>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
no dajcie spokój :p nikt mi smsa nie wysłał :p
Nie mówice ze siedzenie na forum jest lepsze od rodzinnego picia ????

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Czasem się zastanawiam kto wymyśla te 1/2:p I czemu jak już wymyśla to taki kalafix nie chce wejść w 99.9 %:| a przynajmniej jak ja go gram:|

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ta mam to samo. Jak nie zagram to wejdzie np. Cali ostatnie dwa ht/ft :] Zawsze jest jednak ta adrenalina i nie ma aż takiego przygnębienia jak się wtopi na takich betach ???? A jak wejdzie to jest niesamowita satysfakcja.
EDIT: łał 1:1 i z 5 minut szans.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Aj szkoda. Patrzyłem akurat na kurs przy bramce na 1:1. Wynosił aż 81. I tak sobie pomyślałem, że gdybym miał zrobić wałek to teraz ???? I gol :p niestety zabrakło czas bądź ustawili się na 1/x :p ????

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Fredrikstad : Stabaek
typ : 2
kurs : 2.60
stawka : 10/10 ( 4/10 )
Nie chce mi się w to wierzyć, Fredrikstad jako jedyna nie odczułą kryzysu z całej ligi a Stabeak wręcz przeciwnie mimo świetnej gry w zeszłym sezonie, w przerwie musieli sprzedać sporo graczy z podstawowego składu i obecnie są bardzo osłabieni.
Fredrikstad powinno to wygrac po męczarniach jednak remis równiez może paść gdyż bądź co bądź Stabeak to nie chłopcy do bicia.

stilic 0

stilic

Użytkownik
Nie chce mi się w to wierzyć, Fredrikstad jako jedyna nie odczułą kryzysu z całej ligi a Stabeak wręcz przeciwnie mimo świetnej gry w zeszłym sezonie, w przerwie musieli sprzedać sporo graczy z podstawowego składu i obecnie są bardzo osłabieni.
Fredrikstad powinno to wygrac po męczarniach jednak remis równiez może paść gdyż bądź co bądź Stabeak to nie chłopcy do bicia.
Wiem Jareks, dlatego sam się dziwie. Ale cóż, zobaczymy. Stawka niska...

stilic 0

stilic

Użytkownik
hehe, A jednak :-D 0:1 i gol w 87&#39;

Kurde, tylko gdyby nie to Molde 2 ???? Taki ładny kuponik.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
No tutaj coś ostro śmierdzi bo z drugiej strony skąd nagle Stabeak by kase na kupienie meczu znalazło ?! :/
Piękny półfinał będzie Chelsea - Barcelona ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom