Przecież zwycięstwo Lublina bez remisu to dokładnie to samo co +0,5 więc w czym problem. Dajesz na tą pozycję i jużbrak handicapow punktowych na druzyny.. a wystarczylo dac handicap +0.5 kto tam ustala kursy xDD w meczu wroclaw - lublin
Poza tym, że w przypadku remisu jeden typ wchodzi, a na drugim jest zwrot to rzeczywiście to samo.Przecież zwycięstwo Lublina bez remisu to dokładnie to samo co +0,5 więc w czym problem. Dajesz na tĘ pozycję i już
Na spokoju, ja się o nic nie spinam. Przecież tylko napisałem nie zaprzeczalny fakt o ofercie z linii sponsora konkursu, bo takowa oferta jest i kilka osób o tym przecież pisało - nic nowego i nadzwyczajnego nie napisałem. Zabawa zabawą ale mamy w tym sezonie bardzo dużo niejasnych sytuacji gdzie gracze nie wiedzą co mają robić skoro do 13:30 (mecz 1 ligi o 14:00) dalej nie ma oferty na h2h lub handi albo jak dzisiaj nie wiadomo czy pisać oddzielnie ofertę na Leszno czy bez Częstochowy. Ciężko znaleźć jakikolwiek zapis w regulaminie co w takiej sytuacji zrobić. Bawimy się ale przecież nikt też nie wymaga od admina aby odpowiadał nam co 5 minut tutaj jak mamy się tylko bawić. PozdrawiamKlasyfikacja na pewno pojawi się w tygodniu. Cały dzień byłem w miarę na bieżąco z oferta i wiem, że były problemy w związku z absencją Lindgrena.
jajs zalecam się wyluzować, bo to ma być zabawa i nerwy nie są tu nikomu potrzebne. Regulamin jest jasny, typy podajemy tylko z forbet i kropka. Jeśli ktoś po rozliczeniu typów zobaczy błędy proszę śmiało pisać. Wszystkie sugestie wezmę pod uwagę, bo przede wszystkim na być sprawiedliwie.
Jeszcze jedna sprawa. Napisałem już wiadomość prywatną do marasspec z ostrzeżeniem, ponieważ kolejny raz zauważam, że podaje typy, których w tym czasie nie ma w ofercie. Oczywiście wszystkie były i będą rozliczane na minus.
Uznałem, że jako uczestnicy powinniście też o tym wiedzieć, aby nie było później zdziwienia, że ktoś zostaje ukarany, co byłoby w sumie sytuacją bezprecedensową i do której mam nadzieję ostatecznie nie dojdzie.
Faktycznie masz rację. Co prawda drugie posty nie były brane pod uwagę, bo regulamin stanowi, że typy na oba mecze trzeba podać w jednym, tym bardziej że to była ostatnia kolejka. Wiem, że oferta zniknęła na długo, jednak było dużo czasu, aby podać typy na oba spotkania.Policzyłem swoje punkty po 8 kolejce aż do końca czyli kolejki 10, wyszło 10. Natomiast tabela po 8 kolejce pokazywała że mam 57 punktów, a na koniec zostało podane że mam 63.
Post automatycznie złączony:
Pewnie chodzi o to, że w dwóch zdaję się tematach podałem dwa posty, musiałem tak zrobić, ponieważ w momencie gdy dodawałem post, nie było oferty na forbecie z danego meczu, kilka osób miało to samo. Mecz pierwszy się prawie zaczynał więc nie mogłem czekać.
Post automatycznie złączony:
Ale nawet jeśli by nie liczyć tego to gdy podawałem w jednym poście typy na dwa mecze od razu, to zgromadziłem 8 punktów, więc ciągle więcej niż 6.