uzytkownik-7288
Użytkownik
ożesz gol dla gospodarzy
nie no, musi wejsc bo kursik 45złapany :-Dkurde oby nie weszło bo nie zdazylem zagrac
(zart) ????
Nie chce mi się w to wierzyć, Fredrikstad jako jedyna nie odczułą kryzysu z całej ligi a Stabeak wręcz przeciwnie mimo świetnej gry w zeszłym sezonie, w przerwie musieli sprzedać sporo graczy z podstawowego składu i obecnie są bardzo osłabieni.Fredrikstad : Stabaek
typ : 2
kurs : 2.60
stawka : 10/10 ( 4/10 )
Wiem Jareks, dlatego sam się dziwie. Ale cóż, zobaczymy. Stawka niska...Nie chce mi się w to wierzyć, Fredrikstad jako jedyna nie odczułą kryzysu z całej ligi a Stabeak wręcz przeciwnie mimo świetnej gry w zeszłym sezonie, w przerwie musieli sprzedać sporo graczy z podstawowego składu i obecnie są bardzo osłabieni.
Fredrikstad powinno to wygrac po męczarniach jednak remis równiez może paść gdyż bądź co bądź Stabeak to nie chłopcy do bicia.
hehe, A jednak :-D 0:1 i gol w 87'Nie chce mi się w to wierzyć, Fredrikstad jako jedyna nie odczułą kryzysu z całej ligi a Stabeak wręcz przeciwnie mimo świetnej gry w zeszłym sezonie, w przerwie musieli sprzedać sporo graczy z podstawowego składu i obecnie są bardzo osłabieni.
Fredrikstad powinno to wygrac po męczarniach jednak remis równiez może paść gdyż bądź co bądź Stabeak to nie chłopcy do bicia.