>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Roulette69 3 Euro ND

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Drodzy forumowicze, wygląda na to że zablokowali Polakom wejście na stronę. Zapewne nasi rodacy pozakładali tam mnóstwo kont, na pewno także za pośrednictwem naszego forum. Na potwierdzenie moich słów możecie wejść na tą stronę z jakiegoś serweru proxy i strona chodzi normalnie. Także podziękujmy tym wspaniałym osobom za zakończenie tego promo oraz że zbanowali nasz kraj :kwasny4565:

Nie lipna firma tylko lipne rejestracje Polaków!
fajna ta strona była i podobała mi się grafika i miałem zamiar sobie pograć ale na to chyba będę musiał długo poczekać aż będzie działać.... ????

???? dla tych co zakładają lipne konta!!:kwasny4565:

B 28

badabum89

Użytkownik
Ja dostalem od nich maila, ze moja wyplata zostala zawieszona i poprosili o skan dowodu i &quot;bank or credit card statement&quot;. Wyslalem im skan dowodu z obu stron i zestawienie z pazdziernika z mojego konta w mbanku i stan mojej wyplaty zmienil sie na &#39;pending&#39;. Dostal juz ktos hajs od nich?

B 28

badabum89

Użytkownik
Nie prosili mnie o żaden skan i nie robiłem depozytu.
Musiales robic depozyt, bo opcja wyplaty przez MB bez depozytu jest niedostepna:

Available options will depend on the payment methods that you have used to fund your account. E.g. you can only choose Moneybookers as a withdrawal option if you have previously made a valid Moneybookers deposit.

Do góry Bottom