blaise
Użytkownik
nie do Ciebie konkretnie, bo pamiętam, że chyba w dyskusjach przez wyborami prezydenckimi też byłeś przeciwko kaczuchowi, ale dużo młodych ludzi gada takie rzeczy, że ręce opadają aż. Nie wiedzą dokładnie o co chodziło, ale skandal, matko jedyna co za skandal, Palikot trzymał w telewizji w ręce sztucznego wacka! Oczywiście są za pisiorami.. Nikomu nie chcę rozkazywać na jaką opcję polityczną ma głosować, proszę bardzo na PO, na SLD, na PSL, na SDPL, UPR, Demokratów i masę innych. Ale tych którzy są za opcją pisowską nigdy nie pojmę i będę ich tępił do ostatka sił :-D to się nie nazywa nietolerancja, tylko zdrowy rozsądek ;-)
Co do Błaszczaka pełna zgoda. Największy przydupas jarka w partii. Najgorsze że wybrany z mojego rodzinnego miasta.. Nie chcę się smażyć w piekle za grzechy, które nie popełniłem. Mam nadzieję, że w czyśćcu nie ma odpowiedzialności zbiorowej?
Co do Błaszczaka pełna zgoda. Największy przydupas jarka w partii. Najgorsze że wybrany z mojego rodzinnego miasta.. Nie chcę się smażyć w piekle za grzechy, które nie popełniłem. Mam nadzieję, że w czyśćcu nie ma odpowiedzialności zbiorowej?