>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Score Generator 1.01a

scoregenerator 153

scoregenerator

Użytkownik
Hmmm.... Faktycznie...Czyżby na szczęściu? ;)
A tak poważnie to na formie, meczach home/away i tysiącu współczynników dla tych danych ;)

D 25

dad5

Użytkownik
Zaciekawił mnie Twój typ na sobotni mecz:
Kemi - KuPS. U Ciebie jest to 76% na Home Wina. Mój program pokazuje zupełnie coś innego. Kemi ma 5 porażek pod rząd w ostatnich 5 meczach, z kolei KUPS tylko raz przegrało. Mógłbyś jakoś wytłumaczyć ten typ?

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...] Mój program pokazuje zupełnie coś innego. [...]
Na jednym z programów, również wychodzi mi dwójka. Konkretnie, ryzykowna dwójka. Jednak, po włączeniu pewnego dopalacza (do programu;)) czyli kolejnego rodzaju danych, generowany jest typ na zwycięstwo Gospodarzy.
Być może Autor tematu, postawił przede wszystkim albo głownie na to, co ja w tym miejscu nazywam &quot;dopalaczem&quot;.

scoregenerator 153

scoregenerator

Użytkownik
Ostatnio miałem problemy z serwerem :zoltakartka: i przerzuciłem wszystko tutaj:
http://scoregenerator.eu.pn

Co do typów. U mnie wszystko jest na odwrót :grin: Taki wynik wygenerował program, nic mi do mieszania się w jego typy. Swoją drogą po tylu porażkach, najwyższa pora na przełamanie.

Jedynym &quot;dopalaczem&quot; na ten moment jest kawusia :]

scoregenerator 153

scoregenerator

Użytkownik
Jak na tą chwilę i etap testów programu, mimo tych problemów, darmowy hosting wystarczy. Moze jak program bedzie generowal zysk i jak się uzbiera cos z &quot;kawusi&quot; to pomyślę o czymś normalnym ;)

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Taka mała sugestia. Mam nadzieję pomocna. Zarejestruj tylko domenę. To koszt kilkunastu zł (nie pakuj się w tzw.domeny za 0 zł. Nie ma nic darmo). Jeśli program ma być rozpoznawalny, to powinien mieć rozpoznawalny i prosty adres. I przekieruj ją na bloggera. Uzyskujesz darmowy hosting.

scoregenerator 153

scoregenerator

Użytkownik
To że nie ma nic za darmo, wiem doskonale. W sumie w kwestiach hostingowo/domenowych jestem kompletnie zielony. Jeżeli program będzie się rozwijał w dobrym kierunku, to douczę się w temacie. Co do rozpoznawalności - myślę że najlepszą reklamą są skuteczne typy ????

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
I cóż. Nie ma stronki. Nie ma dostępnego profilu na Facebook&#39;u. Nie ma na Forum, ostatniego zestawu typów. Coś się stało?

scoregenerator 153

scoregenerator

Użytkownik
Zawieszam na okres okolo 2 tyg prace nad programem. Chce wprowadzić dodatkowy współczynnik do obliczen. W miedzyczasie bede przeprowadzal, analizy aktualnych spotkan.
Dodatkowo wystartowałem z programem na under/over 2,5. Pierwsze testy tutaj:
http://uo25.eu.pn
Tutaj zrobienie próby 100 spotkan nie powinno byc problemem i mysle ze to max 2 tyg. Dorzuce jeszcze kilka lig.

bobule 72

bobule

Użytkownik
no ja mam nadzieję, że prace nie zostaną totalnie zawieszone. szczególnie, że liga fińska teraz fajnie wchodziła, a Szwedzi zupełnie na odwrót :p

scoregenerator 153

scoregenerator

Użytkownik
no ja mam nadzieję, że prace nie zostaną totalnie zawieszone. szczególnie, że liga fińska teraz fajnie wchodziła, a Szwedzi zupełnie na odwrót :p
Właśnie rozkminialiśmy ta szwedzka i mozliwe jest ze te liczne pudla spowodowane sa tym ze liga szwedzka miala ostatnio przerwe w rozgrywkach, a biorac pod uwage to ze program pracuje na danych z okresu do 1,5mca, moze to miec wplyw na jego dzialanie. W koncu to przerwa i forma zespolow mogla sie zmienic

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Nic nie poprawiaj tylko dajesz jak leci. Dobre typy masz. 80% prawdopodobienstwo przy kursach @2 to promocja wiec nie cuduj.

scoregenerator 153

scoregenerator

Użytkownik
Tak własnie mysle w pierwszej kolejnosci to odrzucic z typowania &quot;pewniaki&quot;, nie dosc ze kurs kiszka, to jeszcze czesto zawodza. Mysle gra tak od typow 1,6-1,7 bedzie oki ;)
Dotychczas wrzucalem wszystkie spotkanie jak leci, ale powoli trzeba bedzie selekcjonowac najlepsze.
A i dzieki za mile slowa ????

scoregenerator 153

scoregenerator

Użytkownik
Porobiłem kilkanaście statystyk i doszedłem do wniosku że będę publikował jedynie typy:
- kurs ponad @2,00
oraz
- prawdopodobieństwo ponad 75% (wg wyliczeń programu)
Dla takich wartości osiągnięto najwyższy wynik yeld (50,5%), przy skuteczności 55% i średnim kursie na mecz @2,54
e: Chociaż patrząc na kursy ponad 2,5 i P&gt;75% to program jest wręcz genialny ????

Do góry Bottom