rasijskij
Forum VIP
Dzisiejszą kolejkę zagram prawie identycznie jak poprzednią dokonując jednej zmiany i nie za dużą stawkę (powiedzmy 1/2). Podobnie jak ostatnio nie spodziewam się wielu bramek w meczach w Magnitogorsku i Omsku. W tym pierwszym dobrą robotę zrobili bramkarze - każdy z nich odbił 47 strzałów z 48. Dzisiaj też na pewno zobaczymy między słupkami Koszeczkina i Metsolę więc można jak najbardziej próbować underu. W spotkaniu Omsk - Kazań na 100% nie zobaczymy ponownie tak jednostronnej strzelaniny. Goście wyciągną wnioski i ne pozwolą się ponownie ośmieszyć (mam nadzieję). Sami powinni coś ustrzelić, ale nie zaniedbają defensywy - to jeszcze nie moment żeby stawiać wszystko na jedną kartę. Poprzednio grałem oba poniżej 5,5 - jeden nie wszedł. Dzisiaj ponawiam próbę i gram tak samo:
Magnitogorsk - Ufa under 5,5 @1,42
Omsk - Kazań under 5,5 @1,43
AKO @2,02 Unibet
Jeśli Dynamo Moskwa wykaże się taką skutecznością jak ostatnio to dzisiaj może mocno przybliżyć się ku drugiej rundzie, bo kolejne spotkania zagrają w Moskwie. Dynamo strzeliło cztery bramki oddając jedynie nieco ponad 20 strzałów na bramkę Finów. CO tu dużo mówić? Poziom obu ekip wyrównany, mecz na pewno będzie na styku. Ja ponownie wierzę w "patent" stołecznych na Jokerit i gram trochę ryzykowniej niż ostatnio, bo z remisem. Na temat spotkania w Jarosławiu tez nie ma co się rozpisywać, bo co można dodać? Soczi to ekipa nieprzewidywalna, a zawodnicy Lokomotivu młodzi i zdolni, ale bez doświadczenia w PO - łatwo nie będzie:
Sochi +1,5 @1,67
Dynamo lub remis @1,68
AKO @2,80 Unibet
EDIT/ Nie tędy droga... typy przemyślane zbyt pobieżnie, nie obejrzane wszystkie powtórki i jeszcze nie było by najgorzej gdybym inaczej dobrał pary... ::zoltakartka:
Magnitogorsk - Ufa under 5,5 @1,42
Omsk - Kazań under 5,5 @1,43
AKO @2,02 Unibet
Jeśli Dynamo Moskwa wykaże się taką skutecznością jak ostatnio to dzisiaj może mocno przybliżyć się ku drugiej rundzie, bo kolejne spotkania zagrają w Moskwie. Dynamo strzeliło cztery bramki oddając jedynie nieco ponad 20 strzałów na bramkę Finów. CO tu dużo mówić? Poziom obu ekip wyrównany, mecz na pewno będzie na styku. Ja ponownie wierzę w "patent" stołecznych na Jokerit i gram trochę ryzykowniej niż ostatnio, bo z remisem. Na temat spotkania w Jarosławiu tez nie ma co się rozpisywać, bo co można dodać? Soczi to ekipa nieprzewidywalna, a zawodnicy Lokomotivu młodzi i zdolni, ale bez doświadczenia w PO - łatwo nie będzie:
Sochi +1,5 @1,67
Dynamo lub remis @1,68
AKO @2,80 Unibet
EDIT/ Nie tędy droga... typy przemyślane zbyt pobieżnie, nie obejrzane wszystkie powtórki i jeszcze nie było by najgorzej gdybym inaczej dobrał pary... ::zoltakartka: