depee
Użytkownik
Jasne, korupcja rządzi tym krajem ????.Ja powiem tak analizowałem już 3 kolejki pod rząd Czech i nie zdziwie się jak wygrają goście bo ta liga jest cała skorumpowana...
Jasne, korupcja rządzi tym krajem ????.Ja powiem tak analizowałem już 3 kolejki pod rząd Czech i nie zdziwie się jak wygrają goście bo ta liga jest cała skorumpowana...
spokojnie, Śląsk 7-8 wygrał;] jak ja i O... damy peFFy to nie ma kuja we wsi;(KS AZS AWF Warszawa - AS-BAU Śląsk Wrocław
Jaki wynik tego meczu ? Jeszcze mi go w tobecie nie rozliczyli ????
hehe, Dzieki Prasa... :-Dspokojnie, Śląsk 7-8 wygrał;] jak ja i O... damy peFFy to nie ma kuja we wsi;(
Jestem wkurzony na ten Ajax... Wszyscy go grali i gadałem z kolegą który mi mówił żebym za nic w świecie nie grał Ajaxu i jeśli już to X2 a ja głupi zagrałem bo większość tak grała... Taki ładny kuponik.... Under wszedł, Arsenal 2:0, tylko ten AJAXZagrałem 1x na podbicie kursu Ajax. Mam nadzieję, że strzelą tą cholerną bramkę :]
Gdyby wszyscy mieli takiego farta... ???? Dobrze ze Tobie przynajmniej sie udało. Wiecie może czy Prasa poda swoje peffki na dzis ? :-DAle fart Karniak i po 1 ????
Przynajmniej Szwajcaria ładnie :Gdyby wszyscy mieli takiego farta... ???? Dobrze ze Tobie przynajmniej sie udało. Wiecie może czy Prasa poda swoje peffki na dzis ? :-D
I żeby tylko jeden...Słupek AJAX ????
Nie wiem ile jest osob w strefie mysle ze spokojnie ponad 20.Też się zgodzę, że jak ktoś płaci to trzeba się składać.
Wydaje się solidne ... Cala nie wspomniał, że podałem mu namiary na tego gościa i sam przyglądałem się meczom które podawał za free i wygląda to imponująco. :-DCala, a można wiedzieć z jakiego źródła masz mieć ten mecz.
Bo możliwe, że też będę miał, ale jeśli to ma być ten sam typ, to wiadome, że składam się tutaj, bo wyjdzie o wiele taniej :jezora: