>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
cala 37

cala

Użytkownik
a w jakim buku to zagrałeś?
Mozna w takim przypadku grać zwycięzce pierwszej połowy (pewnie kurs ok 9.00)
Chyba wyzej wyraznie napisalem ze sam nie gralem.Wiekszosc miala bloki na ten mecz.
W Bet365 kurs na HT/Ft byl 2
A na zwyciezce 1 polowy 1.5..........

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Wiadomosc o meczu Dostaly chyba 4 osoby ze strefy i one tez moga napisac co sie stalo z kursami.
Naprawde nie bylo sensu tego rozsylac dalej.
Dobrze pisali. Trzeba było wysłać zestawem... wtedy każdy by dostał co chciał.
póki co 0-1 to chyba nie siada...
Poza tym jest buk co daje ten mecz na live...

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Dajcie spokój. Wiadomo że kurs 32 piechotą nie chodzi ;-) A czy źródło takie złe ? W końcu czysta dwójka wchodzi a od zawsze wiadomo że najlpiej 1/2 grać na 2 :p

stilic 0

stilic

Użytkownik
Osobiście dostałem informacje... Latałem jak głupi po wszystkich kumplach żeby obstawić ale nie zagrałem... Jeszcze na dodatek dostałem to za darmo ze stawka 3/10 z &quot;wczorajszego&quot; źródła. Nie ukrywam że jestem z lekka rozczarowany.. Juz liczyłem praktycznie kasę. Ale zgadzam sie z Zakiem. Nie ma co wertować tematu a ja mam dziś mecz z kursem 6.50 i nie mam zamiaru soboty kończyć w złym humorze :-D

nivet 277

nivet

Użytkownik
Witam.

Mam takie pytanko:

Dlaczego jak podajemy typy w swoich tematach to nie każdy przy typie podaje buka ? do kurwy nędzy ?????

Zanim znajde buka z dobrym kursem to już po becie jest często gęsto.

nivet 277

nivet

Użytkownik
Generalnie chodzi mi o to żeby kazdy jak daje typa to żeby dawał też buka, tak bedzie pomocniej dla wszystkich. ( Zakładam że kurs dawany z danego buka jest najlepszy na rynku ) :spokodfhgfh:

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Pamiętacie wydarzenia z challengerów w Chorwacji?
W tym tygodniu mamy turniej tenisowy w Bułgarii, są jakieś ciekawe wieści?

Ja na meila dostalem informacje ze promowany ma być Tihomir Grozdanov. W 1 rundzie gra on z Alexandrem Flockiem i kurs na wygraną tego Bułgara wynosi 4.00.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom