ja nie moge sie zalogować. przed południem tak samo nie mogłem.Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Mozecie wejsc na strone?>>
niektórzy nie myślą ... tak zwani dzieci , przepraszam małe dzieci nie obrażając innych userów neo którym kiedyś byłem, że jak ma się zmienne ip to można wszystko, pajace ... tak czy inaczej, ja wiem że stronka nie działała idealnie, od samego początku były problemy z rejestracją, że niby nie przyjmuje rejestracji a jednak meil dochodził ... ja kaski nie mam, ale byłem ciekaw czy innym się uda wypłacić :-Ddalej stronka nie dziala moze zablokowali polakow! nie wiem ale lipa bo juz cos tam mialem a tu lipa, raczje na 100% zablokowali bo pewnie albo ktos robil w ciul kont a nie mogl sie pogodzic z tym ze na jednym swoim mu nie wyszlo i zablokowali spoko mialem prawie 50 uero ????
ale ta stronka nie działa, na starcie sypie błędami, a może już zwinęli interes ????ale co myslisz tak jak ja ze zablokowali polakow? kurde nie lubie takich ludzi ktorzy przegraja i sie z tym nie pogodza tylko robia konta wrrr i potem wszyscy cierpimy!! wrrr
może im serwer padł od nadmiaru zarejestrowanych naszych? i pewnie się przestraszyli że muszą kasę wypłacać.... Lipna ta firma ????ale ta stronka nie działa, na starcie sypie błędami, a może już zwinęli interes ????
Nie lipna firma tylko lipne rejestracje Polaków!może im serwer padł od nadmiaru zarejestrowanych naszych? i pewnie się przestraszyli że muszą kasę wypłacać.... Lipna ta firma