kanciapek, wyciąg z banku z obrazem ostatnich transakcji czy wyciąg z moimi danymi (imię nazwisko, adres) ?Wystarczy wyciąg z banku. Weryfikacja bardzo sprawnie. Kasa po chwili na Skrillu. Ogólnie wszystko na
Ja wysłałem potwierdzenie wykonania przelewu za neta z Netii i poszło. No i oczywiście skan dowodu. Od wysłania do weryfikacji ok 4 godzin czekałem.kanciapek, wyciąg z banku z obrazem ostatnich transakcji czy wyciąg z moimi danymi (imię nazwisko, adres) ?
Dajcie sobie spokój z tym bukmacherem i pod żadnym pozorem nie wpłacajcie tam kasy.
Wpłaciłem z ciekawości a teraz mają duży problem żeby wypłacić kasę (konto zostało zweryfikowane pozytywnie).
Zapewne zaraz uciekną z Waszą kasę więc jeśli coś macie na kontach to wypłacajcie, może Wam się uda.
Zleciłem 2 wypłaty po 2 k każda.można wiedzieć jakie kwoty tam wypłacasz?
jeśli o mnie chodzi, jestem z nimi prawie od początku co drugi dzień wypłacam sobie po kilkaset złotych i na razie bez żadnych probłemów
Zleciłem 2 wypłaty po 2 k każda.
Żadna z nich nie została zrealizowana tylko ciągle odpisują, że sprawa jest weryfikowana i że przepraszają.
Bardzo mnie ciekawi co oni tak weryfikują skoro wypłata zlecona i konto zweryfikowane
weryfikacja 1 dzien ale wypłata na konto bankowe rowne 7 dniOd soboty czekam na weryfikację,.też tak długo czekaliście?