>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
stilic 0

stilic

Użytkownik
SPAIN: Segunda Division
18:00 Xerez - Sevila Atl.
Pick : 7+
Odd : 20,00
Stake : 10/10
SWITZERLAND: Super League
16:00 Xamax - Grasshoppers
Pick : 1
Odd : 2,5
Stake : 10/10
Zobaczymy ???? Oczywiście stawka nie 10/10. Po prostu chce spr źródełko ????

stilic 0

stilic

Użytkownik
Zagrałem 1x na podbicie kursu Ajax. Mam nadzieję, że strzelą tą cholerną bramkę :]
Jestem wkurzony na ten Ajax... Wszyscy go grali i gadałem z kolegą który mi mówił żebym za nic w świecie nie grał Ajaxu i jeśli już to X2 a ja głupi zagrałem bo większość tak grała... Taki ładny kuponik.... Under wszedł, Arsenal 2:0, tylko ten AJAX
EDIT / Mam taki sam kupon :]
????????

stilic 0

stilic

Użytkownik
Gdyby wszyscy mieli takiego farta... ???? Dobrze ze Tobie przynajmniej sie udało. Wiecie może czy Prasa poda swoje peffki na dzis ? :-D
Przynajmniej Szwajcaria ładnie :

Xamax 1 - 0 Grasshoppers
Vaduz 0 - 1 Basel

Poradzicie coś do kuponu z Wolfsburgiem ?

Sędzia doliczył 14&#39; w meczu Ajaxu ????

Słupek AJAX ????

cala 37

cala

Użytkownik
Mam mecz Ht/Ft na piatek cena 300E
Koles chce 150E przed i 150E po meczu
W ramach weryfikacji dostalem jeden mecz Ht/FT i wszed bez problemow.
Jak ktos jest chetny pisac PW

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Spokój panowie. Każdy z was ma trochę racji. Z jednej strony Ass, który nie chce robić strefy w strefie. Rozumiem i w pewnym stopniu się zgodzę. Z drugiej strony Ted i Cala. Też się zgodzę, że jak ktoś płaci to trzeba się składać.
Najprostszym rozwiązaniem będzie to, że jedni się złożą i dostaną spotkanie, a inni nie ( :p ). Każdy ma swój tok myślenia.
PS Ja się mogę dorzucić, ale po meczu.

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Cala, a można wiedzieć z jakiego źródła masz mieć ten mecz.
Bo możliwe, że też będę miał, ale jeśli to ma być ten sam typ, to wiadome, że składam się tutaj, bo wyjdzie o wiele taniej :jezora:

stilic 0

stilic

Użytkownik
Cala, a można wiedzieć z jakiego źródła masz mieć ten mecz.
Bo możliwe, że też będę miał, ale jeśli to ma być ten sam typ, to wiadome, że składam się tutaj, bo wyjdzie o wiele taniej :jezora:
Wydaje się solidne ... Cala nie wspomniał, że podałem mu namiary na tego gościa i sam przyglądałem się meczom które podawał za free i wygląda to imponująco. :-D
French 2nd league 2008/2009
Nimes - Dijon
Pick:2/1 HT/FT
Odds (+-) 30
Stake 10/10
100% sure!
Warto się zastanowić. Ale niezbyt długo bo tylko 5 osób moze kupić to od Niego... :spokodfhgfh:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom