>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
nivet 277

nivet

Użytkownik
Ktoś podawał kawał czasu temu typ na Rose&#39;a MVP regular w NBA @ 12 , weszło, chciałem ładnie podziękować ????
Gdyby był ten typ gdzieś podany na Facebooku to bym kliknął Lubię to! ????
pozdro

simons 646

simons

Forum VIP
No nie ma juz oferty ale Edwards juz zdazyl spasc do 1.61 trochę się chyba pospieszyli z ofertą, ale jeszcze zobaczymy jak kwale itp. się okaże że Hayden załapie mega forme czy coś.
Zakład może się pojawić przed wyścigiem w niedziele na betgun,betsson doxxbet itp ale to pewnie tu wrzuce jak bedzie warto

jawek 313

jawek

Użytkownik
Ktoś podawał kawał czasu temu typ na Rose&#39;a MVP regular w NBA @ 12 , weszło, chciałem ładnie podziękować ????

Gdyby był ten typ gdzieś podany na Facebooku to bym kliknął Lubię to! ????

pozdro
Nie ma za co ???? O to tutaj chodzi ????

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Raczej sie cieszcie z tego limitu. 2-7 i przewaga chyba 100 klas, ruda slaska wycofala bramkarza na 10 minut przed koncem!!!! wiec gol za golem na pusta bramke

myyk 31,6K

myyk

Użytkownik
Limity tym razem lekko uchroniły przed sporą wtopą.
To, że Rekord nie odpuścił można zrozumieć, &quot;wygrał sport&quot; jednak spodziewałem się, że Gwiazda zagra lepiej - choć z drugiej strony przynajmniej próbowali, wycofali bramkarza, grali o zwycięstwo przecież a nie o pokrycie handicapa.

myyk 31,6K

myyk

Użytkownik
Rekord Bielsko-Biała - Gwiazda Ruda Śląska 9-3 (2-1)
1-0 Machura, 2-0 Łysoń, 2-1 Kośmider, 3-1 Polasek, 4-1 Mentel, 4-2 Piasecki, 5-2 Bubec, 6-2 Brzęk, 7-2 Włoch, 7-3 Hewlik, 8-3 Rekord, 9-3 Machura

jawek 313

jawek

Użytkownik
Surebet 10% zuzel GP
Betgun Harris nie będzie w półfinale @ 1.42
Bwin Harris będzie w półfinale @ 5.00

Otrzymane punkty reputacji: +13
vader 2,8K

vader

Forum VIP
Surebet 10% zuzel GP
Betgun Harris nie będzie w półfinale @ 1.42
Bwin Harris będzie w półfinale @ 5.00
Jak to jest z bwinem? Tam chyba aby zakład był ważny jest co najmniej 3 biegi. Z kolei Betgun co najmniej 4.
Gdyby ewentualnie Bomber pojechał tylko 3 biegi... to bwin zostawia zakład (marne szanse, że w 3 biegach łapie się do 1/2) natomiast w betgunie zwrot.
Tym sposobem można zaliczyć wtopę - ale mogę się mylić ;)
Ale ponad 10% to ładny siurek.

jawek 313

jawek

Użytkownik
Nie pomyślałem o tym. Opcja jest taka, że dokładnie w 3 biegu Harris musiałby mieć wypadek, po którym już by nie pojechał. Albo zawody musiałyby być przerwane (choć w tym przypadku nie wiem jak to do końca by było). W normalnych warunkach ma co najmniej 5 startów, ale istnieje mały cień szansy na wtopę -&gt; wypadek Harrisa dokładnie w 3. biegu i nie zdolność do dalszej jazdy.

simons 646

simons

Forum VIP
Kwale na +. Dubel z tematu też na +.
Edwards startuje przed Haydenem, także czekam na oferte i dorzucam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom