Posłałem maila z wynikiem, ale gadałem z babką na czacie i dopoki nie bedzie oficjalnych wyników to nie może ich wprowadzić...a co z tobetem??:| mógłby ktoś podesłać, bo ja jestem zajęty:|
Może czuje wałka ?Gościu zaktualizował już nawet mecz z 15:00 a o "naszym" nic nei mówi a 2 meile z różnych kont mu posłałem i w jednym nawet wesołych świąt zyczyłem
Musieli dostać maile z wynikami 0-1 od osób, co grali 2 i przez to od razu nie wpisali 1-0..Dobra pozamiatane 90minut. wpisało 1-0 dla Tęczy.
Mądrzejsi ludzie tam pracują niż się spodziewałem.![]()
no z pewnością tak, ale pamiętam jak ostatnio wysyłałem meila z wynikiem Zdun to bo 3 minutach był wpisany na stronę i meil z podziękowaniem widać że ręczny a nie wygenerowany automatycznie. Więc mozna pomyśleć o taki wałku, ale to raczej w lidze łódzkiej.Musieli dostać maile z wynikami 0-1 od osób, co grali 2 i przez to od razu nie wpisali 1-0..
Sorry.Szamotuły 1-1.. Kurde.. Taki fajny kupon zepsuły.. :-|
Więc jak D ?FK Neftchi - FK Khazar Lankaran ---> 2 @@ 2,15 3/10
Liga Armeńska dobrze analizowałem to spotkanie i uważam że można liczyć na zwycięśtwo gospodarzy dodatkowo dostałem info o rzekomym Insiderze jednak czemu nie napisał kumpel.
Jaki mecz ?Ktos mnie widze uprzedzil z meczem HT/FT ????
Ja biore go grubo
w weryfikacji jest.Jaki mecz ?