>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ROSJA - KHL/VHL/MHL 2018/2019

Status
Zamknięty.
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Zupełnie nie popieram typu na over w Czelabińsku. Wcześniejsze mecze tego sezonu pokazują, że Traktor nie strzela, ale też nie traci już tyle goli, co w poprzednich sezonach. Wciąż możemy liczyć na Astanę i ich otwarte mecze, ale na spotkanie w Czelabińsku bym dziś uważał pod kątem overa. Obstawiam 1:2 dla rozpędzonych gości. No i uważajcie na granie przeciwko Omskowi. To są zawodowi sportowcy, zarabiający grube pieniądze. Mają kapitalny sztab i odnowę medyczną. Uwiercie mi, że nie będą czuli wczorajszego meczu prawie w ogóle, bo to nie liga podwórkowa, a początek sezonu, gdzie każdy jest jeszcze świeży. Moim zdaniem Omsk to bierze, ale coś w stylu wczorajszego meczu z Kazaniem, czyli under i ich zwycięstwo, tym razem w regulaminowym czasie. Ja bez analizy i głębszych typów, chciałem Was tylko ostrzec. Spokojnego dnia.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Zupełnie nie popieram typu na over w Czelabińsku. Wcześniejsze mecze tego sezonu pokazują, że Traktor nie strzela, ale też nie traci już tyle goli, co w poprzednich sezonach. Wciąż możemy liczyć na Astanę i ich otwarte mecze, ale na spotkanie w Czelabińsku bym dziś uważał pod kątem overa. Obstawiam 1:2 dla rozpędzonych gości. No i uważajcie na granie przeciwko Omskowi. To są zawodowi sportowcy, zarabiający grube pieniądze. Mają kapitalny sztab i odnowę medyczną. Uwiercie mi, że nie będą czuli wczorajszego meczu prawie w ogóle, bo to nie liga podwórkowa, a początek sezonu, gdzie każdy jest jeszcze świeży. Moim zdaniem Omsk to bierze, ale coś w stylu wczorajszego meczu z Kazaniem, czyli under i ich zwycięstwo, tym razem w regulaminowym czasie. Ja bez analizy i głębszych typów, chciałem Was tylko ostrzec. Spokojnego dnia.
Ciekawostka dla niektórych.
Omsk gra swoje mecze pod Moskwą prawie 2500 km od swojego miasta, pytanie czy to może się odbić na wynikach ?

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzis żaden mecz mnie do końca nie przekonuje ale kiedy ostatnio tez tak miałem to typy były trafione wiec może coś wrzuce.
Spoglądam znów na mecz w Omsku. Wczorajszy mecz Jastrzebi z Kazaniem był bardzo długi, trwał ponad 3 godz, skończył się na osmej kolejce karnych przed którymi było równanie lodu. Zawodnicy druzyny gospodarzy przed tym meczem ( i tym z Magnitką) sami mówili ze będą to mecze na które czekaja w kontekście porównania się z najmocniejszymi druzynami wschodu a za takie na pewno obie uchodzą ( dodając od tego oczywiście Ufe i Kierowców), wiec nastawienie z jakim wyszli na pewno było takie by wygrac i potwierdzić swoja siłe , ale i po druzynie z Kazania było widać ze nastawiła się na ten mecz by zastopować rozpędzony Omsk, po części sukces odniosły obie druzyny bo mimo nawałnicy ze strony Omska , ekipa Kazania pokazała dobry defensywny hokej, mecz może nie obfitował w bramki jednak był to dobry pokaz hokeja. Piszę o tym w kontekście meczu z Magnitką bo już w trakcie trwania tego meczu zaczęło do mnie docierać, że ten następny mecz będzie bardzo trudny. Kolega rasijskij bardzo dobrze strescil to co może się wydarzyć dziś na tafli w miescie Bałaszycha. Druzyna gospodarzy( i gości z Kazania również) zostawiła serce i zdrowie na parkiecie , było to widać po meczu jak zawodnicy obu druzyn gratulaowali sobie wzajemnie. Dzis h2h ale również z mocną druzyna która jak kolega wyżej zauwazył łapie rytm meczowy i chyba jest na fali wznoszącej. Zaczyna grać Mozjakin i obcokrajowcy tez łapia rytm , zespół trochę jest przebudowny od ostatniego sezonu wiec na pewno nie jest to jeszcze to co może grac najlepsze. Zespół z Omska opisąłem wiele razy, dużo jakości w składzie + talenty wśród młodzieży i wreszcie trener który to wszystko składa w całość. Co się wydarzy? Jeżeli Magnitka , której trenerzy byłi na wczorajszym meczu zagra otwarty hokej i pojdzie na wymiane ciosow z Omskiem to wg mnie przegra i to z bagażem bramkowym, wczoraj było kilka słupków i poprzeczek wiec szczęście tez sprzyjało Barsowi a i bramkarz swoje wyjał. Mogą to też być szachy ze strony Magnitki tak jak we wczorajszym meczu. Zmeczenie po meczu było ale jest to początek sezonu a gracze nie raz musieli grac h2h i sadze ze sa na to przygotowani w końcu zawodowcy z górnej półki, tym bardziej ze sami mówili jak bardzo ważne sa dla nich te dwa mecze. Ja jednak próbuje Omsk w regulaminowym dla bardziej ostrożnych po ML, OT
Omsk 60’ kurs 2,05⛔
Omsk win (OT,ML) kurs 1,62 oba Fortuna⛔

EDIT: Mecz bardzo wyrównany. Dwie pierwsze tercje ze wskazaniem na Magnitke, trzecia zdecydowanie dla Omska. Ale jezeli zespół nie zacznie trafiać w przewadze to przy tak wyrównanych spotkaniach ciezko bedzie przechylic szale zwyciestwa na swoja korzysc. Jastrzebie w tym elemencie gry sa najgorszym zespołem w KHL. Dzis dodatkowo razili nieskutecznoscią.

