Wybacz nivet[/b ale pierwszy raz się cieszę jak Ci typ nie wszedł. Grałem 1x i powinni zdecydowanie to wygrać ???? Pecha mieli jak cholera.
widzę, że porządek już zrobiony po kłótniNo, meczyk bardzo ciekawy, choć jestem kibicem Wisły to dzisiaj trzymałem kciuki za Lecha, w końcu to nasz zespół. Szkoda tego samobója Arboledy i najbardziej pechowej akcji meczu czyli słupek i poprzeczka :/
O, dzięki Benek własnie chcialam sie upewnic, bo mi tylko jakies info przeleciało, a potem nie mogłam nigdzie potwierdzic; takze delikatnie spróbowac mozna.Dałem typy do weryfikacji. Koleś podał właśnie mecz z San Lorenzo na ich wygraną. Ich rywalem podobno bez 8 podstawowych graczy. Kurs kuszący, a San Lorenzo to nie słaby zespół. Zagram low stake, 1.5/10 ????
Ja spróbuje podobnie jak Benek, za niską stawkę, wspólnie z tym moim typem..O, dzięki Benek własnie chcialam sie upewnic, bo mi tylko jakies info przeleciało, a potem nie mogłam nigdzie potwierdzic; takze delikatnie spróbowac mozna.
HSG Nordhorn -6,5 - Stralsunder HV
Gość ma pojęcie jeśli chodzi o handball, warto przetłumaczyć. Z tego co udało mi się mniej więcej ustalić, to goście mają poważne problemy finansowe i grają młodzikami, w zasadzie pogodzili się ze spadkiem.Tipp: HC1 Quote: 1,83 Buchmacher: Eurobet Einsatz: 800 € Deutschland, Handball Bundesliga
Nach Tusem Essen musste nun auch die HSG Nordhorn Insolvenz anmelden. Nach Peter Kukucka und Erlend Mamelund musste auch Holger Glandorf in der Not verkauft werden. Noch mit Holger Glandorf gab es zuletzt 3 Siege in Folge. Die Nordhorner werden durch die Abgänge natürlich geschwächt und die finanziellen Probleme sorgen für den Rest in den Hinterköpfen der Fans.
Stralsund steht auch kurz vor dem Abgrund. Auch hier gibt es finanzielle Probleme. Mit dem Abstieg hat man sich schon so gut wie abgefunden. Geplant wird schon für die 2. Liga. Dem Nachwuchs soll eine Chance gegeben werden. Zuletzt setzte es deftige Niederlagen gegen Göppingen, Lemgo, Füchse, Hamburg und Großwallstadt. Alle diese Spiele wurden mit 10 oder mehr Toren verloren.
Nordhorn ist zwar angeschlagen, aber die Spieler müssen sich für einen weiteren Verein empfehlen. Bei Strahlsund spielt hingegen nur noch das Nachwuchssteam.