>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

sapphirebet - klon ruskiego dla polakow

L 0

lechson

Użytkownik
Działają wam wypłaty? Ja wpłaciłem tydzień temu kasę i od razu dostałem limit 0 zł a na dodatek nie mogę wypłacić pieniędzy a support bez przerwy pisze, że naprawiają jakis problem i teraz nie wiem czy mnie zbywają czy faktycznie jest coś nie tak
Też nie mogę wypłacić cały czas mówią aby czekać.. i limity też są chociaż nie na 0, ale to pewnie spowodowane tą niby awarią.

P 639

patex1908

Użytkownik
Odświeżę
Nie wypłacalny, a bynajmniej mi nie wypłacają. Robiłem depozyt Jeton i Blik
Chciałem wypłacić blik, ale nie można i mogę tylko Jeton
Mówię ok bez problemu, 3 raz próbuje. Odrzucają zasłaniając się tym, że Jeton ma problemy płatności i nie wiedzą kiedy naprawią i jest im smutno, a na innym buku bez problemu na Jeton idzie.
Także, jak dla mnie scam tylko do wpłat
Innych metod płatności nie mają

Baxton 7K

Baxton

Użytkownik
Odświeżę
Nie wypłacalny, a bynajmniej mi nie wypłacają. Robiłem depozyt Jeton i Blik
Chciałem wypłacić blik, ale nie można i mogę tylko Jeton
Mówię ok bez problemu, 3 raz próbuje. Odrzucają zasłaniając się tym, że Jeton ma problemy płatności i nie wiedzą kiedy naprawią i jest im smutno, a na innym buku bez problemu na Jeton idzie.
Także, jak dla mnie scam tylko do wpłat
Innych metod płatności nie mają
Szczerze ja akurat nie mogę narzekać, na każdy klon, tego miło wspominam, grane info, więc i tak dają zarobić z 2k USD i limit, tylko ja zawsze w krypto, więc z weryfikacją zajęło to 1 dzień. Teraz nie sprawdzałem, ale żadnego krypto czy innych płatności nie mają aby wpłacić i wypłacić jeśli nie można wg nich Jetonem?

P 639

patex1908

Użytkownik
Szczerze ja akurat nie mogę narzekać, na każdy klon, tego miło wspominam, grane info, więc i tak dają zarobić z 2k USD i limit, tylko ja zawsze w krypto, więc z weryfikacją zajęło to 1 dzień. Teraz nie sprawdzałem, ale żadnego krypto czy innych płatności nie mają aby wpłacić i wypłacić jeśli nie można wg nich Jetonem?
Odpisali mi, że bardzo im przykro, ale mają problemy techniczne z Jeton
Wpłacać można bez problemu, ale wypłacać nie
Mają jeszcze opcje blik, ale tą i krypto miałem zablokowane, bo pierwszy depozyt robiłem Jeton, a wypłacić się na to nie da i jest im przykro
Tak, to wygląda

N 5,4K

NotToday

Użytkownik
jak to robicie, ze nie dostajecie limitow z automatu na klonach
Zakładasz konto na nowy email/nr tel i wpisujesz resztę danych dopiero po limitach, ale już nie pamiętam, czy trzeba na nowym IP czy nie.

Odpisali mi, że bardzo im przykro, ale mają problemy techniczne z Jeton
Wpłacać można bez problemu, ale wypłacać nie
Mają jeszcze opcje blik, ale tą i krypto miałem zablokowane, bo pierwszy depozyt robiłem Jeton, a wypłacić się na to nie da i jest im przykro
Tak, to wygląda
Miałem podobnie, zrobiłem minimalny depozyt krypto, obróciłem, zleciłem wypłatę na krypto i przeszło. Te problemy z jetonem to najwyraźniej mają już od ponad roku.

P 639

patex1908

Użytkownik
Zakładasz konto na nowy email/nr tel i wpisujesz resztę danych dopiero po limitach, ale już nie pamiętam, czy trzeba na nowym IP czy nie.

Miałem podobnie, zrobiłem minimalny depozyt krypto, obróciłem, zleciłem wypłatę na krypto i przeszło. Te problemy z jetonem to najwyraźniej mają już od ponad roku.
Szkoda, że jeśli chodzi o wpłaty, to bez problemu przyjmują jetonem, a później nim nie wypłacają 💩
Ja zrobiłem jeszcze blik wpłatę, bo też są wypłaty tym i chciałem krypto, ale odpisali, że mogę tylko metodą, która była jako pierwsza czyli Jeton, a Jeton blokowali i cofali środki.. Także dla mnie scam, ale pewnie zależy od gracza i ile będzie miał farta

Do góry Bottom