To są jednostki... osoby nie afiszujące się... mają określone strategie/systemy, duży kapitał i oczywiście szczęście też... raz wygrają trochę więcej, drugi raz stracą trochę, ale w dłuższej perspektywie są na plus, tylko, że nikt o "zdrowych zmysłach" nie będzie się z tym obnosił...odważna opinia. mogę prosić o rozwinięcie tematu, mają opracowane sytemy, duży kapitał czy nosa do stawiania ;D?
Chyba nie rozumiesz... "BondeoDublin" miał na myśli swój autorski system/strategię.jakbym był już na forum przy powstawaniu systemu to bym pomógł , teraz nic nie moge poradzić.
No tak , aale przecież nie ma szkół dla Graczy, a jeśli są to jakieś oszustwa . sami wiemy dobrze , że te wszystkie strony to jedno wielkie oszustwo ????Aaaa... bo tobie się wydaje, że my razem weszliśmy na forum i stwierdziliśmy, że od teraz tworzymy systemy ???? Nie, niektórzy weszli z wielkim doświadczeniem, niektórzy zaczynali od zera, a tylko garstka przetrwała, zna się na tyle, aby sobie zaufać, wymieniają się doświadczeniem, mówią swoim żargonem itd. Ale są tacy co by chcieli być dentystami i w tym celu wchodzą na forum dentystów. I ciągle zadają pytania typu "a co to jest ząb trzonowy?" ???? Teraz kumasz o co mi chodzi?
Raczej system i nosa i duży kapitał . pewnie grają progre na stołach no limit i siedzą cicho , czemu mieli by się afiszować ..odważna opinia. mogę prosić o rozwinięcie tematu, mają opracowane sytemy, duży kapitał czy nosa do stawiania ;D?
Już to robią ???? Tyle, że do tej pory policja i skarbówka wolała przychylność bogatych i nie czepiali się aż nad to, a teraz będą to robili z przymusu.slyszeliscie dziś w Wiadomościach , będą kontolować ludzi którzy jeżdżą drogimi furami i Kupują mieszkania (bez kredytu)
W większości to oszustwa, ale nie wszystkie. W\w strona jest bardzo fajna, pomocna, a to, że właściciel chce dodatkowo zarobić na graczach to już inna bajka. Bo i czemu nie? Przetłumaczył, spisał, dodał zdjęcia, coś mu się należy za pracę. Równie dobrze mógł zablokować dostęp smsem lub kodem paypal, ale nie zrobił tego. No i faktycznie, nie ma szkół dla gracza. Ale wiele jest chociażby na forum. Tyle, że forum jak to forum. Zaśmiecone i potem ciężko coś znaleźć. I nowy, niedoświadczony, znowu założy temat (i jeszcze bardziej zaśmieci), gdzie stali bywalcy znowu odpowiedzą na te same pytania ???? Dlatego dział dla początkujących powinien być bardziej rzeczowy, dodatkowo przydałby się czat pod wszystkimi kategoriami w kasynie, aby można było szybko się czegoś dowiedzieć bez konieczności zaśmiecania.No tak , aale przecież nie ma szkół dla Graczy, a jeśli są to jakieś oszustwa . sami wiemy dobrze , że te wszystkie strony to jedno wielkie oszustwo ????
nawet nie licz na zwrot pieniędzy napiszą, że wina internetu i tyle. W bah mialem 2 razy taka sytuacje.To, że wywala po jakimś czasie bezczynności to normalka. Ale mi wyrzuca kase którą postawiłem, ze stołu mnie nie wywala, dalej moge obserwować grę. Support sie odezwał i przekazali maila do dzialu technicznego. Zobaczymy czy sie tym zajmą.