Z pozostałych meczy, mysle, ze Traktor łatwo skóry nie sprzeda ale postawił bym gości z x.✅ Co do meczu w Bratysławie to mam wrazenie ze zawodnicy chcą w Moskwie zmienić tranera i będzie wtopa✅ lub wymeczone zwycięstwo ( sportowo to Dynamo bije na głowe Slowana).
Ciekawostka dla niektórych.
Omsk gra swoje mecze pod Moskwą prawie 2500 km od swojego miasta, pytanie czy to może się odbić na wynikach ?
Ja mysle, że bardzej na kieszeni. Ale to bogaty klub. Omsk sponsoruje wyjazdy i opłaca pobyt kibiców. Napewno jbedzie troche dezorganizacji bo kalendarz został ustalony a póxniej wyszła sprawa z halą.

Gucci Mane 30,1K

Gucci Mane

Forum VIP
Ja jeszcze dokładam
Magnitogorsk +1 @ 1.50 - Unibet ✅ ✅ ✅
Magnitogorsk bez remisu czas regulaminowy @ 2.35 - Unibet ✅ ✅ ✅
Omsk wczoraj męczarnie z Kazaniem. Dziś następny mecz. Dwa spotkania w 24h. Myśle, że będzie close game.

Otrzymane punkty reputacji: +11
T 23,6K

timon111

Użytkownik
Hmm pewnie Ci chodziło o mój typ na to spotkanie. Nie mam dziś zbytnio czasu się rozpisywać, ale żeby nie rzucać pustych słów to kilka zdań uzasadnienia . Przede wszystkim nie oceniam tego spotkania i typu jako bet dnia, ale nie koniecznie musi to być mecz underowy. Owszem na pierwszy rzut oka tak jak piszesz Traktor mało strzela i mało traci choć rozegrali w tym sezonie tylko 3 spotkania i nie mogą być z nich do końca usatysfakcjonowani. W spotkaniu z Magnitogorskiem o ile początek meczu był ospały i widać było klasyczne czytanie się o tyle po strzeleniu bramki przez przyjezdnych Traktor ruszył do zmasowanych ataków i od tego momentu było widać już całkowicie inną grę. Kocioł pod bramką Magnitogorska po czym szły groźne kontry Metallurga spowodowane sporymi dziurami w defensywie gospodarzy. Wynik końcowy underowy, ale nie musiało tak być, dlatego myślę, że w dzisiejszym meczu wiele będzie zależało od pierwszej bramki - kiedy ona padnie.
Awtomobilist na gazie na pewno stać na szybkie otwarcie meczu a wtedy value na over bramkowy jest spore.
Kurs na over 4,5 bramki : 1,91. Kilka minut do rozpoczęcia spotkania, więc proponuje po prostu śledzić na live przebieg spotkania i reagować. Zobaczymy czy tym razem racja będzie po mojej stronie.
Pozdrawiam !

Gucci Mane 30,1K

Gucci Mane

Forum VIP
No i Magnitogorsk spokojnie poskładał Omsk. Od wczoraj 6/7 trafiony, trzeba szukać kolejnych perełek z jutrzejszej bogatej oferty. No i czekam co Wy proponujecie.

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
No i Magnitogorsk spokojnie poskładał Omsk. Od wczoraj 6/7 trafiony, trzeba szukać kolejnych perełek z jutrzejszej bogatej oferty. No i czekam co Wy proponujecie.
Bardzo dobry wynik. Gratulacje. Jutro bogatsza ilosciowo oferta, co nie znaczy ze prostsza do trafienia.
Mam pewne przemyslenia ale i dylematy, jak kazdy pewnie jutro postaram sie cos wrzucic, bo dzis srednio wyszło.

T 23,6K

timon111

Użytkownik
Dziś ostatecznie przemyślenia okazały się trafne. W Czelabińsku over został pokryty w końcówce meczu, ale kto oglądał szybko mógł stwierdzić, że mecz do jednej bramki to nie będzie. W Bratysławie 3 &quot;szalona&quot; kwarta zdecydowała o wyniku spotkania jak i pokryciu lini overowej, która przynajmniej u mnie zaczyna się od 4,5 bramki. Można zastanawiać się nad tym co się dzieje z Dynamo, ale nie jest na to dobra pora.
Co do jutra, tak jak Mark powyżej napisał oferta bogata, ale nie takie proste będzie wybrać bet &quot;idealny&quot;. Jednakże podzielę się swoimi przemyśleniami.
Pierwszy mecz i typ jaki może się rzucać większości w oczy to Astana-Nowogród i jakiś over. Wydaje się to być banalne, ale w sumie czemu szukać drugiego dna skoro widzimy jak te drużyny poczynają sobie w obecnym sezonie. 4 dni temu grali H2H i mecz zakończył się wynikiem trochę jak na KHL egzotycznym 6:5 dla drużyny z Nowogrodu. Generalnie od początku sezonu są to chyba najbardziej overowe zespoły i czemu jutro miało by się to zmienić. W ostatniej kolejce Nowogród przegrał pierwsze w tym sezonie spotkanie w Ufie 4:3 natomiast Astana uległa na własnej tafli drużynie Niznekamsk 4:5. Gospodarze jutrzejszego spotkania na pewno będą chcieli zrewanżować się drużynie z Nowogrodu, a własna hala i kibice powinni im w tym pomagać. Zadanie to łatwe nie będzie bo goście z pewnością będą dążyli do powrotu na zwycięską ścieżkę i ja tam widzę kolejny otwarty mecz
Bezpieczniej do AKO: trochę odważniej:
Astana - Nowogród: ov 4,5 kurs 1,53 ✅✅ over 5,5 kurs 2,03 ⛔⛔

