>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Roulette69 3 Euro ND

S 1

stevefrancis

Użytkownik
Zlecilem wyplate 50 Euro. Nie robilem depozytu ale zrobilem ten trick i moja wyplata jest w trakcie przetwarzania &quot;pending&quot;. Jednakze babka na live chacie powiedziala mi ze moja wyplata zostanie jutro cofnieta poniewaz nie zrobilem depozytu - zobaczymy, byc moze juz sie zreflektowali, ze takie tricki robia. Mam nadzieje, ze bede mial farta i mi wyplaca. Jesli nie to trudno. Dam jutro znac co i jak.

S 1

stevefrancis

Użytkownik
Dla polakow to sa &#39;tricki&#39;, ale normalnie takie rzerzy nazywa sie oszustwami ;)
Że co ? Oszukalem ich bo nie zrobilem depozytu ? Daj Pan spokoj. Rownie dobrze moge mowic - daliscie mi 3 Euro - fajno pogralem, wygralem, ale nie mam zaufania do Was, zeby Wam swoja kase wplacic. Chcecie to wyplaccie nie to nie - prosta sprawa.

G 0

godel

Użytkownik
wrrr;d zagralem w bj za 12 eułrosow;d i mam 21 xDDD i komp tez dostal 21 !!! :d a potem wpadlem 18 do 19 ;/ i koniec;d ale plus ze nie musialem jakiegos syfu sciagac ????

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
zarejestrowałem się i na tej stronce i jak chcę się logować to wyskakuje mi się komunikat: account not active. co jest grane?

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
no własnie jak to się robi? jak się zarejestrowałem po raz pierwszy to normalnie się logowałem do konta i miałem tam 3 euro, po tej aferze jak jest opisana w wyżej postach to nie mogę się zalogować i mam ponownie się zarejetrować i podać dane które wpisałem ponownie?

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
jezu pewnie napewno zrobilscie nie jedno konto tylko wiecej i dlatego wejdzie se w pierwsze konto które zrobiliscie a ono dziala reszte ktore zrobicie to nie! jezy zablokwalo kiedys stronke znowu ja odblokowali a wy dalej po 100 kont oj dzieci

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
jezu pewnie napewno zrobilscie nie jedno konto tylko wiecej i dlatego wejdzie se w pierwsze konto które zrobiliscie a ono dziala reszte ktore zrobicie to nie! jezy zablokwalo kiedys stronke znowu ja odblokowali a wy dalej po 100 kont oj dzieci
poprawka. mam tylko jedno konto i to wystarczy. chyba rezygnuję z tej strony i poszukam czegoś innego gdzie mógłbym se pograć i wpłacic kasę.

pawsonoks 0

pawsonoks

Użytkownik
co za gowno, dzis sie zarejestrowalem, chwilke za te 3 euro pogralem i nagle moje konto zostalo po prostu zablokowane i nie moge sie zalogowac....

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Chyba snisz chlopcze. 1 konto mam i odrazu zablokowane :spokodfhgfh:

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
panowi doszla juz komus kasa na konto bankowe?
ja czekam juz tydzien i nic , a dokumenty wyslalem tez tydzien temu

moze ktos sprawdzic czy dziala wam teraz stronka bo mi znow nie

Do góry Bottom