Troszkę się w życiu naoglądało, więc dodam od siebie co nieco. Ktoś tutaj wrzucił serial Prison Break, mnie nie pozostaje nic innego jak tylko również z tego miejsca go polecić, ale tylko i wyłącznie pierwszy sezon. Kolejne trzy to już równia pochyła, czwarty sezon przeszedł samego siebie, prawdziwe sci-fi. Lost do któregoś momentu także oglądało się z wielką przyjemnością, wraz z nowymi odcinkami wątków i zagadek przybywało, scenarzyści zaczęli się sami gubić i niestety mieliśmy koniec jaki mieliśmy, ale mimo wszystko chyba warto zobaczyć. Dexter trzyma poziom przez większość serii, chociaż pierwszych dwóch sezonów nie da się chyba doścignąć w żaden sposób. Ponadto dodam, że warto zobaczyć The Wire - Prawo ulicy. Widziałem w zeszłe wakacje i naprawdę cała seria robi wrażenie. Ukazanie relacji pomiędzy ulicą a władzą, troszkę polityki, więcej akcji, świetnie pokazanie jak odbywa się handel dragów na przedmieściach miasta, czy też życie na ulicy. Polecam każdemu, zresztą poczytajcie sobie o nim na necie, towar z górnej półki. Tak z innej beczki to zdecydowanie Entourage. Miazga serial, poza ostatnim sezonem każdy na wysokim poziomie, świetny
humor, świetny Ari, świetna obsada, epizody gwiazd typu : James Cameron, LeBron, Kevin Love, Jessica Alba, Snoop Dogg, Matt Damon, Bono, Scorsese, Steve Nash i masa innych, o których zapomniałem. Życie grupy przyjaciół w Hollywood, jeden z nich jest wschodzącą gwiazdą. Całość ubarwia Ari Gold, agent Vinniego, który po prostu miażdży system. Zobacz, a nie pożałujesz ; ) Z tego co widziałem, a co także powinniście zobaczyć przychodzi mi do głowy Breaking Bad (8/10 dla mnie), The Mentalist (6/10, bajka, ale przyjemnie się ogląda), The Killing (5/10, z biedy można), i ponadto nieśmiertelne How i Met Your Mother i The Big Bang Theory (Family Guy, czy South Park wciąż na topie). Pozdro.