Drugi mecz, który przykuł moją uwagę to Ufa-Kazań. Gospodarze są w tym sezonie drużyną nieprzewidywalną, ale grają przyjemny dla oka hokej. O personaliach obu drużyn nie będę się rozpisywał bo dobrze już to robi w tym dziale Mark. Ufa jest po poniekąd sensacyjnym wyjazdowym zwycięstwie z SKA oraz domowym z Nowogrodem. Są na fali, grają przyjemny dla oka hokej, pokonali ostatnio 2 mocne ekipy, grają u siebie i to ich widzę jutro w roli faworyta. Kazan na papierze wygląda lepiej, ale widać, że coś tam jeszcze nie zaskoczyło tak jak powinno. Martwi mnie tylko fakt, że tak jak wyzej wspomniałem UFA jest drużyną trochę nieprzewidywalną, ale chyba im zaufam.
Bezpieczniej do AKO: odważniej:
Ufa-Kazan : 1x kurs 1,46 ✅✅ Zwycięzca: 1 kurs 1,73⛔⛔ Mecz: 1 kurs 2.2⛔⛔
Na livie jakby mecz się szybko otworzył grałbym tu też bramki.
I ostatni, o którym któtko. Charabowsk-Władywostok. Obie drużyny weszły słabo w sezon, ale dla mnie lepszym zespołem są jutrzejsi gospodarze. 2 dni wstecz grali h2h 3:1 dla Charabowska. Jutro rewanż rowniez na hali Arena Platinum w Charabowsku. Czemu nie miało by być powtórki z rozrywki.
Charabowsk-Władywostok: 1 kurs 1,82⛔⛔
odwazniej:
Charabowsk-Władywostok: 1/+4,5 kurs 3.05⛔⛔

Gucci Mane 30,1K

Gucci Mane

Forum VIP
Ja na jutro sobie zagrałem.
Vityaz Chekhov - Jokerit
Typ: Jokerit 60&#39; @ 2.00 - Unibet ✅ ✅ ✅
SKA - Spartak Moskwa
Typ: Spartak +2.5 @ 1.71 - Unibet ✅ ✅ ✅
Ufa - Kazań
Typ: Over 4.5 @ 1.54 - Unibet ✅ ✅ ✅
Novosibirsk - Nizhnekamsk (bez remisu, czas regulaminowy)
Typ: Nizhnekamsk @ 1.94 - Unibet ✅ ✅ ✅
Astana - Torpedo NN
Typ: Over 5.0 @ 1.84 - Unibet ▶ ZWROT
Amur Chabarowsk - Władywostok
Typ: Amur 60&#39; @ 1.82 - Unibet ⛔⛔⛔
:hokej::hokej::hokej::hokej::hokej::hokej:

