>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
gabriel 0

gabriel

Użytkownik
Kuźwa ale żałuję, że nie zagrałem 1/2 w meczu Leoben - Lustenau, dostała tą informacje od sprawdzonego źródła, ale mówię pewnie jakiś fake ... a tu tak ładnie siadło ? Z resztą dzisiaj dwa kluby z Lustenau wygrały pierwszą połową przegrywając - jednak ostatecznie zwyciężając ..

cala 37

cala

Użytkownik
Ile osob sie zrzuca sam nie wiem:0
Narazie napisalo tylko osiem osob wiec chyba nie ma wiekszego zainteresowania;)
Zrodlo wyglada na bardzo solidne bo oprocz ostatnich dwoch meczy ktore podalem na forum dzis dostalem kolejne z austrii ktore weszlo wiec cos jest na rzeczy.
Jutro rano sprobuje podac wiecej detali ????

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Cala, czyli rozumiem, że te osoby które wysłały do Ciebie na PW numer telefonu, to jeśli jutro będzie typ, to otrzymają go smsem ?
Swoja droga - skoro na dzisiaj miałeś te ht/ft z Austri (Lustenau - Austria (Am)) to czemu nie wysłałeś nam na sms ? Napisał byś że to ten typ i byśmy się wzbogacili już dziś ????

cala 37

cala

Użytkownik
Nie wyslaem bo nie mialem do nikogo numeru ????
Nie bylo mnie w domu a co za tym idzie sam nie zagralem tego meczu ????

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
No spox, jakby co z góry mówie że no offenCe, ale jak nie miałeś do mnie numeru, skoro wczoraj wysyłałem Ci go na PW ? :-D

edit michau / offenCe, nie offense ;]

cala 37

cala

Użytkownik
No spox, jakby co z góry mówie że no offenCe, ale jak nie miałeś do mnie numeru, skoro wczoraj wysyłałem Ci go na PW ? :-D
edit michau / offenCe, nie offense ;]
No moze nie doczytalem :jezora:
Jutro bedzie co trzeba ????

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
michau - pozwole sobie przytoczyć wikipedie:

:-D

przytocz sobie słownik... poza tym zrobiłeś screen, a tam dalej jest napisane że różnica polega na tym iż British inglisz ma taką z American inglisz taką końcówke... z tego co wiem w Polsce uczy się British, więc jesteś w błędzie, poniewaz forma offense jest błędna w tym znaczeniu.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Sorry że po czasie ja słyszałem tylko tyle ze są w dobrej formie grają równo o dziwo bo nikt tak nie gra w Argentynie a 1 dzieciak rozesłał po necie że niby FIX Knorra

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom