>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
al_capone 29K

al_capone

Gangster
Wiecie może jak jest w Tobet, gdybym wpłacił teraz z MB min. depozyt, mogę wypłacić od razu na MB (bez obrotu), mimo że wcześniej dokonałem depozyt przez przelew24?

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Gościu zaktualizował już nawet mecz z 15:00 a o &quot;naszym&quot; nic nei mówi a 2 meile z różnych kont mu posłałem i w jednym nawet wesołych świąt zyczyłem

michau 84

michau

Forum VIP
Gościu zaktualizował już nawet mecz z 15:00 a o &quot;naszym&quot; nic nei mówi a 2 meile z różnych kont mu posłałem i w jednym nawet wesołych świąt zyczyłem
Może czuje wałka ? :p

PS. Co się dzieje na Stamford... 4:0 i 3 gole Bolton w ciągu kilku minut :|

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Nie było mnie. Zapodałem info tutaj, wysłałem kilka smsów i wyszedłem z domu.
Kolega zrozumiał, że &quot;jego&quot; Granica miała przegrać. Jak zadzwonił do mnie to ja go przywitałem zaraz pytaniem kto wygrał. Padła odpowiedź: &quot;peffka siadła&quot;. I zaczął mówić o meczu, że 1 połowa nuda itd.
Dlatego jak Benek do mnie zadzwonił to ja znowu zadzwoniłem do kolegi i pytam kto wygrał... a ten no Tęcza 1-0... :|
Więc wtopa :|

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Musieli dostać maile z wynikami 0-1 od osób, co grali 2 i przez to od razu nie wpisali 1-0..
no z pewnością tak, ale pamiętam jak ostatnio wysyłałem meila z wynikiem Zdun to bo 3 minutach był wpisany na stronę i meil z podziękowaniem widać że ręczny a nie wygenerowany automatycznie. Więc mozna pomyśleć o taki wałku, ale to raczej w lidze łódzkiej.

michau 84

michau

Forum VIP
FK Neftchi - FK Khazar Lankaran ---&gt; 2 @@ 2,15 3/10

Liga Armeńska dobrze analizowałem to spotkanie i uważam że można liczyć na zwycięśtwo gospodarzy dodatkowo dostałem info o rzekomym Insiderze jednak czemu nie napisał kumpel.
Więc jak D ?

gabriel 0

gabriel

Użytkownik
Kuźwa ale jakiś gościu to publicznie rozpowszechnił wrrrr.
Dokładnie stilic, zrobił się ostry public, no ale cóż, dostałem info o tym wczoraj, tylko chciałem poczekać i dać to ciut przed meczem a tu proszę .. Co to fixu, mówię jak dostałem, info zaufanego znajomego, który pisał, że jest to fix, gdyż Celta potrzebuje 3 pkt, aby nie spaść z ligi. Zobaczymy jak to z tym będzie ... pzdr

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom