Eeee? Jeśli rzucając monetą za 1. razem wypadnie powiedzmy orzeł to prawdopodobieństwo wypadnięcia ponownie orła po raz 2. wynosi 25% a nie 50% itd. Ostatnio nawet w "1 z dziesięciu" było to.A według prawdopodobieństwa i czystej logiki nie ma żadnej zależność między 1 a 2 losowaniem zawsze może padać 1 kolor
może i jest gdzies cos takiego ale w ruletce to nie dziala :-DEeee? Jeśli rzucając monetą za 1. razem wypadnie powiedzmy orzeł to prawdopodobieństwo wypadnięcia ponownie orła po raz 2. wynosi 25% a nie 50% itd. Ostatnio nawet w "1 z dziesięciu" było to.
no chyba kpisz. zawsze jak rzucasz to jest 50/50.Eeee? Jeśli rzucając monetą za 1. razem wypadnie powiedzmy orzeł to prawdopodobieństwo wypadnięcia ponownie orła po raz 2. wynosi 25% a nie 50% itd. Ostatnio nawet w "1 z dziesięciu" było to.
nie do końca.. jeżeli wykonujesz serie 100 rzutów, to w naturze jest tak, że około połwa będzie orzełków, około połowa reszek.... tak że prawdopodobieństwo wystąpienia orła w każdym rzucie niezależnie jest 50%, ale rozpatrując jako serie rzutów za każdym wypadnięciem reszki wzrasta prawdopodobieństwo wypadnięcia orłą..no chyba kpisz. zawsze jak rzucasz to jest 50/50.
Jesteś w dużym błędzie.nie do końca.. jeżeli wykonujesz serie 100 rzutów, to w naturze jest tak, że około połwa będzie orzełków, około połowa reszek.... tak że prawdopodobieństwo wystąpienia orła w każdym rzucie niezależnie jest 50%, ale rozpatrując jako serie rzutów za każdym wypadnięciem reszki wzrasta prawdopodobieństwo wypadnięcia orłą..
to ja kupie to. ile chcesz dziecko?Oczywiście, a pewien kolo znalazł system, dzięki któremu umie rozmienić 10 zł na 3 pięciozłotówki. Też sprzedam system, bo mam uczulenie na monety.
masz prze$#@$ne, ghs cie zniszczy ????to ja kupie to. ile chcesz dziecko?
Ledwo co zdałeś maturę i widzę, że poczułeś się już bardzo, ale to bardzo dorosły...to ja kupie to. ile chcesz dziecko?
i co z tego ze zdalem mature? Masz jakas manie "wiekowa". Gdy nie wiesz co napisac to wyszukujesz jakiegos bledu w czyjejs wypowiedzi poczym wypominasz mu to przez nastepny X postow. Tak samo tyczy sie wieku. Moge miec 19, 20, lub 13 lat i ciebie to akurat nie powinno interesowac. Ty jestes starym wymadrzajacym sie prykiem i pozdro...Ledwo co zdałeś maturę i widzę, że poczułeś się już bardzo, ale to bardzo dorosły...
Problem jest tylko czy te sume zaokraglac do 100 czy do 100.000nie do końca.. jeżeli wykonujesz serie 100 rzutów, to w naturze jest tak, że około połwa będzie orzełków, około połowa reszek.... tak że prawdopodobieństwo wystąpienia orła w każdym rzucie niezależnie jest 50%, ale rozpatrując jako serie rzutów za każdym wypadnięciem reszki wzrasta prawdopodobieństwo wypadnięcia orłą..