wy wszyscy przeceniacie gasola, to jest cien zawodnika z czasow gdy lakersi wygrywali mistrzostwo, taj gibson jest drugim najlepszym wysokim w chicago. maroon ty chyba nie widziales gry w ataku love, to jest idealny zawodnik jakiego mozna dodac do lebrona dobrze podanje i rzut ma lepszy od wiekszosci dwojek w tej lidze, do tego jest najlepiej zbierajacym pf w lidze, jego slabosc w obronie trzeba przykryc dobrym C, ktorym napewno nie jest varejao to fakt, ale mysle ze akurat na czworce nie musisz miec swietnego obroncy zeby powalczyc o mistrzostwo. juz stwierdzenie ze bosh jest lepszy od niego to jakas kpina, CB jest lepszym obronca, ale poza tym w zadnym elemencie nie jest lepszy, jego gry w finalach nie bede komentowal
tak jestem znany z tego że snuje teorie wyłacznie w oparciu o boxcore .
Bosh jest
moim zdaniem lepszym fitem dla Lebrona co pokazywał wystarczająco długo w Heat .
Love to fajny zawodnik ale co innego granie w wesołej Minnesocie która gra aby grać i jedyne na co mial Kevin ochote to pizgać statysyki i rzucać rzucać i rzucać a co innego bycie filarem drużyny grajacej o mistrzostwo .
Ja gry Love'a w finałach/PO też nie będę komentował bo nie ma czego
Dorzućmy do tego zestawu Irvinga i faktycznie mamy 3 typów którzy bez piłki żyć nie mogą w tym 2 którzy nie bronią ???? idealny zestaw jak to powiedziałeś . Powiedz mi jeszcze skąd wyciągniesz tego centra który przykryje braki w def Love'a ?
hehe to samo chciałem napisać, prawdziwą wartość obydwu poznamy w najbliższych sezonach kiedy obydwoje powinni meldować się w PO, ale patrząc na suche skillsy to love bije bosha na głowę ,,zawsze i wszędzie" :wink:
suche skillsy może i tak ale ja patrze na to inaczej , z szerszej perspektywy - Suns potrafili powalczyć o 8 seed czego Wolves nie potrafili z tym wymiataczem Love . Odpowiedzcie sobie czy aż taki słaby skład miała Minnesota . NBA w rzeczywistości to nie NBA 2k na ps3 gdzie ściągasz 3 typów 90 overall i jedzisz , oni muszą do siebie pasować - Irving , Lebron , LBJ - ja tego nie widzę ale każdy ma swoje zdanie przecież .
Chodzi mi po prostu że Cavs się napalili niepotrzebnie jakby Love to był najlepszy PF w lidze z którym stają sie bitym faworytem do finałów/mistrzostwa .
A teraz kwestia Gasola - postplaymaker ze świetnym podaniem , z Noah będą robić bajzel pod koszem rywali . Gibson to fajny energizer ale on jest mocno ograniczony w ataku , Gasol ma to coś czego w ofensywie Bulls brakowało . Czy można go oceniać po ostatnich parodiach w wykonaniu Lakers w 2 sezonach ? zobaczymy co pokaże teraz w poważnym zespole z poważnym trenerem .
Na koniec dla rozluźnienia w ramach niedzielnego słowa hejtera , znalezione na espn :
1.Only player in nba history to quit because of air conditioner
2.Quit on his team the year after he promises a
championship
3.Dunked on by a highschool kid and then confiscate tape
4.Bail on the dunk contest 9 times
5.Only able to win a ring with 2 superstars
6.Play on same team as his moms boyfriend
7.Average 1.8 pts in the 4th quarter of NBA finals.
8.Lose not 1, not 2, but 3 times in the Finals.
9.Host a national televised
TV show to leave his team
10.Go 2 for 18 in an NBA playoff game.
11.Get stuffed by a player under 6 feet (Nate Robinson)
12.Flop every single game in the playoffs
13.Choke 4 out of 5 finals games by dropping FG% by 18
14.0 Rings if not for refs calling early fouls on Durant and Westbrook it threw them out of rhythm, made them play soft and sit for big parts of the game which changed the flow and momentum of the finals.
15. Bronze 2004,2006
Kto to ? ????