Avangard Omsk - Kunlun Red Star
Koledzy już wrzucili typy na ten mecz. Ja z kronikarskiego obowiazku napisze, ze trener Bob Hartley prawdopodobnie da szanse dzis kilku mlodym zdolnym hokeistom mam tu na mysli Jaremczuka, Koszeliewa i Fajzulina, oraz bedzie zgrywał kanadyjską piątke, Desharnais, Talbo, Versteeg, Franson i do nich Berezin. Mysle ze te eksperymenty nie zmienia obrazu i wyniku meczu gdzie tez bede stawiał jak koledzy wyzej
Omsk 1 tercja/spotkanie kurs 2,36
Omsk 1 tercja kurs 2,03 ( mimo ze ostatnio drżałem ale Kris tyłek uratował)
Omska 60' kurs 1,48
Omsk i over 4,5 kurs 2,41 wsje
fortuna
jeszcze z punktacji kanadyjskiej proponuje Cody Fransona , w
fortunie nie ma moze gdzies indziej bo facet wiele widzi na boisku i dzis bedzie grał w linku z krajanami kurs pewnio lekko powyzej 2
Z innego meczu
Saławat Julajew Ufa - Barys Astana
Wrócił juz Metsola i to jest dobra informacja dla gospodarzy, ale jeszcze bez podstawowych obronców z top4 Panina i Arzamatsiewa. Ufa u siebie mocna ale jakby nieprzewidywalna troche. Trio Omark, Kempainen, Hartikainen napewno zgrane i potrafi zakrecic najlepsza obroną, do tego znakomity Burdasow, ,wiej jest kim straszyc. Po drugiej stronie Astana, która spisuje sie lepiej niz to przewidywali rosyjscy fachowcy od hokeja. Druzyna która wydaje sie trafiła z transferami Cormier, Frattin, Dietz, Petersson, Bochenski Dallman, Blecker , Starczenki i troche kazachskiej młodziezy i mamy zespól który moze napsuć krwi najlepszym. Ekipa z Astany dotychczas przegrała raz w regulaminowym czasie i mysle, ze dzisiaj sa w stanie wywieźć z gorocego terenu Ufy conajmniej jeden punkt, tym bardziej za gospodarze oststnio w super formie nie są. (przegrana u siebie z Nafciarzami i wyrownany mecz z Sibirem)
typ Astana X2 kurs 2,06
Fortuna
I jeszcze zyczeniowy typ z racji kibicowskich sympatii
Lokomotiv Jarosław - SKA
Tyle juz razy druzyna Loko szykowała sie na ten własnie mecz, rok temu w RS porazka u siebie az 1-6 ( tez obstawiałem win Loko). W tym roku zespoły zmienione i wydaje sie ze SKA juz rytm złapało, ale znajac trenera Kvartalnowa to nie odpusci bo i porazki w RS rok temu i w PO 4-1 w plecy zostawia slad i chec rewanzu. Mlodzi z Loko dzis będą fruwać, ale musi pomóc pierwszy link z Kontiolą, Kozunem, i Nakladalem i pozostali doswiadczeni zawodnicy. Typ z gatunku zyczeniowych ale nie niemozliwy bo serce za Loko ale rozum podpowiada ze bedzie ciężko.
Loko 1x kurs 1,82