Nie przesadzaj.Co nie udało się Claytonowi tydzień temu udało się Freak'owi!!!
Tim Lincecum zaliczył wczoraj Perfekt Game.
Zostało rozegranych 5 IP stąd też zakład został rozliczony na Twoją niekorzyść gdyby nie dograli jednej ze zmian w 5 innie to zapewne byłby zwrot ale w takim przypadku buk musi to rozliczyć bo tak jak napisałem zostało rozegranych 5 pełnych innówWitam. Proszę o pomoc w kwestii zasad rozliczania kuponow rodzaju Zakłady na zwycięzcę - Pierwszych 5 inningów. W nocy byl mecz MLB - American League Texas Rangers u New York Yankees. Stawialem na Rangers a wynik calego meczu to 2:1 Yankees. Taki wynik obowiazywal juz po 3 innings. Kupon na BWIN zostal rozliczony jako przegrany, choc z tego co sprawdzilem wynika, ze 5 innings nie zostalo dograne do konca. Czy w tym przypadku nie powinno nastapic anulowanie kuponu?Wiem, ze gdybym postawil na zwyciestwo w calym meczu wowczas jest chyba taki zapis, ktory mowi , ze liczy sie zakonczone 4,5 innings, w przypadku, gdy wygrywa gospodarz. Napisalem do BWIN, ale chcialem sie upewnic, czy nie chroni ich w regulaminie jakis zapis?
Dzięki wielkie za odpowiedź. Ale dziwna to sytuacja, bo np Pinnacle na swoim InfoShocie podawal informacje w stylu: Five innings were not finished in this game, therefore all first half wagers are cancelled. Czyli tych inów pełnych było 5 czy nie w koncu? ????Zostało rozegranych 5 IP stąd też zakład został rozliczony na Twoją niekorzyść gdyby nie dograli jednej ze zmian w 5 innie to zapewne byłby zwrot ale w takim przypadku buk musi to rozliczyć bo tak jak napisałem zostało rozegranych 5 pełnych innów