Widzę zapał powoli słabnie wraz z porażkami :sweat: Nie ma się czym zrażać
Khl gra praktycznie codziennie więc niespodzianki to specjalność :hp:
Ja na dzisiaj widzę jednego cichego "faworyta", który zaczyna mecz już od rana, kursik przyjemny więc warto próbować.
Admiral Vladivostok - Dynamo Ryga 1 60" @ 2,56
Admirałowie pokazali w ostatniej kolejce, że potrafią się postawić najlepszym. Remis z CSKA powrót do meczu po prowadzeniu CSKA i gra jak równy z równym , to mogło się podobać miejscowym kibicom we Władywostoku. Admirałowie oddają w tym sezonie sporą ilość strzałów i nie ograniczają się do kontrataków w starciu z mocnymi atakami co było widać w zeszłym sezonie. Ciągle jednym z większych atutów tej drużyny z kraju nadmorskiego jest jej hala a dokładniej odległość jaką muszą pokonać rywale do Władywostoku. Jet lag i te sprawy.
Dynamo to mój ulubiony zespół z racji bywania na ich meczach ale dzisiaj zagramy przeciwko. Chłopaki dobrze zaczęli ten sezon. Wygrane z Magnitką na wyjeździe czy u siebie z Dynamem Moskwa na pewno zrobiły robotę jeżeli chodzi o morale. Jesteśmy jednak na dalekim roadtripie i widać chłopakom granie co drugi dzień zaczyna trochę zawadzać. Brakuje paliwa. Co było widać w meczu z Amurem, który jak dla mnie oprócz Kunluna, który jest dziwnym tworem będzie czerwoną latarnią ligi. Pierwsza tercja była całkiem dobra zagrali agresywnie ale im dalej w las było gorzej, był jeszcze zryw w 3 tercji ale to nie wystarczyło na słabiutki Chabarowsk.
Dzisiaj rywal będzie zdecydowanie trudniejszy, podbudowany postawą z graczami z miasta Putina i postawi ciężkie warunki. Moim zdaniem atut własnej tafli i zmęczenie Dynama zwiastuje wygraną Admirałów. Przekonamy się po południu ????