszystkim grali bardzo fajną piłkę trochę to wszystko wyhamowało i teraz podopieczni Quique Setiena już tak nie zachwycają. Przegrali 3 ostatnie mecze w LaLiga i ta gra nie wyglądała najlepiej. O ile porażkę z Sevillą można było wkalkulować w &quot;koszta&quot;, ale walcząc o Europejskie puchary nie można przegrać u siebie z outsiderem z Granady czy słabiutką ostatnio Malagą. Dziś po bardzo przyjemnym kursie gram zwycięstwo podpiecznych Eusebio Sancristana.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #7
#Lotto Ekstraklasa
#Pogoń Szczecin - Lech Poznań
#Typ: 2
#Kurs: 2,20 (Betsson)
#EW: 440 zł✅✅✅

Bardzo mnie zaskoczyły kursy na to spotkanie. Spodziewałem się bardziej kursu na zwycięstwo Lecha w okolicy 1,60 - 1,80, a tutaj Betsson daje kurs w okolicach 2,20. Według mnie to bardzo duże value. Mimo że w dwóch kolejkach na wiosnę Pogoń zgarnęła 4 punkty, a to nie najgorszy wynik to warto spojrzeć na gre Portowców. Z Piastem długo przegrywali i przede wszystkim grali bardzo słabo. W 90 minucie Adam Gyurcso wykorzystał rzut karny po bezmyślnym zachowaniu Kitano i to dało 3 oczka Pogoni. Przed tygodniem gra Pogoni wyglądała wręcz tragicznie. Oddali tylko jeden celny strzał na bramkę, który zamienili na gola (tylko 4 strzały w ogóle w meczu). Cracovia, która zapewne zakończy rozgrywki w dolnej części tabeli, która musi się bać o byt ligowy całkowicie zdominowała przyjezdnych z nad morza, którzy podobno mają aspiracje walczyć w pierwszej ósemce. Lech natomiast rundę zaczął znakomicie. Dwa mecze, dwa zwycięstwa i bilans goli 6:0. W mojej opinii Lech najlepiej przepracował okres przygotowawczy do rundy wiosennej i widać to po grze. Kolejorz gra z polotem, płynnie przechodzi do strefy ofensywnej, nawet Łukasz Trałka wygląda nieźle, chociaż dalej uważam że Bjelica robi dużą krzywdę Lechowi i przede wszystkim Azizowi Tettehowi sadzając go na ławkę w miejsce Trałki. Lech też mimo braku Jana Bednarka i odejściu Paulusa Arajuriego znakomicie radzi sobie w defensywie. Pewnym punktem jest Lasse Nielsen a i Maciej Wilusz w końcu wypalił i gra na miarę oczekiwań. Fenomenalnie grają zawodnicy, którzy jesienią zawiedli, zwłaszcza Radek Majewski, ale też Maciek Makuszewski, Dawid Kownacki czy choćby wspomniany wcześniej Trałka. Dziś spodziewam się kolejnego łatwego meczu dla Poznaniaków i pewnego i wysokiego zwycięstwa podopiecznych Nenada Bjelicy.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #8

Mistrzostwa Świata Lahti - normalna skocznia HS 100
H2h

Glasder - Aalto @ 1,57 ✅
Bickner - Boyd Clowes @ 1,45 ✅
Damjan - Janda @ 1,47 ⛔
Freitag - Stjernen @ 1,30 ✅
Żyła - Freitag @ 1,57 ✅

AKO: 6,83 (STS)
Stawka: 2 j (100 zł)
EW: 683 zł⛔

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #9
#Lotto Ekstraklasa
#Legia Warszawa - Termalica
#Typ: HT/FT 1/1
#Kurs: 1,95 (Bet365)
#Stawka: 5 j (250 zł)
#EW: 488 zł⛔⛔⛔

Dziś typy bez analiz, ponieważ wrzucam telefonem wcześniej przygotowane typy, a jak wiadomo na telefonie analizy nie piszę się łatwo.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer #10
#EFL Cup Final
#Manchester United - Southampton
#Typ: 1
#Kurs: 1,80 (Bet365)
#Stawka: 5 j (250 zł)
#EW: 450 zł✅✅✅

mefiuu 7,8K

mefiuu