>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Roulette69 3 Euro ND

mocko 0

mocko

Użytkownik
Ja mam 6E na koncie nie znam się w ogóle na kasynach nie wiem w co grać;( grałem w BJ to zawsze schodziłem prawie do zera i sie odbijałem od dna i przestawałem grać bo sie bałem dalej

k@mil88 0

k@mil88

Użytkownik
Forbidden
You don&#39;t have permission to access / on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Mozecie wejsc na strone?&gt;&gt;

luniu 20

luniu

Użytkownik
Forbidden
You don&#39;t have permission to access / on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Mozecie wejsc na strone?&gt;&gt;
ja nie moge sie zalogować. przed południem tak samo nie mogłem.

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
dalej stronka nie dziala moze zablokowali polakow! nie wiem ale lipa bo juz cos tam mialem a tu lipa, raczje na 100% zablokowali bo pewnie albo ktos robil w ciul kont a nie mogl sie pogodzic z tym ze na jednym swoim mu nie wyszlo i zablokowali spoko mialem prawie 50 uero ????

endriu 361

endriu

Forum VIP
dalej stronka nie dziala moze zablokowali polakow! nie wiem ale lipa bo juz cos tam mialem a tu lipa, raczje na 100% zablokowali bo pewnie albo ktos robil w ciul kont a nie mogl sie pogodzic z tym ze na jednym swoim mu nie wyszlo i zablokowali spoko mialem prawie 50 uero ????
niektórzy nie myślą ... tak zwani dzieci , przepraszam małe dzieci nie obrażając innych userów neo którym kiedyś byłem, że jak ma się zmienne ip to można wszystko, pajace ... tak czy inaczej, ja wiem że stronka nie działała idealnie, od samego początku były problemy z rejestracją, że niby nie przyjmuje rejestracji a jednak meil dochodził ... ja kaski nie mam, ale byłem ciekaw czy innym się uda wypłacić :-D

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
ale co myslisz tak jak ja ze zablokowali polakow? kurde nie lubie takich ludzi ktorzy przegraja i sie z tym nie pogodza tylko robia konta wrrr i potem wszyscy cierpimy!! wrrr

endriu 361

endriu

Forum VIP
ale co myslisz tak jak ja ze zablokowali polakow? kurde nie lubie takich ludzi ktorzy przegraja i sie z tym nie pogodza tylko robia konta wrrr i potem wszyscy cierpimy!! wrrr
ale ta stronka nie działa, na starcie sypie błędami, a może już zwinęli interes ????

kapitolio 0

kapitolio

Użytkownik
Drodzy forumowicze, wygląda na to że zablokowali Polakom wejście na stronę. Zapewne nasi rodacy pozakładali tam mnóstwo kont, na pewno także za pośrednictwem naszego forum. Na potwierdzenie moich słów możecie wejść na tą stronę z jakiegoś serweru proxy i strona chodzi normalnie. Także podziękujmy tym wspaniałym osobom za zakończenie tego promo oraz że zbanowali nasz kraj :kwasny4565:
może im serwer padł od nadmiaru zarejestrowanych naszych? i pewnie się przestraszyli że muszą kasę wypłacać.... Lipna ta firma
Nie lipna firma tylko lipne rejestracje Polaków!

donpezo 9

donpezo

Użytkownik
Polaczek jest Polaczkiem, nie może się pogodzić z kolejna porażką i zakłada kolejne konta, kapitolio masz racje próbowałem wejść z serweru proxy i stronka chodzi. Spróbuje uzbierać te 20 euro, ale i tak pewnie z wypłatą bedzie można sie pożegnać.

Do góry Bottom