>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
jawek 313

jawek

Użytkownik
MLB...
10bet ma Phillies - Nationals 2 @ 3.22 (wystawionego pitchera Roya Halladaya), gdzie u konkurencji jest kurs okolo 2.30... 1.70-3.22 surebet 11% (nie wiem jak 10bet rozlicza to, że wystartuje inny pitcher, bo zapowiadany jest inny)
e: dobra już wiem o co kaman, oddsportal po prostu nie ogarnął i 3.22 jest na mecz jutrzejszy ????

jawek 313

jawek

Użytkownik
na forum w turcji kaza grac grubo na QPR... spogladajac w tabele maja oni przeciez spokojne miejsce, ale podobno maja im zabrac X punktow za jakis transfer... wie ktos cos nt temat? kursy spadly z 2.2 nawet do 1.8

simons 646

simons

Forum VIP
Dziwne ja gralem 2 dni temu 62,5 spadlo nagle do 60,5 i szybki wzrost do 62,5 ... no ale skoro tak to pewnie tak bylo ????

jawek 313

jawek

Użytkownik
potrzebuje info nt bukmachera sportsalive... nigdzie nie moge znalezc w rankingu sbr ani tu na forum... chodzi glownie czy wyplacalni ???? i czy dla polakow... bo czesto maja bledy w ofercie :p

simons 646

simons

Forum VIP
bylo 60,5 na 100% i poszlo w gore
Spoko tylko mowie ze dziwne (bynajmniej dla mnie) ze nagle jednego dnia spada jak inne buki maja i tak wyzsza linie i pozniej znow rosnie do poprzedniej wartosci.
i 60 i 62 weszlo wiec looz :p
Jawek pierwsze slysze, ale ogolnie nie znam sie na &quot;egzotycznych&quot; bukach

simons 646

simons

Forum VIP
Nie znam sie na zuzlu ale sadzac po kursach to &quot;odwrocone&quot; pewnie zwrot, ale daj znac jak wyjdzie
EDIT:
To grats za wyczajenie

jawek 313

jawek

Użytkownik
wszystko przez Holdera, bo nie wiadomo czy będzie na meczu :p prawdopodobnie jednak będzie i wtedy value 2.65 w Unibet... kursy nie są odwrócone tylko jest to reakcja na ew absencje holdera, surebety mozna bylo zlapac ladne :p

vader 2,8K

vader

Forum VIP
w Unibet... kursy nie są odwrócone tylko jest to reakcja na ew absencje holdera,
Takie posty chyba nie powinny się pojawiać w strefie zamkniętej. Tutaj chyba są ludzie co znają się na bukmacherce.
Skoro na rynku 1x2 faworytem jest Tarnów to dlaczego przy handicapie punktowym faworytem jest Toruń?
Lepiej jest zagrać zwykła wygraną Apatora niż wygraną co najmniej 5 punktową wygraną?

Pomijam sprawę, że nie trzeba patrzeć na kursy u innych buków aby zauważyć, że coś jest nie tak...
Edit: w Bet365 nie było w ofercie w ogóle już tego meczu od 15:25. Screen dałem sprzed 17ej.

jawek 313

jawek

Użytkownik
nie wiem w ktorym momencie to masz, ale o godzinie 16.46 jak to pisalem nigdzie na necie oprocz bet365 nie bylo juz w ofercie tego spotkania (kursy 1x2 1.85 ? 1.85) w unibet bylo 2.65 bez opcji hcp ???? wiec jak nie wiesz jak bylo w danym momencie to mi nie mow ze mozna latwo to zauwazyc patrzac na inne buki ????

simons 646

simons

Forum VIP
Zagralem &quot;swoje&quot; moto. Typ juz spadl do 1.66 takze jak standardowo Hayden bedzie ponizej 10ego albo usuna te pare albo 1.4 max

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom