sylaaa
Użytkownik
w expekcie kurs 10.50, wiec za dyche można puscic..Zapewne chodzi o to, że Barca pomoże lokalnemu rywalowi bronić się przed spadkiem, ale moim zdaniem to niemożliwe.
w expekcie kurs 10.50, wiec za dyche można puscic..Zapewne chodzi o to, że Barca pomoże lokalnemu rywalowi bronić się przed spadkiem, ale moim zdaniem to niemożliwe.
Verti, to ten typ co sprzedawałeś go na swoim blogu ?Rizespor po 70 minutach prowadzi 2:1, wprawdzie dokładny wynik i under nie siądą, ale jest szansa na 1x2 oraz ht/ft - ciekawe, czy dowiozą
więc trzeba spróbować za drobne :-D a kurs kusi.Jeśli chodzi o barcelone to może być coś na rzeczy... Też dostałem takie info...
http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=889206&postcount=255r...
a dziś fixed match z bardzo pewnego źródła
FC Sudtirol Bolzano - Pro Vercelli
Tip: 1
Kvota: 2.10
Stake 9.5/10
Tak. Ale ten link co dałem to kolejny magik z otwartego forum. W swoim temacie podał to. Ludzie mają siano w głowie... chociaż by czcionkę zmienili. Cokolwiek. A Ci na pałe podają w swoich tematach i chcą być fajni ????No przecież to jest typ ściągnięty z bloga Vertiego... Widać gołym okiem i napisałem o tym już w weryfikacji.
A ten to zobacz na usunięte posty tego magika: tiptop99tak jak obiecalem
Weymouth - Rushden
na gosci kurs 2.9
Gospodarze bez kilku podstawowych zawodnikow.W szatni chujowa atmosfera ostatnio 3 pilkarzy sie pobilo na treningu
c.... (na tego typera warto zwrócić uwagę
a expekt juz wywalił z oferty, albo moje szklane oko niedowidziNa Rushden w Bet365 jedyne 1.57 :!: :]