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Jeśli chodzi o dzisiejsze spotkania to nic nie przychodzi mi do głowy. Przeglądając H2H i statystyki różnych spotkań można zauważyć, że Astana lubi szybko wychodzić na prowadzenie. W ostatnich trzech meczach wynik po syrenie kończącej pierwszą tercję był na korzyść graczy z Kazachstanu. Z kolei Torpedo ma tendencję do utraty bramki na poczatku spotkania. W pięciu ostatnich meczach tylko raz nie przegrali pierwszej tercji. Kilka dni temu zespoły grały przeciwko sobie w Niżnym Nowogrodzie i tam właśnie Astana po pierwszej tercji prowadziła 2-0. Wtedy kurs @3,55 na to zdarzenie (na które naprowadził mnie Mark1973) wszedł jak w masło. Postanowiłem spróbować też dzisiaj, ale jako że Astana gra u siebie kurs jest niższy. Tak więc:
Astana wygra pierwszą tercję @2,85 ⛔⛔⛔
EDIT: Miałem całą noc na przemyślenia dzisiejszych spotkań i nie dawało mi spokoju spotkanie Nowosybirska z Niżnekamskiem. Idąc wczorajszym tokiem rozumowania typując Magnitogorsk dzisiaj szukam zakładu w kierunku drużyny Nazarova. Gospodarze nie zdobyli w tym sezonie ani jednego punktu. Ich gra wygląda słabo, momentami mają problem z wyjściem ze swojej tercji i przypuszczeniem ataku. W zespole gości nie widać aż takich problemów a ich gra wygląda lepiej z meczu na mecz. Już w meczu z Omskiem widać było lekką poprawę mimo przegranej 4-2, a w ostatnim spotkaniu wyrwali zwycięstwo Barysowi Astana w dogrywce na ich terenie. Myślę, że dzisiaj zmobilizują się mając świadomość, że nadchodzi idealna okazja do zgarnięcia pełnej puli.
Niżnekamsk @2,81 ✅✅✅
Gospodarze powalczyli, ale koniec końców to podopieczni Nazarova zgarneli komplet punktów.
Co za dużo to nie zdrowo, ale grzechem bylobynie skorzystać z wysokiego kursu na finski Jokerit. Obawiam sie troche dobrej postawy gospodarzy, ale jednak wiecej atutów po stronie finow. Nie będę się bardziej rozpisywał na temat meczu bo zrobił to już Mark1973. Dodam tylko, ze w ostatnich pięciu meczach padł między zespolami cztery razy padł over 3,5 gola więc tak też zagram:
Jokerit i powyżej 3,5 bramki @2,55 ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +12
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Jeśli chodzi o dzisiejsze spotkania to nic nie przychodzi mi do głowy. Przeglądając H2H i statystyki różnych spotkań można zauważyć, że Astana lubi szybko wychodzić na prowadzenie. W ostatnich trzech meczach wynik po syrenie kończącej pierwszą tercję był na korzyść graczy z Kazachstanu. Z kolei Torpedo ma tendencję do utraty bramki na poczatku spotkania. W pięciu ostatnich meczach tylko raz nie przegrali pierwszej tercji. Kilka dni temu zespoły grały przeciwko sobie w Niżnym Nowogrodzie i tam właśnie Astana po pierwszej tercji prowadziła 2-0. Wtedy kurs @3,55 na to zdarzenie (na które naprowadził mnie Mark1973) wszedł jak w masło. Postanowiłem spróbować też dzisiaj, ale jako że Astana gra u siebie kurs jest niższy. Tak więc:
Astana wygra pierwszą tercję @2,85
Kolega poszedl dobrym tropem. Ja również przychylam sie do tego typu. Kanadyjczycy z Astany mocno zaczynaja mecze i sadze ze utrzymaja to tempo. Ostatnie trzy mecze to wygrane pierwsze tercje. W Niznym Nowogrodzie otwarcie mowi sie juz dawno o problemie z wejsciem w mecz. Ja tutaj zastanawiam sie czy idąc tym tropem nie dac ze Astana przegra trzecią tercje. Bo prawda jest taka ze w ostatnich dwoch meczach Astana przegrała trzecie tercje z kolei zas Torpedo na 5 meczy w czterech z nich trzecie tercje padly ich lupem. A jest szansa ze to oni beda gonic wynik bo sadze ze Astana będzie chciała wziąć rewanz za porażkę i objąć prowadzenie w meczu. Podobnie tez jak koledzy wyzej widze over w tym meczu. Pewnie nie będzie juz 10 bramek jak w pierwszym meczu ale te 5, 6 powinno byc.

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Ja ze swojej strony mam takie przemyślenia, bo troche kłopot z czasem dziś

Vitiaz Podolsk - Jokerit Helsinki
typ Jokerit 60&#39; kurs 1,95 Fortuna✅
Jokerit win (ML,OT) kurs 1,56 Fortuna✅

Dzis w podmoskiewskim regionie druzyna Vitjaza podejmowac bedzie zespół z Finlandii. W ekipie Podolska ubytek liderów Afinogenowa , Horaka, Sjomin, po stronie znaczniejszych wzmocnien Altonen (powrót po roczej przygodzie w Kanadzie), Hrivik (AHL), Czernow, Stoljarov, wymianieono bramkarza Saprykina na fina Ortio, wiec w zasadzie zespół powinien wygladac lepiej niz sezon i mozna by powiedziec ze poza wpadka u siebie ze Spartakiem to zespół osiaga przyzwoite wyniki, wygrana z Nafciarzami, Kazaniem i niebliczalntym Sochi. Napewno zespół ten stac na lepsza gre w w wiekszosci spotkan ten zespół raczej nie był strona dominujaca a ciezar zdobywania ponktów spoczywal na barkach duetu Altonen-Hryvik( moze poza Sochi), i dodajac do tego dobra gre Ortio mamy bilans 3-2, dzis jednak przyjezdza bardzo wymagajacy i zbilansowany zespół Jokerita , który postawi twarde warunki, w którym w zasadzie funkcjonuja wszystkie formacje, ja przygladam sie szczegównie dobrze wprowadzonemu do zespołu Sakari Manninenowi , ktory w kazdym meczu punktuje i zdobywa wazne gole.Ale Jokerit to takze obroncy, Landin, Grant, Lepisto, Stollery atakujacy Regin, Moses, Jormaka, Norman, Platt, Jensen a wiec faceci ograni w roznych ligach na wysokim poziomie. Jest nowy trener który cały czasu układa elementy. Mysle, ze Vitiaz postawi dzis trudne warunki bo zaczynaja tam grac juz Czernow, najlepszy strzelec ubieglego sezonu Makejev ale wg mnie na Jokerit na ten moment bedzie za mało
Z pozostałych meczy widze cos takiego
O Władywostoku zapomnialem wiec nie ma co pisac bo mecz w trakcie
Pierwsze zwyciestwa Nowosybirska a conajmniej z x ⛔( Puustinen Show mozna by rzec) mieli Nafciarzy na widelcu i głupi faul w koncówce pozbawił ich pierwszych punktów.
W Astanie bramki i rewanż Astany moze po dogrywce, karnych ( chociaz pewniej dac z x bo wynik moze pojsc w dwie strony tak naprawde✅✅ ,
W zielonych derbach blizej mi do Kazania✅ który gra systemem przegrana /wygrana ale to derby wiec moze byc remis✅ a pozniej wszystko,
Kazań gonił solidnie, pierwsza linia + Zaripow pokazali moc. Ale mecz na wysokim poziomie
I w Minsku gospodarze nie przegraja w regulaminowym czasie.⛔
Stara prawda, że gra z Sochi równa sie niewiadoma

Otrzymane punkty reputacji: +7
Gucci Mane 30,1K

Gucci Mane

Forum VIP
No dziś znów pięknie ustrzelone - 4/5 trafione i jeden zwrot.
Na jutro z ubogiej oferty KHL proponuję.
Magnitogorsk - Czelabińsk
Typ: Magnitogorsk 60&#39; @ 1.80 - Unibet

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Dzisiaj ponownie pójdę w stronę Metallurga. Po słabym początku Magnitogorsk zaczął łapać formę i zbierać punkty. Nie mają może spektakularnych wyników ale zaczęli odnosić zwycięstwa. Ostatnia wygrana z mocnym Avangardem napewno podbudowała zespół. Kolejne punkty na swoje konto zapisał Mozyakin, a Koszeczkin zanotował pierwsze czyste konto. Goście z Czelabińska natomiast z problemami. Ciągle szukają swojej gry, nie mogą wejść w sezon. Oprócz domowej wygranej ze Slovanem nie mają sie czym pochwalić. Obydwie drużyny spotkały się kilka dni temu w Czelabińsku gdzie Metallurg zwyciężył po dogrywce. Myślę że dzisiaj gospodarze zgarną punkty w regulaminowym czasie. Warto wspomnieć o tym, że całkiem możliwy jest brak centra Szczechury w drużynie Traktora (nie widziałem oficjalnego komunikatu ale prawdopodobnie nabawił się kontuzji w meczu z Avtomobilistem) co może okazać się dużym osłabieniem drużyny z Czelabińska. Dzisiaj stawiam na zdecydowane zwycięstwo gospodarzy:
Metallurg Magnitogorsk -1.0 @2,08 ⛔⛔⛔
Nad pozostałymi spotkaniami myślałem krótsza chwilę i wydaje mi się że:
Lokomotiv -1.0 @1,73 ✅✅✅
Gospodarze po porażce z Omskiem na początku sezonu wzięli się w garść i wygrali cztery kolejne mecze pod rząd. Solidna ekipa, zgrana, dobra gra w ataku. Z kolei Severstal nie weszła jeszcze na swój poziom. Może być roznie, ale myślę że będzie zdecydowana wygraną Loko.
Podolsk - Slovan ponizej 5.0 bramki @1,98 ⛔⛔⛔
Nie lubię grać w kierunku ekip które grały dzień wcześniej ciężkie spotkanie nawet jeśli następnego dnia grają że słabsza drużyną a Slovan potrafi zaskoczyć. Dlatego szedł bym w kierunku underu. Gospodarze zmęczeni nie zagrają moim zdaniem z pełną mocą. Slovan teznie należy do brankostrzelnych zespołów.
Koniec końców po namyśle zagrałem typ:
Podolsk i poniżej 5,5 bramki @3,15 ⛔⛔⛔

EDIT: Ciężki to był dzień dla mojego portfela, oj ciężki...

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Wow nie wierzę temat KHL tu żyję ;p Miło to widzieć, ode mnie na dzisiaj 2 suche typy
Magnitka - Traktor under 4,5 @1,95 ⛔ bramkarze nie wyjechali na tafle :punch:
Obie drużyny mocno underowe zwłaszcza traktor, który kiepsko zaczął sezon. Liczę na niskie zwycięstwo gospodarzy.
Podolsk - Slovan 1 60&quot; 1,83 ✅
Obie drużyny wolą zdecydowanie grać u siebie, przede wszystkim Slovan. Idę w kierunku gospodarzy.

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Tak sie zastanawiałem czy szukac jakieś niepodzianki dzis. Po namysle nie bedac oryginalnym idze w kierunku gospodarzy dzisiejsych spotkań
Lokomotiv Jarosław - Several Cherepowiec (4-1)✅
typ Lokomotiv 60&#39; kurs 1,55 Fortuna

