>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
cala 37

cala

Użytkownik
To chyba nie o MB chodzi tylko o Bank bo wlasnie mi zablokowali konto :-D
Zaraz jade do banku wyjasnic sprawe i powinno byc ok

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Haceteppe juz spadło, Trabzon bije sie o mistrza:| fix w tym mecz? jak coś to 1/2:| tym razem Sylwia nie skorzystam ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Granica wygrała 1-0. Pierwsza połowa nic się nie działo. Gol padł przy małym zamieszaniu. Kolega mówił, że bramkarz jakoś faktycznie słabo interweniował ????
Piłkarz przyjął, strzelił... i wpadło...
????

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Granica wygrała 1-0. Pierwsza połowa nic się nie działo. Gol padł przy małym zamieszaniu. Kolega mówił, że bramkarz jakoś faktycznie słabo interweniował ????
Piłkarz przyjął, strzelił... i wpadło...
????
o jaki mecz dokładnie chodzi? Jak coś to napiszę do 90minut.pl to nam szybciej buki rozliczą.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
no to jak w końcu? Mozna jeszcze zrobic myk że piszemy do 90minut.pl że Tęcza przegrała pokazujemy linka bukom i wypłacamy i modlimy się żeby nie poprawili ja stawiałem w betsafe to tam kilka godzin wyłata idzie

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Pisz a może się uda. Jednak Granica przegrała... ale warto spróbować. Vadera ziomek źle zrozumiał, myślał, że ma Granica przegrać i wprowadził w błąd nas tutaj zgromadzonych :]

cala 37

cala

Użytkownik
w Bet 365 kurs spad z 38 na 2.2 :-D
16:59 Wychodzących na mecz zawodników przywitała świąteczna przyśpiewka &quot;Jebać, jebać PZPN!&quot; ????

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
wysłałem im żeby mi rozliczyi kupon i że wynik już jest na 90minut.pl mimo że 90minut.pl jeszcze nic w tym kierunku nie zobił zobaczymy co betsafe wyprodukuje..
oto odp:
Pańska sprawa została przekazana do naszego działu bukmacherskiego. Zakład zostanie rozliczony tak szybko jak będzie to tylko możliwe.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom