Właśnie miałem pisać o tym ????
The Royals just beat the White Sox after trailing 7-1 entering bottom 9. Since 2010, teams are NOW 5-2810 when trailing by 6 entering B9.
Jeden skończył, drugi dalej walczy ????Jackie zakończył serię na 29 uderzeniach. GG Mr. Bradley!
Wytłumacz o co Ci chodzi dokładnie Statystyki pomeczowe to jedno , a przed meczowe to inna kwestia - chyba że o batters vs pitcher Ci chodzi czy coś podobnegoWitam, czy jest jakas strona do porownywania statystkyk przed i pomeczowych ktora w "przyjazny" sposob wyswietla sie na telefonie?
Rekord ilości HR w meczu to 12.Ciekawa sytuacja w meczu w Miami. Wynik 5-3 dla Rockies i 8 solo HR. Żeby było ciekawiej, wszystkie inne idealne okazje na runy zmarnowane. Dla przykładu pełne bazy i przy wybiciu kolejno Arenado, Gonzalez i Story. Kończy się na 0 runs i 2K. Nie miało prawa dziś wpaść nic oprócz solo HR. Pierwszy raz odkąd śledzę MLB widzę sytuację, że przy 8 HR nie pokryli overa.
Tak nawiasem mówiąc, nie wiem, czy te 8 solo HR to nie jest jakiś rekord.
e: Tak jak mówiłem, nowy rekord solo HR pod rząd. Poprzedni wynosił 5
Chodzi o solo HR.Rekord ilości HR w meczu to 12.
http://www.examiner.com/article/most-home-runs-one-mlb-game-by-two-teams
Wiem Chodziło mi o wszystkie HR w meczu ????Chodzi o solo HR.
Same 5K to niezły wyczyn, a ten błąd to już szczyt wszystkiego. Limit pecha na sezon wyczerpany ???? Ktoś dobrze napisał, że Puig zaliczył "Little League Home Run".Ha ha ????
Nats - Dodgers.
Akurat oglądałem ten mecz.
Dobre podsumowanie. Najlepszy fragment na końcu.
http://m.mlb.com/cutfour/2016/06/23/185698062/dodgers-chase-utley-adrian-gonzalez-team-up-for-lucky-circus-catch
Btw. Michael Taylor nie zaliczy dnia do udanych: 5Ks i ten błąd na końcu :/
Bo to są sporty bardziej "długodystansowe" , chcesz zarobić fortunę w parę dni to proszę bardzo...Proboje gram w MLB ale mam nieodparte wrazenie ze to jest loteria. Robicie tutaj super rozpiski i analizy ktore jak czytam maja sens i sa logiczne a pozniej mecz i d***a
Pytanie czy to zawsze tak jest czy to cos dziwnego z beseballem sie ostatnio dzieje?