Kuźwa ale żałuję, że nie zagrałem 1/2 w meczu Leoben - Lustenau, dostała tą informacje od sprawdzonego źródła, ale mówię pewnie jakiś fake ... a tu tak ładnie siadło ? Z resztą dzisiaj dwa kluby z Lustenau wygrały pierwszą połową przegrywając - jednak ostatecznie zwyciężając ..
Ile osob sie zrzuca sam nie wiem:0
Narazie napisalo tylko osiem osob wiec chyba nie ma wiekszego zainteresowania
Zrodlo wyglada na bardzo solidne bo oprocz ostatnich dwoch meczy ktore podalem na forum dzis dostalem kolejne z austrii ktore weszlo wiec cos jest na rzeczy.
Jutro rano sprobuje podac wiecej detali ????
Cala, czyli rozumiem, że te osoby które wysłały do Ciebie na PW numer telefonu, to jeśli jutro będzie typ, to otrzymają go smsem ?
Swoja droga - skoro na dzisiaj miałeś te ht/ft z Austri (Lustenau - Austria (Am)) to czemu nie wysłałeś nam na sms ? Napisał byś że to ten typ i byśmy się wzbogacili już dziś ????
No spox, jakby co z góry mówie że no offenCe, ale jak nie miałeś do mnie numeru, skoro wczoraj wysyłałem Ci go na PW ? :-D edit michau / offenCe, nie offense ;]
przytocz sobie słownik... poza tym zrobiłeś screen, a tam dalej jest napisane że różnica polega na tym iż British inglisz ma taką z American inglisz taką końcówke... z tego co wiem w Polsce uczy się British, więc jesteś w błędzie, poniewaz forma offense jest błędna w tym znaczeniu.
Sorry że po czasie ja słyszałem tylko tyle ze są w dobrej formie grają równo o dziwo bo nikt tak nie gra w Argentynie a 1 dzieciak rozesłał po necie że niby FIX Knorra