2k16 niczym sie nie rozni, wiec zbedny wydatek mniej...nic chcialem z kims pogracraczej w 2k16
ale w 15-ke też pykałem
co tam ?
Tak, znajdziesz w WilliamHill, pozdrawiam!Witam, czy znajdę gdzieś zakłady na awanse do następnej rundy?
Do kosza. Czemu głupota ? Zupełnie normalne.Siema wszystkim. Mam takie pytanie , postawiłem dziś taśmę w sts na 1100 zł. . I zostało mi tam over 31 punktow Currego . Sytuacja wygląda tak, on po pierwszej połowie miał 24 pkt i doznał kontuzji po czym wszedł w drugiej połowie na 2 min i zszedł bo raczej nie był w stanie grać. Moje pytanie brzmi co teraz ? Kupon do kosza ? Bo jeśli tak to w takim razie jest dla mnie głupota .
Z góry dzięki za odpowiedź . Pzdr
Dzięki . Głupota bo rozumiem gdyby nie rzucił tych punktów w normalny sposób a nie w taki, że doznał kontuzji ..Do kosza. Czemu głupota ? Zupełnie normalne.
Ale o co Ci chodzi, to wchodzi w ryzyko zakładu, kontuzja, równie dobrze mógł usiąść przy +30 aby się nie nadwyrężać. Niea żadnej głupoty, zwyczajnie tak się mecz ułożył, że nie rzucił i tyle...Dzięki . Głupota bo rozumiem gdyby nie rzucił tych punktów w normalny sposób a nie w taki, że doznał kontuzji ..
No właśnie gdyby usiadł decyzja trenera to ok. Ale że z powodu kontuzji , która miała wpływ n jego liczbę punktów to właśnie jest dla mnie głupota. Koniec tematu każdy ma swoje zdanie, a ja tylko oczekiwaLem odpowiedzi na moje pytanie . Dzięki pzdrAle o co Ci chodzi, to wchodzi w ryzyko zakładu, kontuzja, równie dobrze mógł usiąść przy +30 aby się nie nadwyrężać. Niea żadnej głupoty, zwyczajnie tak się mecz ułożył, że nie rzucił i tyle...
Ale jak sobie to wyobrażasz ? Że niby kiedy jest ta granica pomiędzy kontuzją a oszczędzaniem. Logiczne, że jak zaczyna spotkanie i zagra tyle ile jest określone w regulaminie buka to zakład jest ważny. A to co się stanie to jest już kwestia otwarta. Równie dobrze grasz under gość gra dobrze i doznaje kontuzji. To działa zawsze w dwie strony.No właśnie gdyby usiadł decyzja trenera to ok. Ale że z powodu kontuzji , która miała wpływ n jego liczbę punktów to właśnie jest dla mnie głupota. Koniec tematu każdy ma swoje zdanie, a ja tylko oczekiwaLem odpowiedzi na moje pytanie . Dzięki pzdr
grubo alevpewnie cofną....w jakim buku był taki kurs?Panowie, trochę po nie w czasie załączam screen. Nie wiedziałem, że forum znów jest aktywne. Udało się złapać błąd i postawić na wynik serii 4:0 dla Spurs po kursie 7.00! Kwestia teraz czy buk może zakład anulować?