>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
Hayden dziwnie jeździ FP mocno, kwale słabo, WU mocno. 3 czas w WU miał więc stąd te zmiany.
Value jest bo B365 daje 1.66 a wydaje mi sie ~1.7 to uczciwy kurs na to.
Co do wyścgiu to w trakcie Moto2 zaczęło popadywać, więc nie ma co stawiać albo dorzucać ... bo może loteria wyjść :|

simons 646

simons

Forum VIP
Jakby to ująć 5-6 sekund rpzewagi i klasyczny slizg ... brak slow ... Edwards w pelcy razem ze mna ;] dluuuuga przerwa

jawek 313

jawek

Użytkownik
No i niestety.. bwin uznał, że były półfinały, a betgun uznał, że nie i zwrot. w bwin -, w betgun 0 i tak mnie wy....
bwin uznał TOP8 jako półfinały (dziwne)
betgun h2h rozliczył, a uznał, że półfinałów nie było

vader 2,8K

vader

Forum VIP
No i niestety.. bwin uznał, że były półfinały, a betgun uznał, że nie i zwrot. w bwin -, w betgun 0 i tak mnie wy....
bwin uznał TOP8 jako półfinały (dziwne)
betgun h2h rozliczył, a uznał, że półfinałów nie było
No właśnie... nastąpiło to o czym pisałem już wcześniej, że może różnie być... Miałem kilka stówek na betgunie to mówię pocisnę. Grałem kilka razy po 100 zł w sumie żeby nie wpaść na limit w betgunie.
wychodziło:
bwin: 22.12
betgun: 77.88
Betgun zwrot a bwin wtopa...
Pisałem do nich reklamacje w sobotę a dopiero dziś dostałem odpowiedź.
Uprzejmie informujemy, że po skontaktowaniu się z odpowiedzialnym za daną sekcję bukmacherem, możemy potwierdzić, iż zareklamowany zakład (GP Szwecji, Kto awansuje do półfinałów?, Chris Harris (GBR)) został rozliczony poprawnie i niestety jest przez Panią przegrany.
Poprawny wynik to: Emil Sajfutdinow (RUS), Jason Crump (AUS), Greg Hancock (USA), Janusz Kołodziej (POL), Freddie Lindgren (Swe), Chris Holder (AUS), Antonio Lindback (SWE), Thomas Jonasson (SWE) (d/h).
Prosimy pamiętać, że pomimo, iż półfinały się nie odbyły, powyższych ośmiu zawodników zakwalifikowało się do nich. Przypominamy, że Pani zakład brzmiał &quot;Kto awansuje do półfinałów?&quot;.
Prosimy o kontakt w przypadku dodatkowych pytań

------------
Jeszcze popisze sobie z nimi. W sumie lepsze to, że wtopiłem na bwinie bo tam było mniej do wtopy...

Pani*
Nie gram na swoim koncie bo od kilku lat mam zlimitowane, więc na różne dane śmigam ;)

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Mojemu kumplowi w BWIN nie zaliczyli zakładu : Thomas Jonasson w półfinale za 100 pln. Jak do nich napisał to uzyskał odpowiedź że w półfinale TJ się znalazł ????
Ogólnie niemal kopiuj wklej z powyższego ale zmienili zawodników którzy byli 1-8. Wśród nich m.in. Gollob :O i ... Harris ????
BWIN = dno i metr mułu

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Walczę dalej...
Uprzejmie informujemy, że po ponownym skontaktowaniu się z odpowiedzialnym za daną sekcję bukmacherem, możemy potwierdzić, iż zareklamowany zakład (GP Szwecji, Kto awansuje do półfinałów?, Chris Harris (GBR)) z kuponów 1XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX został rozliczony poprawnie.
Poprawny wynik to: Emil Sajfutdinow (RUS), Jason Crump (AUS), Greg Hancock (USA), Janusz Kołodziej (POL), Freddie Lindgren (Swe), Chris Holder (AUS), Antonio Lindback (SWE), Thomas Jonasson (SWE) (d/h)
Informujemy, iż 20 biegów (heat) zostało zakończonych, tym samym 8 czołowych zawodników (Top 8 riders) automatycznie awansowało do półfinałów.
Aby sprawdzić analizę zakładu, prosimy kliknąć na poniższy link:
http://www.speedwayworld.tv/results/8

Prosimy o kontakt w przypadku dodatkowych pytań.

-------------
Szanowni Państwo... cały czas w tym tkwi problem. Państwo uważacie, że odbyło się 20 biegów a tymczasem odbyło się tylko 16 biegów. Nikt nie awansował do półfinałów, których nie było, podobnie jak nie było finału.
Proszę zobaczyć na oficjalną stronę cyklu Grand Prix.
http://speedwaygp.com/results/8
Tam są wyniki do 16 biegu. Biegów 17-20 z zasadniczej rundy już nie ma. Ponieważ biegi 17-20 nie odbyły się i zatem nikt nie awansował do półfinałów. Proszę także zobaczyć, że nie ma żadnego zawodnika wskazanego ani w pierwszym półfinale ani drugim. Nie mówiąc już o finale...

Proszę o ponowne przeanalizowanie tego co Państwo napisaliście, wyników zawodów z oficjalnej strony i uwzględnienie mojej reklamacji jako zwrot stawki.

Co za pajace... podają linka i mówią, że odbyło się 20 biegów jak odbyło się 16. Kiedyś tydzień czasu walczył o zwrot za baseball (mało popularna liga). Wysłałem im sporo maili, linki do wyniku meczu aż wreszcie oddali kasę.
Teraz sami się pogrążyli pisząc, że zaliczyli to na podstawie wyników z 20 biegów, a biegów było 16.
Pobawie się z nimi.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Walcze,
Ale Ci debile idą w zaparte...
Odpisali:
Dziękujemy za e-mail.
Na podstawie linku, który Pani przysłała:

http://speedwaygp.com/results/8
, możemy potwierdzić, iż obyło się 20 biegów.
Poprawny wynik to: Emil Sajfutdinow (RUS), Jason Crump (AUS), Greg Hancock (USA), Janusz Kołodziej (POL), Freddie Lindgren (Swe), Chris Holder (AUS), Antonio Lindback (SWE), Thomas Jonasson (SWE) (d/h)

Prosimy również o zapoznanie się z załącznikiem, który przedstawia dokładny rezultat spotkania.

Prosimy o kontakt w przypadku dodatkowych pytań.

----
Tym razem załączyłem screeny i zakreśliłem wszystko, od wczoraj cisza...

simons 646

simons

Forum VIP
Ja tez cos napisalem na podstawie Twoich wiadomosci ktore tu dales, bo sam tej dyscypliny nie ogarniam i do konca ni wiem o co chodzi ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
ja tylko wiem że oni nie chcą awansować coś jak nasze Podbeskidzie
linka jak wpadnie mi w ręce to zapodam
ale moim zdaniem nie opłaca się tego grać, wcześniej można było na ich porażkę polować z Biel czy Wohlen kursy coś 5-6

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ja tez cos napisalem na podstawie Twoich wiadomosci ktore tu dales, bo sam tej dyscypliny nie ogarniam i do konca ni wiem o co chodzi :grin:
Bwin wreszcie odniósł się konkretnie do regulaminu i mnie zamietli...
Więc po sprawie z nimi bo jednak zmusiło tam kogoś do merytorycznej i konkretnej odpowiedzi a nie bzdur.
Czas na walkę z betgunem. I tak bym napisał do nich jakby mi bwin zwrócił ;)
---

Witam,

Chciałbym zareklamować zakłady od numeru XXX do XXX.
Były to zakłady: C.Harris - Miejsce 1-8 ja zagrałem NIE po kursie @1.42. Czyli, że Harris nie awansuje do półfinału. Zakład powinien być wygrany. Chris Harris nie był w czołowej 8 zawodów. Natomiast zakłady mam rozliczone po kursie @1.00.

Pragnę przypomnieć, iż w myśl regulaminu:

18. Żużel- Grand Prix

Aby zakład był ważny dany zawodnik musi wystartować co najmniej w czterech wyścigach.

Ponadto także:
Miejsce 1-8
Należy wytypować, czy dany zawodnik zajmie miejsce w pierwszej ósemce w końcowej klasyfikacji zawodów.

Chris Harris pojechał 4 biegi oraz nie był w top8 zatem należy rozliczyć te zakłady jako wygrane. Ja natomiast mam zwrot i nie wiem dlaczego.

Czekam na odpowiedź.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom