>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ROSJA - KHL/VHL/MHL 2018/2019

Status
Zamknięty.
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Titov zrezygnował z posady trenera Traktora Czelabińsk!
Obowiązki przejmuje tymczasowo Aleksiej Tiertyshnyi ze sztabu - nie wiadomo kto obejmie na stałe funkcje głównego trenera.
We wtorek 16/10 Traktor zagra pierwszy mecz bez Titova z Nowosybirskiem.

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Torpedo Niżny Nowogorod - Spartak Moskwa
Torpedo pod forma od kilku spotkań, nie ma dominacji i rozstawiania na bandach, nie da sie intensywnie grac kazdego meczu, musi przyjsc kryzys. Spartak mimo ze trzy przegrane pod rzad w dwoch z nich prezentował sie dobrze, szkoda nieuznanego gola z Kazaniem na wyrównanie, bo mecz zagrali bardzo dobry. Jutro spodzziewam sie przewagi gosci na lodzie, ale mecz bedzie zacięty. Obie druzyny kadrowo opisywałem we wczesniejszych postach. Wg Spartak wykorzysta krzywą spadającą Torpedy
typ Spartak ml kurs 2,65
mozna Spartak z x 1,97
Bars Kazań - HC Sochi
Mistrz sie nie wysila i tak gra aby tylko zgarnąć dwa punkty ( Ot filozofia trenera) ale mysle ze jutro zostana zmuszeni do wiekszego wysiłku bo przyjezdza niewygodne dla nich Sochi. Kazaniowi Sochi bardzo nie lezy, az dziwne ze u siebie jeszcze z nimi nie wygrali, niby kazda seria sie kiedys kończy ale czasem działa prawo serii. Bars jest kadrowo zdecydowanie silniejszy, w kazdej formacji wiecej jakosci, tylko to Sochi szalone i nieprzewidywalne. jutro nie spodziewam sie pogromu, a moze i bedzie niespodzianka, (Omsk, SKA, CSKA juz zanotowali niespodziewane wpadki) wiec moze czas na mistrza, który czasem nie wiedziec dlaczego po prostu przegra. Typ ryzykowny ale gramy
typ Sochi plus 1,5 kurs 1,74
Sochi z x kurs 2,32
dla odwaznych Sochi mecz kurs 4,8
wsje fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +12
wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Torpedo pod forma od kilku spotkań, nie ma dominacji i rozstawiania na bandach, nie da sie intensywnie grac kazdego meczu, musi przyjsc kryzys. Spartak mimo ze trzy przegrane pod rzad w dwoch z nich prezentował sie dobrze, szkoda nieuznanego gola z Kazaniem na wyrównanie, bo mecz zagrali bardzo dobry. Jutro spodzziewam sie przewagi gosci na lodzie, ale mecz bedzie zacięty. Obie druzyny kadrowo opisywałem we wczesniejszych postach. Wg Spartak wykorzysta krzywą spadającą Torpedy
typ Spartak ml kurs 2,65
mozna Spartak z x 1,97
Bars Kazań - HC Sochi
Mistrz sie nie wysila i tak gra aby tylko zgarnąć dwa punkty ( Ot filozofia trenera) ale mysle ze jutro zostana zmuszeni do wiekszego wysiłku bo przyjezdza niewygodne dla nich Sochi. Kazaniowi Sochi bardzo nie lezy, az dziwne ze u siebie jeszcze z nimi nie wygrali, niby kazda seria sie kiedys kończy ale czasem działa prawo serii. Bars jest kadrowo zdecydowanie silniejszy, w kazdej formacji wiecej jakosci, tylko to Sochi szalone i nieprzewidywalne. jutro nie spodziewam sie pogromu, a moze i bedzie niespodzianka, (Omsk, SKA, CSKA juz zanotowali niespodziewane wpadki) wiec moze czas na mistrza, który czasem nie wiedziec dlaczego po prostu przegra. Typ ryzykowny ale gramy
Sochi z x kurs 2,32
wsje fortuna
Podbijam typy idę w ta sama stronę :whistle:

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Popieram poprzedników, ale chyba nie ryzykował bym zwyciestwa Sochi &#39;60. Chciałem napisać coś na temat Niżnekamsk - Jokerit ale dzisiaj mam napięty grafik więc odpusczam. Myślę, że gospodarze mogą sprawić niespodziankę i ograć Jokerit. EDIT - no i sprawili ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +11
N 182

nafal

Użytkownik
typ Spartak ml kurs 2,65
mozna Spartak z x 1,97
Bars Kazań - HC Sochi
Sochi z x kurs 2,32
wsje fortuna
Dzięki za becik na Spartak, pograłem co prawda z podpórką bo hokej to hokej jest ale i tak kurs był całkiem całkiem. :eek:kay:

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Spotkanie: Omsk - Astana
Typ: Astana OT/SO
Kurs: 3,30 ⛔ Fortuna
Chętnie zaryzykuję taki kurs na wygraną gości w dogrywce lub karnych. Gospodarze w dołku. Trzy ostatnie mecze to porażki. Nie zdołali ograć Slovana u siebie w ostatnim spotkaniu. Goście natomiast cztery zwycięstwa w pięciu meczach i przegrana z CSKA. Patrząc na H2h widać że gospodarzom ciężko się gra z Kazachami więc ryzykuje właśnie taki typ.
Spotkanie: Ryga - Władywostok
Typ: Władywostok OT/SO
Kurs: 2,55 ⛔ Fortuna
Dynamo Ryga ostatnio zawiodła ponownie. Ostatnie zwycięstwo prawie miesiąc temu z Jokeritem po dogrywce. Goście także kontynuują serie porażek. Ostatnio przez większość spotkania prowadzili z CSKA w Moskwie by przegrać po dogrywce, ale to był podejrzany mecz. Większe szanse na przełamanie daje drużynie gości.
Dzisiaj krótkie opisy, ale przez brak czasu nie mam wyjścia ????

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzis duzo meczy
Avangard Omsk - Barys Astana
Tez jak kolega rasijskij ide w stroone Astany. Jastrzebie zagrali kilka ostatnich meczy na duzej intensywnosci, tak na dłuższą mete sie nie da. Mimo ze potencjał ogromny to jednak czegos brakuje, szwankuje skuteczność. Astana dobrze poukładana przez Skabelke i obcokrajowcy dobrze sie wkomponowali, potrafia rozmontować obrone i zakrecic bramkarzem a ta w Omsku mimo wielkich nazwisk buduje sie powoli. Z takich kursów trzeba korzystac, ja proponuje
Astana z x kurs 2,52⛔(5-3)
i Astana plus 1,5 kurs 1,88⛔ szkoda gola do pustej
Astana over 1,5 kurs 1,64✅
Magnitka - Sibir
Mecz derbowyi jak to w takich meczach kazdy wynik mozliwy a kurs na Hutnikow słaby to gram Sibir który potrzebuje punktow no i moze beda cuda w meczu
Sibir plus 1,5 kurs 2✅(0-2)
Sibir z x kurs 2,74✅
No a ten bet chodzi za mna od kilku dni
Avtomobilist Jekaterinburg - Saławat Julajew Ufa
Avto 15 meczy bez porazki, szacunek. Kiedys to sie skonczy i wg mnie to nasapi dzis bo przyjazdza bardzo poukładany rywal z dobrą obroną i bramkarzem ( Metsola) z liderami co potrafia wziac ciezar meczu na siebie ( Omark, Hartikainen, Kempainen, Larsen , Burdasow, Kkrjakow, Tkaczev) nie ustepuja liderom Avto, mysle ze beda to hokejowe szachy ale w ostatecznym rozrachunku wygra UFA, ( forma tez jest ). Typ ryzykowny, ale te po 1,2 tez takie sa.
Ufa win ml kurs 2,45⛔(1-0)
Ufa z x kurs 1,86⛔
Dynamo Moskwa - Lokomotiv Jarosław
W Moskwie kilka niepewnych występów liderow. Dynamo pod wodza Krikunowa dopiero nabiera kształtów . Loko w gazie. Pierwsza piatka finkcjonuje jak powinno byc i ciągnie młodzież.
Typ Loko win ml kurs 1.84✅(0-3)
Z pozostałych meczy widze win Rygi, ✅ (2-0)Kunlun⛔ (3-4 po dogrywce) i pewne zwyciestwo CSKA✅(5-0)

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Ja na dzisiaj wgl szukam gości bo kursy są na handi naprawdę pyszne.
Metalurg Magnitorsk - Sibir Novosybirsk 2 handi +2,5 @1.44✅
Omsk - Barys Astana 2 handi +2,5 @1.41✅
Sibir jak już nie raz pisałem gra poniżej oczekiwań i możliwości z Magna moim zdaniem nie powinni przegrać 3 bramkami.
Typ bardziej przeciwko Omskowi choć Barys ostatnio złapał wiatr w żagle i trzyma dobra forme.
Lecę w takie Ako.
Powodzonka :whistle:
Dzis duzo meczy
Avangard Omsk - Barys Astana
Tez jak kolega rasijskij ide w stroone Astany. Jastrzebie zagrali kilka ostatnich meczy na duzej intensywnosci, tak na dłuższą mete sie nie da. Mimo ze potencjał ogromny to jednak czegos brakuje, szwankuje skuteczność. Astana dobrze poukładana przez Skabelke i obcokrajowcy dobrze sie wkomponowali, potrafia rozmontować obrone i zakrecic bramkarzem a ta w Omsku mimo wielkich nazwisk buduje sie powoli. Z takich kursów trzeba korzystac, ja proponuje
Astana z x kurs 2,52
i Astana plus 1,5 kurs 1,88
Astana over 1,5 kurs 1,64
Magnitka - Sibir
Mecz derbowyi jak to w takich meczach kazdy wynik mozliwy a kurs na Hutnikow słaby to gram Sibir który potrzebuje punktow no i moze beda cuda w meczu
Sibir plus 1,5 kurs 2
Sibir z x kurs 2,74
No a ten bet chodzi za mna od kilku dni
Avtomobilist Jekaterinburg - Saławat Julajew Ufa
Avto 15 meczy bez porazki, szacunek. Kiedys to sie skonczy i wg mnie to nasapi dzis bo przyjazdza bardzo poukładany rywal z dobrą obroną i bramkarzem ( Metsola) z liderami co potrafia wziac ciezar meczu na siebie ( Omark, Hartikainen, Kempainen, Larsen , Burdasow, Kkrjakow, Tkaczev) nie ustepuja liderom Avto, mysle ze beda to hokejowe szachy ale w ostatecznym rozrachunku wygra UFA, ( forma tez jest ). Typ ryzykowny, ale te po 1,2 tez takie sa.
Ufa win ml kurs 2,45
Ufa z x kurs 1,86
Dynamo Moskwa - Lokomotiv Jarosław
W Moskwie kilka niepewnych występów liderow. Dynamo pod wodza Krikunowa dopiero nabiera kształtów . Loko w gazie. Pierwsza piatka finkcjonuje jak powinno byc i ciągnie młodzież.
Typ Loko win ml kurs 1.84
Z pozostałych meczy widze win Rygi, Kunlun i pewne zwyciestwo CSKA
Ten sam plan na dzisiaj polecam i jedzmy z tego wszyscy :highhive:

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Ja na dzisiaj wgl szukam gości bo kursy są na handi naprawdę pyszne.
Metalurg Magnitorsk - Sibir Novosybirsk 2 handi +2,5 @1.44
Omsk - Barys Astana 2 handi +2,5 @1.41
Sibir jak już nie raz pisałem gra poniżej oczekiwań i możliwości z Magna moim zdaniem nie powinni przegrać 3 bramkami.
Typ bardziej przeciwko Omskowi choć Barys ostatnio złapał wiatr w żagle i trzyma dobra forme.
Lecę w takie Ako.
Powodzonka :whistle:
Ten sam plan na dzisiaj polecam i jedzmy z tego wszyscy :highhive:
Dobre ako tutaj nigdzie różnic trzech bramek nie powinno byc

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Podłączam się pod pomysł i dokładam dwa zdarzenia, zobaczymy:
Chabarowsk +2,5 @1,63⛔
Astana +2,5 @1,45✅
Władywostok +1,5 @1,41⛔
Nowosybirsk +2,5 @1,43✅
AKO @4,77⛔

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Szkoda ze dość przypadkowy strzał odbity prosto na krazek zadecydował o wyniku meczu. UFA zasłużyła na punkt no ale za zaslugi ich nie dają

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Czy to oznacza zmęczenie materiału w ekipie Jekaterinburga? Jak widzisz?!
Niekoniecznie. Avto dobrze sie prezentowało. Mecz byl bardzo wyrownany moze nawet z lekkim wskazaniem na Ufe ale to też wynikalo z tego ze stracili bramke. Obie ekipy bardzo mocne. Pierwsza czworka wschodu jak dla mnie. Dzis swietny Kovar w bramce Avto. Tutaj myslalem ze bedzie remis. Szkoda tej bramy, pechowo odbity krążek praktycznie na kij.

tentyp1 523

tentyp1

Użytkownik
Kurs na Spartak to jakiś kosmos. Wiadomo, że drużyna z Petersburga czasami odwala niezły szit i moczy kupony, dlatego dziś symbolicznie spróbuję pograć na Spartak ????

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Czytałem dzisiaj ciekawy artykuł dotyczący problemów Nylandera z Toronto Maple Leafs. Zawodnik nie może dojść do porozumienia w sprawie nowego kontraktu (zbyt niskie zarobki) ale chciałbym wrócić do NHL. Tymczasem może podpisać nowy kontrakt na krótki czas - do końca roku. Chodzą słuchy że interesuje sie nim Ufa, a prawa do niego ma Avangard Omsk. Bob Hartley przyznaje ze chętnie popracował by z Nylanderem. Gdzie widzieli byście szwedzkiego napastnika? Chciałbym go pooglądać w Ufie chociaż i do końca roku ????

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Czytałem dzisiaj ciekawy artykuł dotyczący problemów Nylandera z Toronto Maple Leafs. Zawodnik nie może dojść do porozumienia w sprawie nowego kontraktu (zbyt niskie zarobki) ale chciałbym wrócić do NHL. Tymczasem może podpisać nowy kontrakt na krótki czas - do końca roku. Chodzą słuchy że interesuje sie nim Ufa, a prawa do niego ma Avangard Omsk. Bob Hartley przyznaje ze chętnie popracował by z Nylanderem. Gdzie widzieli byście szwedzkiego napastnika? Chciałbym go pooglądać w Ufie chociaż i do końca roku ????
Doczytałem, ale podobno tylko UFA wchodzi w grę a skoro tak mowi Hartley to znak ze nie jest zadowolony z kanadyjczykow , co zresztą widać na lodzie bo nie ciągną Omska jak na liderow przystalo.
William to czysty talent i napewno bylby fajną opcją dla Saławata chiciaz akurat tam liderzy grają jak tego od nich oczekuja ale taki Nylander z motorem w tyłku by sie przydał do linii z Burdasowem , wiekowo tez pasują wiec bylyby dwie torpedy w Ufie.
Co sądzicie o underku w meczu SKA i overku w Soczi?
Niby na pierwszy rzut oka undery . ja tam rzadko gram bramki bo niech bramkarz wpusci ze dwa, trzy babole na dzien dobry to różnie jest pozniej i to SKA to niewiadoma po serii underow, moga odpalic. Niemniej jednak na dzien dobry rzuca sie under.
Kurs na Spartak to jakiś kosmos. Wiadomo, że drużyna z Petersburga czasami odwala niezły szit i moczy kupony, dlatego dziś symbolicznie spróbuję pograć na Spartak ????
Osobiście za drobne dalem remis bo Hudaczek cudaczek może cos odwalić on lubi takie mecze
EDIT: I Hudacek dał rade a chłopaki pomogli i jest remis ✅✅a o mały włos czysta dwójka

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom