W tym przypadku nie, Durant zrobi różnice i to ogromną.A niby czemu?
Nie bedzie juz tak?
https://www.youtube.com/watch?v=0-yh0hf7sBU
A przeciez on jest jeszcze slabszy niz ci supermocarze bo dopiero co dal sie objechac im jak dziecko.
Zawodnik slabszy dochodzi do superskladu niby i maja byc jeszcze silniejsi? Gdzie tu logika
To tak jakby Messi ktory zostal z Barcelona wyrzucony z ligii mistrzow przez Atletico przeszedl wlasnie tam i czy by ich oslabil ? KD to jeden z prawdopodobnie 3 najlepszych graczy na swiecie , nieograniczony potencjal ofensywny , w ataku wzmocni Warriors niebywale lecz historia pokazuje nie raz ze takie super teamy nie dawały rade zdobyc mistrzostwa zatem z takim zastawianiem domów bym zaczekał. Teraz tylko czekac az niezadowolony z obrotu sprawy w Heat D-Wade wesprze Przyjaciela w Cleveland ????A niby czemu?
Nie bedzie juz tak?
https://www.youtube.com/watch?v=0-yh0hf7sBU
A przeciez on jest jeszcze slabszy niz ci supermocarze bo dopiero co dal sie objechac im jak dziecko.
Zawodnik slabszy dochodzi do superskladu niby i maja byc jeszcze silniejsi? Gdzie tu logika
Czekam niecierpliwie aż nam ten kupon pokażesz jak to w nich mocno zainwestowałeś ????PANOWIE STAWIAĆ DOMY NA GSW W NASTĘPNYM SEZONIE. Będzie jednostronna liga
Porównanie wsparcia Jamesa w Clevland sprzed decision a OKC z Durantem i Westbrookiem to jakos niesmacznie wygląda.LBJ nie miał szans zdobyć mistrza z tamtym teamem kim byli zawodnicy Clevland jak on odszedł???Sprzedawali watę cukrowa pod stadionem.OKC bylo teamem a ze Durant nie udzwignal presji przy 3-1 to poszedł do teamu który go zlał.Jak LeBron poszedł do Miami szukać pierścieni to wszystko było spoko na forumku, jak KD idzie do GSW bo chce zdobyć mistrzostwo to życzą połamania nóg. Imbecyle ! Lol
Właśnie przeczytałem. Dla mnie jeszcze większy news niż przejście Duranta do GSW. D-Wade po 13 latach opuszcza Miami. Brylantynowy Pat się zakiwał w negocjacjach i ma za swoje. Nie oszczędza się na hall-of-famerach, to nawet ja wiem.
Nawet nie chce mi się z Tobą dyskutować na ten temat, bo Twoje opinie są w większości nietrafne, ale tu muszę przyznać, że ładnie sprowokowałeś ludzi do odpowiedzi. Uważasz się za nie wiadomo kogo i do tego piszesz bzdury. Jeśli kilkukrotny top scorer NBA jest przereklamowany, to kim jest cała reszta? ????edzie tak jak z Costa w kadrzeHiszpanii bedzie stal z przodu i moze ktos do niego poda, ni w zab nie komponujac sie w druzyne. Zreszta nawet jesli to i tak jest za cienki zeby rzadzic w lidze, przereklammowany zawodnik