Może go skasowali?:jezora:Ekipa która może zmieść w pył prawie każdego w lidze. Dziś wtopiła u siebie. Jakoś 2 sezony temu istniała taka grupa zamknięta, mailing lista. Był na niej koleś ze Szwecji. Mega skarb człowiek. Podawał typ raz na 2- 3 tygodnie. Ale same fixy hokejowe ze Skandynawii. Podawał tak chyba 2 miesiące i później oczywiście wsiąkł... chyba później sprzedawał te fixy.
Znajomy dzisiaj grał Valerengę + Odense za dość wysoką stawkę ???? , koleś też ma wjazdy na zamknięte fora , itd. Wyśmiałem go po tym meczu,że dodał 1,15 na podbicie kursu. No cóż, trzeba uczyć się na błędach ????Rano jakoś patrzyłem wstępnie jaka jest oferta i pomyślałem że skupie się wygranej DET, LAK, SJS, TBL. Jeszcze pomyślę, które z tych meczów to peffki
Przeglądam dzisiejsze wyniki... tutaj dobry przykład wału w hokeju
http://www.livesports.pl/detail/hockey.php?match=7161&gmt_offset=-3600&tab=1
Ekipa która może zmieść w pył prawie każdego w lidze. Dziś wtopiła u siebie. Jakoś 2 sezony temu istniała taka grupa zamknięta, mailing lista. Był na niej koleś ze Szwecji. Mega skarb człowiek. Podawał typ raz na 2- 3 tygodnie. Ale same fixy hokejowe ze Skandynawii. Podawał tak chyba 2 miesiące i później oczywiście wsiąkł... chyba później sprzedawał te fixy.
Mysle ze nivet moglby do nas dołaczyć. Nie jest to byle lamus i na pewno zna się na rzeczy. Poza tym mógłby nam opowiedzieć o ustawkach w niższych ligach polskich bo jest zawodnikiem takowego klubu, mianowicie Płomienia Jerzmanowice ????Ferrer vs Youzhny 2, kurs w granicach 2.40+ 2/10
W BAH i Bet365 nie ma już tego meczu. Dostałem info przed chwilą, że ma wygrać Youzhny. Ma ktoś więcej wiadomości na jego temat :?:
Mecz o 13:15.
EDIT: PS co sądzicie o userze nivet ma ciekawe typki. Ostatnio kurs 5.00 łatwo mu wszedł, Volendam tak samo z kursem jeszcze wyższym :?: :>
wiem z jakiego to forumDokładnie Benek ma rację - meczyk był dobry do grania ale wczoraj, dzisiaj rano niestety kursy pospadały do ~ 1.25 a po takim kursie nie grałem.
Mimo wszystko gratz za info ????
Ja na dzisiaj też mam propozycje, aby zagrać za 1/10 mecz:
Vitkovice - Znojmo 2 @ 4.20 w Expekt
Ja osobiście zagrałem za troche więcej, ale uzasadnienie:
Jest to typ z pewnej strony, na której jest 58 userów, więc nie jest to żadne public itp. Koleś wcześniej podawał dobre typy, bo jego informacje pokrywały się z moimi, więc na pewno nie oszukuje.
Na dzisiaj podał ten mecz ze stawką 8/10 uzasadniając, że pare osób z zarządu drużyny Vitkovic zagrało ten mecz za sporą kase.
Gościu oszustem nie jest, więc ja gram, jednak Wam proponuje zagrać narazie za 1/10.