Powtarzasz sie z tym polem trójkąta , bla bla bla wiadomo jak to jest psy szczekają a karawana jedzie dalejNiestety matematyka ponownie zawiodła użytkownika 153040, i jego wzór na pole trójkąta okazał się zupełnie nie trafiony - zapewne trzeba było podstawić wszystkie dane po wzór na pole sześcianu. Pewnie to już zbyt wysoki poziom matematyczny. Od samego początku czytanie jego analiz lub może nie samych analiz ale wyliczeń procentowych to był istny śmiech na sali ale co tam każdy ma prawo pisać co mu się rzewnie podoba. Kolega ma jeszcze o tyle szczęscia w typie na Novaka że mecz z powody deszczu został wczoraj przerwany bo gdyby była sposobność kontynuowania spotkania powiedzmy pod dachem albo po prostu przestałoby padać to sądząc po tym jak mecz zaczynał wyglądać od połowy 3 seta można byłoby przepuszczać że Serb zapewne pożegnałby się z tytułem. I kursy typu 1,16 diabli by wzięli. Widać ewidentnie że Novak może dalej gra fenomenalnie ale widać zmęczenie materiału, człowiek to nie maszyna a z meczu na mecz z Serbem będzie coraz to gorzej. Może przełożenie spotkania na drugi dzień w pojedynku z Murrayem uratowało Serba tak jeśli chodzi o perspektywie meczu ze Stanem nie jest to zbyt dobre info dla Serba. Mam nadzieję tylko że Stan się nie podłoży i przeniesie poziom spotkań z pojedynków pomiędzy nimi w Australii.
Nadalowi dawałem 10-20% i sie sprawdzilo
Byłem pewien że Djoko wygra i sie sprawdzilo
a Ty grałeś wszystko inaczej przegrałeś i sie denerwujesz a jako ujscie dla tych negatywnych emocji wybrales sobie zaczepki : )
Ciekawe jest to ze Ty myslisz ze rywalizujesz tutaj ze mna na jakies pyskowki i no to kto napisze lepsza analize heheh Ty rywalizujesz z bukmacherem kolego
PS PowiemCi to samo co AuroksReno - nie zasmiecaj zaczepkami i nie prowokuj mnie bo ludzie nie chce tego czytac jak masz jeszcze problem to pisz na PW