Lokomotiv Jarosław po porazce w pierwszym meczu z mocnym Omskiem, kolejne spotkania rozstrzygnął na swoja korzyść , zrobił to bardzo pewnie. W lecie trener Kvartalnov postanowił odłodzic skład , odesłł do Omska kanadyjczyków Desharnaisa i Talbota czego nie za bardzo pojmowałem, postanowił sprowadzić bramkarza nr 1 i wybór padł na Salaka króty do tej powy prezentuje sie bardzo dobrze , do jarosławia przyszedł tez skrzydłowy Sannikow, ktory dobrze sie wpasował w koncepcje gry trenera . Trzon zespołu został zachowany Nakladal, Kozun, Kontiola, Loktionov, Averin, Apalkov do druzyny swietnie wprowadza mlodych zawodników bo jak wiadomo Lokomotiv mozna tak powiedziec ma jedna z najlepsych szkół hokejowych w Rosji i na swiecie. Jelesin, Afanasiejew, Paigin , Denisenko to swietnie rokujacy obrońcy, szczególnie chce zwrócic uwage na tego ostatniego, mobilny zawodnik w dwoch kierunkach, mocny strzał i dobre warunki fizyczne a przy tm szybki i silny. Kajunow, Kraskowski i Koroszkow to młodziez w ataku. Druzyna z Cherepowca straciła w offsezon swoja największą gwiazdę, strzelca jak również wizytówkę klubu Dmitrija Kagarlickiego, odszedł bramkarz Hudacek, w jego miejsce przyszedł Czech Dominik Furth z Omska, Kanadyjczycy Boychak i Ashton, doświadczeni obroncy Kuliasz i Lekomcew. Paradoksalnie utrata lidera moze tez wyjsc na dobre ekipie, która inaczej rozkłada ciężar zdobywania punktów i faktycznie widac w zespole ze ten ciezar odpowiedzialnosci za wynik sie rozłozył, pokazuje sie młodziez( Vovczenko, Geraskin) zespół jest dobrze zbilansowany. Dzisiaj jednak ich rywalem bedzie moge tak powiedziec silny Lokomotiv który napewno jest faworytem, jednak druzynie gospodarzy mysle ze az tak łatwo nie bedzie. Spodziewam sie wygraej w regulaminowym czasie ale tez wiekszego zaangazowania młodziezy w mecz bo chłopaki są świetne. Wierzem, ze trener Kvartalnow znajdzie bilans miedzy doswiadczeniem a młodościa , co narazie mu sie bardzo dobrze udaje.
Z pozostałych meczy ide w kierunku gospodarzy
jednak w Magnitogorsku spodziewam sie ostrej walki bo Traktorzysci to nie jest słaby zespół. A dzis bardzo waznym wydarzeniem ma byc punkt numer 800 w KHL Siejgieja Mozjakina ( brakuje mu dwóch), sa na to szanse bo i zaczynaja grac zawodnicy zagraniczny i całosc zaczyna powoli finkcjonowac. Niemniej jednak tutaj daje win po OT i ML ewentualnie do jakiegoś tripla , dubla z x.⛔
Traktorzyści zaczynaja grać, nareszcie atak zafunkcjonował, obrona do poprawy. Obawiałem sie tego meczu.
W Podolsku , ktory gra h2h raczej licze na win gospodarzy, którzy naprawde nie zagrali źle Jokeritem wczoraj, zabrakło troche precyzji, i moze nie ma jeszcze optimum ale mimo porazki zaprezentowali sie nieźle. w porównaniuze Slovanem uwazam ze jakosciowo jest to lepszy zespół.
Wiec win Vitjaza po ML, OT✅
(6-4) ale takiej strzelaniny sie nie spodziewałem
Pozdrowienia dla kolegi wisla9110. Fajnie ze sie pokazałeś

Otrzymane punkty reputacji: +19
I 313

igtel

Użytkownik
Tak sie zastanawiałem czy szukac jakieś niepodzianki dzis. Po namysle nie bedac oryginalnym idze w kierunku gospodarzy dzisiejsych spotkań
Lokomotiv Jarosław - Several Cherepowiec
typ Lokomotiv 60&#39; kurs 1,55 Fortuna

Lokomotiv Jarosław po porazce w pierwszym meczu z mocnym Omskiem, kolejne spotkania rozstrzygnął na swoja korzyść , zrobił to bardzo pewnie. W lecie trener Kvartalnov postanowił odłodzic skład , odesłł do Omska kanadyjczyków Desharnaisa i Talbota czego nie za bardzo pojmowałem, postanowił sprowadzić bramkarza nr 1 i wybór padł na Salaka króty do tej powy prezentuje sie bardzo dobrze , do jarosławia przyszedł tez skrzydłowy Sannikow, ktory dobrze sie wpasował w koncepcje gry trenera . Trzon zespołu został zachowany Nakladal, Kozun, Kontiola, Loktionov, Averin, Apalkov do druzyny swietnie wprowadza mlodych zawodników bo jak wiadomo Lokomotiv mozna tak powiedziec ma jedna z najlepsych szkół hokejowych w Rosji i na swiecie. Jelesin, Afanasiejew, Paigin , Denisenko to swietnie rokujacy obrońcy, szczególnie chce zwrócic uwage na tego ostatniego, mobilny zawodnik w dwoch kierunkach, mocny strzał i dobre warunki fizyczne a przy tm szybki i silny. Kajunow, Kraskowski i Koroszkow to młodziez w ataku. Druzyna z Cherepowca straciła w offsezon swoja największą gwiazdę, strzelca jak również wizytówkę klubu Dmitrija Kagarlickiego, odszedł bramkarz Hudacek, w jego miejsce przyszedł Czech Dominik Furth z Omska, Kanadyjczycy Boychak i Ashton, doświadczeni obroncy Kuliasz i Lekomcew. Paradoksalnie utrata lidera moze tez wyjsc na dobre ekipie, która inaczej rozkłada ciężar zdobywania punktów i faktycznie widac w zespole ze ten ciezar odpowiedzialnosci za wynik sie rozłozył, pokazuje sie młodziez( Vovczenko, Geraskin) zespół jest dobrze zbilansowany. Dzisiaj jednak ich rywalem bedzie moge tak powiedziec silny Lokomotiv który napewno jest faworytem, jednak druzynie gospodarzy mysle ze az tak łatwo nie bedzie. Spodziewam sie wygraej w regulaminowym czasie ale tez wiekszego zaangazowania młodziezy w mecz bo chłopaki są świetne. Wierzem, ze trener Kvartalnow znajdzie bilans miedzy doswiadczeniem a młodościa , co narazie mu sie bardzo dobrze udaje.
Z pozostałych meczy ide w kierunku gospodarzy
jednak w Magnitogorsku spodziewam sie ostrej walki bo Traktorzysci to nie jest słaby zespół. A dzis bardzo waznym wydarzeniem ma byc punkt numer 800 w KHL Siejgieja Mozjakina ( brakuje mu dwóch), sa na to szanse bo i zaczynaja grac zawodnicy zagraniczny i całosc zaczyna powoli finkcjonowac. Niemniej jednak tutaj daje win po OT i ML ewentualnie do jakiegoś tripla , dubla z x.
W Podolsku , ktory gra h2h raczej licze na win gospodarzy, którzy naprawde nie zagrali źle Jokeritem wczoraj, zabrakło troche precyzji, i moze nie ma jeszcze optimum ale mimo porazki zaprezentowali sie nieźle. w porównaniuze Slovanem uwazam ze jakosciowo jest to lepszy zespół.
Wiec win Vitjaza po ML, OT
Pozdrowienia dla kolegi wisla9110. Fajnie ze sie pokazałeś
Dzisiaj ponownie pójdę w stronę Metallurga. Po słabym początku Magnitogorsk zaczął łapać formę i zbierać punkty. Nie mają może spektakularnych wyników ale zaczęli odnosić zwycięstwa. Ostatnia wygrana z mocnym Avangardem napewno podbudowała zespół. Kolejne punkty na swoje konto zapisał Mozyakin, a Koszeczkin zanotował pierwsze czyste konto. Goście z Czelabińska natomiast z problemami. Ciągle szukają swojej gry, nie mogą wejść w sezon. Oprócz domowej wygranej ze Slovanem nie mają sie czym pochwalić. Obydwie drużyny spotkały się kilka dni temu w Czelabińsku gdzie Metallurg zwyciężył po dogrywce. Myślę że dzisiaj gospodarze zgarną punkty w regulaminowym czasie. Warto wspomnieć o tym, że całkiem możliwy jest brak centra Szczechury w drużynie Traktora (nie widziałem oficjalnego komunikatu ale prawdopodobnie nabawił się kontuzji w meczu z Avtomobilistem) co może okazać się dużym osłabieniem drużyny z Czelabińska. Dzisiaj stawiam na zdecydowane zwycięstwo gospodarzy:
Metallurg Magnitogorsk -1.0 @2,08
Lokomotiv -1.0 @1,73
Gospodarze po porażce z Omskiem na początku sezonu wzięli się w garść i wygrali cztery kolejne mecze pod rząd. Solidna ekipa, zgrana, dobra gra w ataku. Z kolei Severstal nie weszła jeszcze na swój poziom. Może być roznie, ale myślę że będzie zdecydowana wygraną Loko.
Podolsk - Slovan ponizej 5.0 bramki @1,98
Nie lubię grać w kierunku ekip które grały dzień wcześniej ciężkie spotkanie nawet jeśli następnego dnia grają że słabsza drużyną a Slovan potrafi zaskoczyć. Dlatego szedł bym w kierunku underu. Gospodarze zmęczeni nie zagrają moim zdaniem z pełną mocą. Slovan teznie należy do brankostrzelnych zespołów.
Myślę, że Magnita był wał... Napiszę później - pozdrawiam

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Myślę, że Magnita był wał... Napiszę później - pozdrawiam
Druzyna Traktora wcale kadrowo nie odstaje od Magnitki w której były wieksze rotacje. Poza stratą bramkarza Francouza trzon zespołu utrzymany i wzmocniony Bargstroemem i Stoa, tyle ze jest nowy trener( zreszta tak jak w magnitce) i potrzeba czasu zanim zawodnicy i trener sie dotrą, Traktor pójdzie w góre.
Ja mysle, że wałka nie było, gdyby był to wg mnie Magnitka by wyrównała i w dogrywce traktor win i podział punktów w dwumeczu. W koncu to takie derby.
Pozdrawiam
Metallurg Magnitogorsk -1.0 @2,08 ⛔⛔⛔
Lokomotiv -1.0 @1,73 ✅✅✅
Podolsk - Slovan ponizej 5.0 bramki @1,98 ⛔⛔⛔
Koniec końców po namyśle zagrałem typ:
Podolsk i poniżej 5,5 bramki @3,15 ⛔⛔⛔

EDIT: Ciężki to był dzień dla mojego portfela, oj ciężki...
Jutro bedzie lepiej. Gramy dalej do przodu kolego

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Mało czasu mam na pisanie ale chciałem wspomniej co jutro wg mnie moze sie wydarzyć
Wziołem pod lupe mecz
Savat Julajew Ufa - Neftehimik Niznekamsk
typ UFA 60&#39; kurs 1,72 Fortuna⛔ (1-3)
Druzyne Ufy opisałem wyzej, mało rotacji w składzie dobre wzmocnienia, młodzie te sie pokazuje tro Omark, Kempainnen, Hartikainen plus Burdasow i Osnowin i kilku innych graczy co powoduje ze Ufa bedzie w czołówce wschodu. Ostatni mecz z Kazaniem udało mi sie obejrzec od połowy 1 tercji i wygladało na to ze Ufa kontroluje mecz jednak dała sie dogonic mistrzowi( moze lekcewazenie). Jutro przyjezdzaja Nafciarze których gra opiera nie na dobrym funkcjonowani 1 piatki. Tro finów Rouhama, Nattinen, Puustinen plus Czech Polasek robia cała gre. W dwóch poprzednich meczach gonili wynik i udało sie. Mysle ze na mocna Ufe bedzie za mało a i oni nie pozwola sobie na to i zrehabilituja sie za poprzedni mecz.
W meczu w Astanie widze zwyciestwo mistrza który gra coraz lepiej i mimo ze podaoba mi sie ten zagraniczny zaciąg w kazachstanie to wiecej jakosci jest w zespole z Kazania⛔
W Nowosybirsku zwolniono trenera Juzinowa i zastepuje go trener z Bialorusi ale czy uda sie odniesc pierwsze zwyciestwo i to z solidnym Nowogrodem wątpie ale odpuszczam ten mecz
EDIT: Niestety ale nie udało mi sie obejrzec żadnych meczy, wiec nie ma o czym pisać bo ze statystyk nie ma co wróżyć. Moze jeszcze jakąś powtórke uda sie obejrzeć.
Ogólnie dzis bardziej czerwona niedziela może czas na małą przerwe. Moze jeszcze jutro wrzuce dwa typy bo chodzą mi po głowie od wczoraj, jeżeli nic nie wejdzie to przerwa dla odswieżenia umysłu i zwarcia szyków::zoltakartka:

Otrzymane punkty reputacji: +1
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Dzisiaj zaczynam z samego rana. Zespół z Chin rozegra swoje pierwsze spotkanie na swoim lodowisku. Dotychczas w czterech grach wyjazdowych zebrali 4 punkty pokonując Spartak, ulegając Jokeritowi, Metallurgowi i Sochi w dogrywce. Nie są to wyniki spektakularne, ale rywale byli bardzo wymagający. Za gospodarzami przemawiać może jeszcze to, że mieli bardzo dużo czasu na regenerację bo aż tydzień. Drużyna nie łapie niepotrzebnych kar, obrona funcjonuje całkiem nieźle, jedynie w ataku szału nie ma. Myślę, że przed własną publicznością zechcą pokazać się z jak najlepszej strony i bedą często atakować, dużo strzelać. Czy padnie więcej bramek niż dla przeciwników? Zobaczymy niebawem. Jeśli chodzi o gości to po pięciu dniach odpoczynku zaczynają serię wyjazdową na dalekim wschodzie. Ostatnio rozegrali trzy mecze w cztery dni, ale wątpie by miało to znaczenie po prawie tygodniowej regeneracji. Trzej ostatni rywale nie byli zbyt wymagający - Nowosybirsk, Dynamo Moskwa i Sewierstal, która wyrwała zwycięstwo w dogrywce. Zespół z Rygi ogólnie wygląda dobrze - jedyne do czego można się przyczepić to spora ilość minut spędzonych na ławce kar. Wydaje mi się też, że nie wszystkie formacje grają na dobrym poziomie. Ciekawe jest to, że w czterech ostatnich spotkaniach między zespołami trzy razy górą byli gracze z Chin i raz po dogrywce wygrało Dynamo.
Kunlun RS @2,16 ⛔⛔⛔
Kolejny mecz miałem odpuścić, ale przespałem się z nim i postanowiłem dopisać. Chodzi o starcie Nowosybirska z zespołem z Niżnego Nowogrodu. Czarna seria gospodarzy zmusiła władze klubu do zmiany trenera. Zastanawiające jest dla mnie to czy ta seria porażek wynika z braku jakości w zespole, czy z chęci pozbycia się trenera przez zespół. Wydaje mi się, że jednak to pierwsze. Nowy trener to człowiek z doświadczeniem w KHL (dwa razy wprowadził Władywostok do play - offów i pracował w sztabie bodajże w Rydze), ale czy poukłada zespół już w pierwszym spotkaniu przeciwko wymagającemu przeciwnikowi? Nie sądzę. Zespół gości bardzo dużo strzela, 21 bramek w sześciu meczach robi wrażenie. Co ważne - dobrze radzą sobie w przewadze, a zespoł z Nowosybirska łapie bardzo dużo kar (więcej tylko Sewierstal) i słabo wygląda w osłabieniu. Torpedo dwie ostatnie porażki na trudnym terenie bo w Ufie i Astanie. Natomiast gospodarze grają ostatni mecz domowy przed kolejnym wyjazdem i będą chcieli powalczyć o punkty jednak zbyt wiele plusów widzę po stronie gości i to na nich dzisiaj stawiam.
Torpedo Niżny Nowogród @2,16 ✅✅✅
EDIT: Torpedo wygrało, ale po strasznych męczarniach z Nowosybirskiem. Bardzo słaba gra w przewadze zarówno jednych jak i drugich. Gra gospodarzy wyglądała całkiem nieźle. Możliwe, że nowy trener poprawi wyniki drużyny.
Z pozostałych zrobiłbym dubla:
Ufa @1,72
AK Bars lub remis @1,39
AKO @2,39

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom